Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
u nas też piękna pogoda. Cmentarze objezdzilam w piątek, bo wszędzie autem pod jechalam a dziś bym musiała maszerować z ciezarami parę km. Muszę się oszczędzać. Jutro wizyta tak się martwie co tam zobaczenia. Mam nadzieję, że krwiak się wchłonął. Oby
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
To i ja się witam
Patii - współczujęzdrowia Ci zyczę i dzieciaczkom też.
patkax - ja bym nie brała leków, raczej idź do lekarza a lepiej teraz pij sok z żurawiny lub w ogóle żurawinę suszoną.
Clio - powodzenia jutro
A mnie od wczoraj męczy niestrawność. Cały czas czuję, że mnie mdli - bleeee. Pojechaliśmy wczoraj na cmentarz i do teściów. Dziś po płudniu też na groby jedziemy.
A tak odnośnie mamusiek; gdzie jest Magdalena 91?
Zazdorszczę Wam tego 2 trym. Ja za tydzień już na usg lecę. Oby zleciało i wszystko było dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 11:18
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
RofTW wrote:Hej dziewczyny
Nazywam sie Gosia i takze czekam na majowego dzidziusia (mamy termin na 12 maja 2016). Mieszkamy z mężem w Stanach Zjednoczonych, gdzie tez sie poznaliśmy. Ciaza jest jak najbardziej planowana i jest dla mnie największą radością, chociaż do niedawna męczyły mnie przeokropne mdlosci i sporadyczne wymioty. Teraz juz na szczescie jest troszke lepiej. No, to chyba tyle
cieszę sie,ze mogę do Was dołączyć
FeliceGatto, RofTW lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Pati, zdrówka. No władowaliście się w choróbska niestety i pewnie trochę czasu zajmie Wam wyjście z nich, ale potem będziecie zdrowi aż do wiosny
Wszystkim zgagowym, obsmarkanym i z bolącą głową życzę zdrówkaA tym zdrowym - spacerów. Bo nie wiem,jak wygląda reszta kraju, ale Warszawa skąpana jest w słońcu
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Hahahaha, a ja nie pamiętam, kiedy byłam w łóżku do 10
Ale spoko, za jakieś 7 lat sobie przypomnę
Mam za to teraz chwilę luzu, bo P. poszedł z Małgosią na spacer popatrzeć na ludzi (mieszkamy przy samym ogromnym cmentarzu Bródnowskim i jest tu rok w rok istny jarmark), a Pierworodny śmignął z dziadkami na cmentarze do rodziny eks i wróci po południu. Yeeeeey
Wstawiłam Margo zupkę i siedzę przy kawie. Aż nie i umiem się ogarnąć w tym spokoju
..ja jeszcze w łozeczku
-
patkaaxx90 wrote:Mam pytanie czy w ciąży można zażyć urosept bo chyba mnie zapalenie pęcherza lapie..
ja bralam ale bylam tez u lekarza bo juz bardzo mocne mialam to zapalenie i przepisal mi antybiotyk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 11:39
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ciut ciut lepiej mi dzieciaki jako tako tez dzisiaj młoda chociaż kaszle bo wczoraj jej wstrzymało kaszlanie i tam jej chrypialo w klatce i jedna wielka panika babki bo mnie to już drażniło ta co chwila o Jezu o Jezu...
Tylko od kaszlu macica się stawia i zakazie i zaraz mam kamień w brzuchu i ciągnie mnie no ale cóż aby tylko w porządku było
Młody chyba zapalenie pęcherza ma bo mówi ze brzuszek boli i taki mocz strasznie metny wiec rano oboje pójdą ze mną do lekarza
Dzięki kochane po takich zbiorowym życzenia zdrowia to i lepiej jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 11:39
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnycześć
u nas też ładnie i słonecznie. CO do przeziębień to domowymi sposobami można sobie poradzić, tylko to zawsze dłużej trwa.. no ale jak się nie ma co się lubi, to..
tą herbatkę majerankową polecam jest naprawdę rewelacyjna na kaszel i katar. Dorzucić od siebie mogę sok z malin, czarnego bzu lub herbatkę z dzikiej róży. Ważne, żeby było dużo wit.C. Na ten pęcherz też dużo wit. C no i najlepiej iść do internisty, bo na własną rękę lepiej w ciąży nic nie brać.
-
bereda11 wrote:moja siostra u ktorej bylam teraz na weselu mieszka tez przy samym cmentarzu i kosciele na zurominskiej ale ten swiat maly
..ja jeszcze w łozeczku
To ja od drugiej stronyTej od tramwajów (okolice Odrowaza/Budowlanej)
A w kościele na Zurominskiej będziemy brali ślubWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 11:53
bereda11 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyDla wszystkich dziewczyn, dla których dzisiejszy dzień jest wyjątkowo trudny - trzymajcie się i pomyślcie, że w życiu nie może być zawsze "pod górkę" i teraz jest czas kiedy zaczynacie z niej schodzić i to to dla Was dzisiaj świeci słońce
Agnieszka0812, bereda11, monilia84, luna91 lubią tę wiadomość
-
Urosept można w ciąży, ale najlepiej najpierw spróbować dużo pić, przede wszystkim wodę z cytryna, najlepiej na dużą szklankę wody letniej sok z jednej cytryny, tak jak piszą dziewczyny żurawina wielkoowocowa. Na niestrawność można rennie i espumisan
bereda11 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja jutro rano idę z dwójką do lekarza i ze sobą, bo młody na bank antybiotyk ja pewnie tez no i małej niech da coś silnejszego niż bactrim idiotka jakaś bactrim na zapalenie oskrzeli jak jej spadło na płuca to zabije... Nie wyobrażam sobie siedzieć teraz w szpitalu z dzieckiem jak sama się wykańczam. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 12:24
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Ja jutro rano idę z dwójką do lekarza i ze sobą, bo młody na bank antybiotyk ja pewnie tez no i małej niech da coś silnejszego niż bactrim idiotka jakaś bactrim na zapalenie oskrzeli jak jej spadło na płuca to zabije... Nie wyobrażam sobie siedzieć teraz w szpitalu z dzieckiem jak sama się wykańczam. ..
-
xpatiiix3 wrote:Ja jutro rano idę z dwójką do lekarza i ze sobą, bo młody na bank antybiotyk ja pewnie tez no i małej niech da coś silnejszego niż bactrim idiotka jakaś bactrim na zapalenie oskrzeli jak jej spadło na płuca to zabije... Nie wyobrażam sobie siedzieć teraz w szpitalu z dzieckiem jak sama się wykańczam. ..
-
Wiem o tym prosiłam od razu żeby augmentin dała czy coś ale się zaparła ze nie bo miała 2 tyg temu antybiotyk bla bla I nie przetłumaczysz temu idę do innej jutro.. Czasem bactrim wystarczy niestety nie na to co już u Nelki się narobiłoLivia
Nela
Marcel
-
Jesli bactrin dziala, to znaczy ze nie byl potrzebny. Bo on nie ma w składzie nic co dzialaloby na gorne drogi oddechowe
-
xpatiiix3 wrote:Tylko od kaszlu macica się stawia i zakazie i zaraz mam kamień w brzuchu i ciągnie mnie no ale cóż aby tylko w porządku było
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
No właśnie mimo wszystko tak się dzieje no cóż dobra już nie smęcę
Baronowa w dalszą dyskusje na temat leków (antybiotyków czy tych "półantybiotyków") nie wchodzę, bo lekarzem nie jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 14:46
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel