Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie znowu intensywny dzień wczoraj byliśmy na domowce rano do kościola ( nie ma tutaj żadnego święta jak w Pl)
Potem do przyjaciółki mąż został u niej dalej pomagać w remoncie mało czasu mają na przeprowadzkę a roboty bardzo dużo. My wróciliśmy do domu zrobiliśmy obiad teraz odpoczywamy w końcu i czekamy na tatę -
my byliśmy na obiedzie u cioci. Uwielbiam dyskusje światopoglądowe z tesciową i babcią - zwłaszcza a momencie, gdy nie mogę odreagować w winie;/
-
Kurczę za 16 godzin widzimy się z Bąblem
Trzymać kciuki poproszę jutro 11.00
Nie mogę się już doczekać... może już płeć ktoś "oszacuje"FeliceGatto, anka418, kkasya, Baronowa_83, Madziaaaaa, luna91, xpatiiix3, Madziuśka, konwalijka, Różyczka, bereda11, Carolq, Anjaa lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Kurczę za 16 godzin widzimy się z Bąblem
Trzymać kciuki poproszę jutro 11.00
Nie mogę się już doczekać... może już płeć ktoś "oszacuje"
Chłopak będziePowodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:00
FeliceGatto, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Powodzenia dziewczyny jutro na wizytach
Dzieci już śpią i ja odpoczywamSama jestem nudno tak...
Kkasya tak jak Felice pisze ale powiem Ci ze bywa że maluch kopie nawet jak gdzieś idziesz hehe albo stoisz w kolejce w sklepie czy gdzieś i z miłości kopie w pecherz tam gdzie nie ma toalety bliskohahha rzadko ale się zdarza zależy od malucha są takie co cały dzień się tarabanią i nawet chodzenie nie zakołysze a są takie co czasem kopnie albo wypnie się czy przekręci i tyle
Sama wyczujesz jaki rytm dnia ma maluszek i czy jest energicznym łobuzem czy małym leniuchem
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny a jak z tym koprem wloskim na wdecia??? pilyscie??? bo ja kupilam dzis ale napisane jest ze kobiety w ciazzy nie moga i teraz w necie doczytalam ze Koper włoski nie powinien być spożywany przez kobiety w ciąży, gdyż może spowodować pobudzenie macicy.
myszka2070 -
Baronowa_83 wrote:my byliśmy na obiedzie u cioci. Uwielbiam dyskusje światopoglądowe z tesciową i babcią - zwłaszcza a momencie, gdy nie mogę odreagować w winie;/
Ja z większością rodziny mojej i mojego męża na takie tematy nie rozmawiam. Jak ktoś jest zbyt ograniczony, aby zrozumieć, ze można mieć inne spojrzenie na świat to po co nerwy tracić3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
MyszkO, ja na wzdęcia w ciąży brałam Espumisan. A o koprze coś słyszałam, że nie można. Ale nie pamiętam czemu.
Dziewczyny, wywaliło mi brzuch. W ciągu dwóch dni. Aż mi dziwnie. Normalnie dzisiaj juz jestem w spodniach ciążowych. I niby fajnie, ale praktycznie z dnia na dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:08
Anniusia, xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
ja jestem padnięta po dzisiejszym dniu,a jutro czeka mnie 3 h podróż pociągiem do wrocławia, jadę do mojego gastrologa skontrolować żołądek a mąż nie chce mnie puścić samej autem w sumie jakoś też nie mam siły to sobie poczytam w pociągu książkę
my byliśmy w moich rodzinnych stronach na cmentarzu tam oczywiście istna rewia mody jak co roku i wlepione oczy mojej dawnej "fałszywej " koleżanki z lat szkolnych akurat jej babcia ma grób powyżej grobu mojego dziadka dosłownie żal.pl
a potem maraton po rodzinnych stronach męża mieliśmy jeszcze iść u nas w mieście na cmentarz pod pomnik lotników polskich ale strasznie wieje a ja już nie mam siły
u mnie na opakowaniu kopru nic nie piszę,że nie można w ciąży
-
xpatiiix3 wrote:Powodzenia dziewczyny jutro na wizytach
Dzieci już śpią i ja odpoczywamSama jestem nudno tak...
Kkasya tak jak Felice pisze ale powiem Ci ze bywa że maluch kopie nawet jak gdzieś idziesz hehe albo stoisz w kolejce w sklepie czy gdzieś i z miłości kopie w pecherz tam gdzie nie ma toalety bliskohahha rzadko ale się zdarza zależy od malucha są takie co cały dzień się tarabanią i nawet chodzenie nie zakołysze a są takie co czasem kopnie albo wypnie się czy przekręci i tyle
Sama wyczujesz jaki rytm dnia ma maluszek i czy jest energicznym łobuzem czy małym leniuchem
kurczę mój na obu usg jak wariat kopał skakał ciekawe czy faktycznie taki będzie:) -
witam się!!!
ja wczoraj chyba niepotrzebnie dźwigałam kila rzeczy i mnie później plecy tak bolały że aż sie przestraszyłam. No ale dzisiaj już lepiej. byłam na cmentarzach i u rodzinki na kawie. miły dzień i taki ładny.
ten drugi trymestr naprawdę jest lepszyFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Hehhehe mój też wyglądał jakby z całej siły kopał ze złością ze ktoś podgląda dwiema na raz nogami i na przemian i macha rękami plusterka ostatnio to szarpie za pepowine heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:27
Anniusia lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
FeliceGatto wrote:MyszkO, ja na wzdęcia w ciąży brałam Espumisan. A o koprze coś słyszałam, że nie można. Ale nie pamiętam czemu.
Dziewczyny, wywaliło mi brzuch. W ciągu dwóch dni. Aż mi dziwnie. Normalnie dzisiaj juz jestem w spodniach ciążowych. I niby fajnie, ale praktycznie z dnia na dzień.
ZazdroszczęJa się temu mojemu brzuchowi codziennie przypatruję i juz bym chciała, zeby mi wywaliło piłkę
Mówicie, że taka różnica może być z dnia na dzień?
Fajnie, będę codziennie z rana sprawdzać brzuch
Anniusia, xpatiiix3, i.am.chappie lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek