Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh dzieci śpią ja też idę bo mi temp skacze zarazili mnie tylko które... na bank w poniedziałek kierunek lekarz albo lepiej lekarza do domu zamówię zobaczymy.. a babka to już taką jest nic nie poradzę ae ona ostatnio coś nie tak z Nią samą to zauważyła co raz gorzej z pamięcią coś mówi a potem nie pamięta albo opowiada ta sama historie na dwa sposoby no cóż pomaga trochę ale już nie mogę od Niej wymagać mama była na dole Nas pomogła trochę Marcel zasnął o 17 a Neli trochę mama popilnowała ja potem tylko położyłam i nakarmiłam i koniec tego okropnego dnia...
Aby jutro było lepiej...
Miłek kopie mmm chwili trwaj
Dobrej nocki kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:32
Livia
Nela
Marcel
-
U młody hyrla jak stary gruzlik, takze grane jest mleko z czosnkiem. Mam nadzieje ze mi nie sprzeda. W tym roku i tak jest lepiej bo w zeszłym 3 dni w przedszkolu to byl Maks. A antybiotyki to z 5 albo wiecej razy byly
-
Loo jaka cisza. Obejrzałam film od poczatku do konca;). Chyba mi przechodzi zmęczenie z 1 trymestru
FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nazywam sie Gosia i takze czekam na majowego dzidziusia (mamy termin na 12 maja 2016). Mieszkamy z mężem w Stanach Zjednoczonych, gdzie tez sie poznaliśmy. Ciaza jest jak najbardziej planowana i jest dla mnie największą radością, chociaż do niedawna męczyły mnie przeokropne mdlosci i sporadyczne wymioty. Teraz juz na szczescie jest troszke lepiej. No, to chyba tyle
cieszę sie,ze mogę do Was dołączyć
izizizi, xpatiiix3, Kłosia, Eustoma, Marietta, anka418, monilia84, FeliceGatto, Madziaaaaa, luna91, Clio_99, i.am.chappie, bimba, bereda11, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja to już nie mogę tragedia normalnie jest sto razy gorzej niż wczoraj
Od kaszlu to tak mi się brzuch spina, że nospa gówno dała pół nocy nie śpię co raz to pobudka z kamieniem na brzuchu..Łeb boli idę zaraz apap łyknąć, bo musze jakoś funkcjonować...
Zdrowia dla chorowitkow :*
No i witamy nową mamusieLivia
Nela
Marcel
-
Zaparz sobie lyżke majeranku. I pij taka herbatę ze 3 , 4 razy dzienie. To tez na kaszel jest. W ogole duzo pij. Raz ze nawilżysz gardło, a dwa rozrzedzic to co ci zalega. No i cieple picie non stop. Organizm jakos wtedy lepiej walczy.
Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati, zdrówka. No władowaliście się w choróbska niestety i pewnie trochę czasu zajmie Wam wyjście z nich, ale potem będziecie zdrowi aż do wiosny
Wszystkim zgagowym, obsmarkanym i z bolącą głową życzę zdrówkaA tym zdrowym - spacerów. Bo nie wiem,jak wygląda reszta kraju, ale Warszawa skąpana jest w słońcu
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej dziewczyny dopiero się teraz odzywam wczoraj totalny brak czasu, cały czas pomagamy w remoncie.
Pati zdrówka może nie będziesz miała domowego szpitala obyście szybko poczuli się lepiej
My jeszcze w łóżkubereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
my jeszcze w łóżku
na 14 do teściowej na obiad. Na groby w tym roku nie jedziemy boje się przeziębienia
jedynie jedziemy do babci na kawę jak reszta rodziny mojej wróci z procesji
ja juz jakieś ruchy czuje od kilku dni regularnie kolo 18 stejtrwa to chwile i łatwo przegapić
jutro zaczynamy 15tc
ale ten czas leci!
Dużo zdrowia dla chorowitych, witam nowe mamusie majowkowe
PS. Wczoraj zrobiliśmy halloween dla znajomych wiec dzisiaj chętnie odpoczniemyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 10:37
xpatiiix3, Agnieszka0812, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
Hahahaha, a ja nie pamiętam, kiedy byłam w łóżku do 10
Ale spoko, za jakieś 7 lat sobie przypomnę
Mam za to teraz chwilę luzu, bo P. poszedł z Małgosią na spacer popatrzeć na ludzi (mieszkamy przy samym ogromnym cmentarzu Bródnowskim i jest tu rok w rok istny jarmark), a Pierworodny śmignął z dziadkami na cmentarze do rodziny eks i wróci po południu. Yeeeeey
Wstawiłam Margo zupkę i siedzę przy kawie. Aż nie i umiem się ogarnąć w tym spokoju
kkasya, bereda11, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/