Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi to na przeziębienie w ciąży pomogło mleko z masłem, miodem i czosnkiem - coś okropnego, ale lepsze niż niejeden specyfik z apteki
Zdrówka życzę
A moje libido wynosi 0. Na początku miałam ogromną ochotę a terazDobrze, że nie mogę przynajmniej łatwiej wytrwać w zakazie. Ale i tak zapytam ginka czy już pozwoli. Może też mi się zachce niespodziewanie
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
zabuszka - wiele razy zdarzało mi się, że mnie kuje w brzuchu, w jajnikach, ostatnio pytałam lekarza o to powiedział, że taki ból jest możliwy w ciąży , także tyle mogę powiedzieć na ten temat.
Mam do Was pytanie. Czy, któraś z Was ma drażliwe jelito? Lub jakieś problemy z wrażliwym/delikatnym jelitem?
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
xpatiiix3 wrote:Kurde ja mleka z miodem przełknąć nie mogłam a co dopiero czosnek jeszcze tam od razu pawiem się zakończy
Kurde tak to jest cały październik mi chorują musieli w końcu i mnie zarazić
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ma_lina - a masz wydelikatnione jelita? Bolą Cię itp. ?
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Pati to chyba by Ci mój kapusniak nie smakowaly bo nie daje kminku. Poprostu go nie znosze :p
Mnie już na szczęście przeszły bóle brzucha póki co. Natomiast męczy mnie ból glowy. Już od 4 dni dzień w dzień rano jest ok. Potem już zaczyna cmiac i popołudniu już boli. Co ja bym dała za tabletkę ibupromu :p -
Clio_99 wrote:Pati to chyba by Ci mój kapusniak nie smakowaly bo nie daje kminku. Poprostu go nie znosze :p
Mnie już na szczęście przeszły bóle brzucha póki co. Natomiast męczy mnie ból glowy. Już od 4 dni dzień w dzień rano jest ok. Potem już zaczyna cmiac i popołudniu już boli. Co ja bym dała za tabletkę ibupromu :p
Na ból głowy spokojnie możesz brać apap (paracetamol). Też miewałam okropne bóle głowy w 10/11 tyg, tak mi doradził lekarz.
-
Nie no mnie temp łapie też już ledwo żyje Marcel śpi 39 dobił w moment skoczyła ale zbijam a Nela 38.5 już też podałam ibum zwariuje chyba... za jakie grzechy a babka ciągle o boże o boże nie zbliżaj się bo nie mogę być chora pff nie no szpital z domu mi się zrobił kiedy oni przestaną chorować non stop choroba...Livia
Nela
Marcel
-
zabuszka wrote:Kurczak dziewczyny od paru dnni tak jakby uklucia czuje obok prawego jajnika ale tak blizej srodka. Nie caly czas ale to nie za mile tez tak macie?
też tak miałammój lekarz mówi,że ok więzadła się rozciągają ja to czułam bardziej po prawej stronie i teraz na usg wyszło,że fasolka jest poprawej stronie macicy bardziej.
odpocznij sobie i magnez weź -
FeliceGatto wrote:Właśnie wydębiłam od rodziców słój sałatki jarzynowej
Prosiłam o nie wspominanie o sałatce jarzynowej, aż mnie zęby bolą i smak metalu czuję, jak wspominam
U mnie szyjka daje w dupę znowuw poniedziałek widzimy się z maluchem to zapytam...
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Nie no mnie temp łapie też już ledwo żyje Marcel śpi 39 dobił w moment skoczyła ale zbijam a Nela 38.5 już też podałam ibum zwariuje chyba... za jakie grzechy a babka ciągle o boże o boże nie zbliżaj się bo nie mogę być chora pff nie no szpital z domu mi się zrobił kiedy oni przestaną chorować non stop choroba...
Co za teksty.... fuck. Zamiast Ci pomóc to takie gadaniehttp://szogunowmatka.blogspot.com/