Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:Zazdroszczę
Ja się temu mojemu brzuchowi codziennie przypatruję i juz bym chciała, zeby mi wywaliło piłkę
Mówicie, że taka różnica może być z dnia na dzień?
Fajnie, będę codziennie z rana sprawdzać brzuch
Luna na pewno wyskoczą nam już niedługo brzuchy a jak wyskoczą to najpier pójdzie brzuch a daleko potem my:D
luna91 lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:dziewczyny a jak u was z piciem wody? kurczę ja piję strasznie mało
nie umiem więcej mam z tym problem
ja zawsze uwielbiałam wodę a teraz się męczę i też zdecydowanie za mało jej piję.
staram się teraz dodawać cytryę lub sok z czarnego bzu -
Anniusia wrote:dziewczyny a jak u was z piciem wody? kurczę ja piję strasznie mało
nie umiem więcej mam z tym problem
Anniusia, niby powinno się pić więcej, ale myślę, że organizm nie da Ci się ususzyćJa pije może szklankę wody i 2 szklanki herbaty na cały dzień. A czasem, co kilka dni wypijam nagle 5-6 szklanek, takie mam pragnienie. Wtedy chyba organizm sobie uzupełnia zapasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:41
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Anniusia, niby powinno się pić więcej, ale myślę, że organizm nie da Ci się ususzyć
Ja pije może szklankę wody i 2 szklanki herbaty na cały dzień. A czasem, co kilka dni wypijam nagle 5-6 szklanek, takie mam pragnienie. Wtedy chyba organizm sobie uzupełnia zapasy
właśnie wiem,że niby więcej ale ja nawet przed ciążą miałam z tym problem,na szczęście mocz mam ok, np. mój mąż pije dużo a w moczu mu często wychodzi że to i tak za mało, tylko tak sobie myślę czy dzidzi nie szkodzę -
Aż sobie zdjęcie walnęłam na dowód
i to na wciągniętym. Bo jak wypuszczę, to maaaatkooo jedyna, hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:47
Madziuśka, xpatiiix3, kamisia88, luna91, Różyczka, Madziaaaaa, kkasya, bereda11, Baronowa_83, monilia84, izizizi, Aniu_leczka, Marietta, Carolq, Anjaa, Sylika, RofTW lubią tę wiadomość
Wow wow wow ale lasencja..!!!!!!
piękny brzusio
Aaa ja dzisiaj znalazłam zdjęcie brzucha z marca 5msc po porodzie, kurde no nic a nic tam prawie nie było płasko prawie zupełnie ciekawe czy teraz tak szybko dojdę do siebie
Ja piłam do 3l a teraz herbata w kółko nie dam rady pić dużo wody jak zimno jestpije max 1l teraz wody plus ze 3-4 herbaty dziennie
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Wow wow wow ale lasencja..!!!!!!
piękny brzusio
Aaa ja dzisiaj znalazłam zdjęcie brzucha z marca 5msc po porodzie, kurde no nic a nic tam prawie nie było płasko prawie zupełnie ciekawe czy teraz tak szybko dojdę do siebie
Oh, ah, dziękować :***
5 miesięcy... szybko. Ja czekałam z dojściem do siebie przez rok...A teraz będę miała tylko 5 miesięcy (ślub). Fuck...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
ma_lina wrote:myszka,
szczerze mówiąc to sobie nie radzę. Wcześniej pomagały suszone śliwki, morele, w ogóle owoce i warzywa. Teraz nie działa już nic. I jelita bolą. To, co wydawało mi się być bólem macicy pochodzi z jelit.
Bosz.... strasznie Wam współczujęZwłaszcza teraz, w ciąży, jak nie bardzo możecie sobie pomóc
FeliceGatto super brzuszek
Pati dobrze pisze będziesz miała motywację ja niestety wzięłam się za siebie dopiero 14 miesięcy po porodzie kiedy to chyba osiągnęła szczyt mojej wagi i na szczęście udało mi się pozbyć tych 22 nadprogramowych kilogramówFeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelice fajny juz masz brzuszek
nawet zazdroszczę, u mnie narazie bardziej spożywczy niż ciążowy
ale mam nadzieje, że na święta juz będzie zgrabny i okrąglutki.
Mnie od wczoraj boli głowa, staram się dużo pić wody, bo na samej herbacie ciężko żyć
my dzis mieliśmy spotkanie u babci męża, cała rodzina była, ale na temat ciąży nikt nic nie pisnął o dziwo !
Dobranoc :*FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Felice - piękny brzucho
Piekna mama
Wody też jakoś nie mogę pić, no po prostu mi nie wchodzi. Dziś na dodatek trochę mdłości takich ostatków chyba
Ja jak kicham to często mam uczucie takiego nadciągnięcia mięsni po bokach. Ale to chyba normalneFeliceGatto lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
felice piekny brzusio , dziewczyny ja jeszcze nie wrzuce fotki bo moj P mowi ze mam tluszcz zamiast brzuszka ciazowego
ja tak nie uwazam bo nigdy nie mialam takiego duzego ale niech mu bedzie...
FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość