Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Felice śliczny brzusio
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, bo dzisiaj chyba ktoś ma genetyczne też o ile się nie mylę
Mam do Was pytanie, bo próbowałam odnaleźć na forum ale tyle stron że nie pamiętam kiedy o tym pisałyśmy.
Jaki płyn do higieny intymnej polecacie i czy stosujecie jakieś tabletki przeciwko infekcji, bo wydaje mi się że coś mi się zbiera powoli i chciałabym zabezpieczyć się.
Biorę provag doustniepłyn do higieny lactacyd
jako dodatek tantum rosa
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam .
Ja wczoraj Malo nie wylądowałam w szpitalu z z powodu moich jelitbola powodują rozwolnienia gazy lub wzdęcia... Dzis tez bol jelit byl ale nie miałam przynajmniej tak potwornej biegunki.
U mnie brzuch ciążowy pojawił sie gdzies końcem 4 miesiąca .. Martwiłam sie czemu brzucha nie mam, biorąc pod uwagę macice ktora 1 trym jest w miednicy ro chyba dziwne żeby mi brzuch wywaliłoczasem wygląda jak ciążowy ale to wina jelit wypycha je i jeszcze dodatkowo wzdęcia, nawet lekarka mi potwierdziła ze bym się nie martwił bo na tym etapie ciazy nie ma szans na brzuch wyżej
ehhh spokojna jestem
Pozdrawiam -
Dzień doberek
martis gratuluje wizyty tym wynikiem się nie przejmuj tym bardziej, że lekarz się nie przejął. Wie co robi.
Ja mam pytanie odnośnie tych spodni z HM bo też zamierzam niedługo kupić. Bierzecie rozmiar taki, który obecnie jest dobry czy trochę luźniejsze bo się jeszcze powiększycie. Dżinsy planuje tylko 1 i chciałabym zeby były dobre całą ciążęmartis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClio_99 wrote:Dzień doberek
martis gratuluje wizyty tym wynikiem się nie przejmuj tym bardziej, że lekarz się nie przejął. Wie co robi.
Ja mam pytanie odnośnie tych spodni z HM bo też zamierzam niedługo kupić. Bierzecie rozmiar taki, który obecnie jest dobry czy trochę luźniejsze bo się jeszcze powiększycie. Dżinsy planuje tylko 1 i chciałabym zeby były dobre całą ciążę
Mam rozmiar jaki nosiłam przed ciążą -
nick nieaktualny
-
Tez kupiłam gatki z golfem w h&m
Do tego jeszcze legginsy te z golfem i sweter taki ściągany po bokach (na większy brzuszek, ale nie mogłam sie oprzeć).
Przed ciąża nosiłam 34/36 a te ciążowe wzięłam 36 (jakby mi w dupke tez poszło, bo pewnie pójdzie), ale one są tak elastyczne ze nic nie wisi teraz a jednocześnie delikatny zapaśnik jest05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
Hej martis, a który tc u Ciebie? Bo jeśli 12 to dużo masz dziecko
7.5cm to nie ma się co dziwić że NT tez większe
wszystko na pewno w normie,im dziecko większe tym NT większe
Ja czekam do piątku na prenatalne usg,mam o 15.30.Juz dupa trzęse. Brzuchy super macie,chociaż ja jestem za tym żeby jak najpóźniej wyszedł bo prowadzę zajęcia fitness i spinning i to zawsze troszkę nie wygoda im większy brzuchMarietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
williams1 wrote:Hej martis, a który tc u Ciebie? Bo jeśli 12 to dużo masz dziecko
7.5cm to nie ma się co dziwić że NT tez większe
wszystko na pewno w normie,im dziecko większe tym NT większe
Ja czekam do piątku na prenatalne usg,mam o 15.30.Juz dupa trzęse. Brzuchy super macie,chociaż ja jestem za tym żeby jak najpóźniej wyszedł bo prowadzę zajęcia fitness i spinning i to zawsze troszkę nie wygoda im większy brzuch
Podczas badania byłam 13t4d, czyli na granicy badań, ale tak lekarz mnie skierował, bo 2 tyg wcześniej dzieciątko było za małe, miało wtedy 4.5 cm. Cieszę się,że rośnie i to samo sobie pomyślałam,że dziecko jest duże dlatego to nt też takie jest.
Ale wiecie, człowiek się naczyta, że najlepiej żeby nt nie przekraczało 2.5 i jak usłyszeliśmy z mężem, że nt 2.7 to zamarliśmy z przerażenia. Potem lekarz pow, że granicę przyjmuję się do 3 i, że nasz wynik jest w górnej granicy. Tak jak pisałam, nie skierował nas na dodatkowe badania i teraz nie wiem czy mam iść do swojego lekarza już w tym tyg z tym wynikiem, czy wstrzymać się do umówionej, którą mam za 2 tyg. Cały czas o tym myślę..
W ogóle co badanie to mam inny termin porodu, wg @ to 1 maj, wg usg lekarza prowadzącego okolice 14 maja, a teraz z prenatalnych 3 maj i weź tu oblicz tydzień ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:19
-
zabuszka wrote:kurczak i chyba ja sie skusze na takie spodnie . recenzje widac maja świetne;)
)) a co do wnerwiania, to tak czytałam wasze posty wcześniej i myślałam " dzięki Bogu Moj mnie nie wkurza" mhmmm cały weekend myślałam ze go uduszę! To on zachowuje sie jak ciężarna, ciagle marudzi i ma jakieś głupie teksty.. Ehh faceci. Trzymam kciuki za wizyty!! Trzymajcie sie cieplutko!!
-
nick nieaktualnyhehe
z tego co wiem powinno się chyba kierować pierwszym terminem z usg , bo owulacje mogłaś mieć przesuniętą ja miałam w 30 dc
wiec coś o tym wiem wiec moja ciąża od ostatniej miesiączki jest 2 tyg młodsza ale lekarz powiedział z drugiej strony że będziemy monitorować Maluszka i często się zdarza że nadrabia więc to rzeczywiście ciężkieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:28
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny