Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja. Ja straciłam ciążę wcześnie, dziecko miało tylko 5 mm
Ale ja się dowiedziałam o tym w 12 tc. Dziewczyny - był to dla mnie najgorszy dzień życia, też zdążyłam już pokochać moje dziecko. Ale i tak uważam, że strata zaawasnowanej ciąży, kiedy dziecko zaczyna kopać jest boleśniejsza. W szpitalu mówili, że "pozostałości" po takiej wczesnej ciąży zazwyczaj kobiety oddają do utylizacji, ale ja chciałam, aby te parę milimetrów, nasza cząstka został pochowana we wspólnym grobie dzieci nienarodzonych - i tam właśnie pojadę zapalić znicz. Dziewczyny - nie zapomnimy nigdy. Nie bójmy się o to. Jesteście dzielne i dla mnie każda, która przeszła to piekło jest bohaterką.
Dla naszych Aniołków (*)
asioczek86, anka418, izizizi lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyJa w 10tc dowiedziałam się że bąbel zatrzymał się w rozwoju na 6tc a poronilam w domu w 12tc bo tak chciałam. W ciszy w spokoju bez lekarzy i bez zabiegu. Dokładnie rok po stracie zaszłam w ciążę z Zosią która rozwija się bardzo dobrze
i oby tak do końca
Madziuśka, xpatiiix3, luna91, Eliana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Witam weekendowo
Dostałam od męża na urodziny poduszkę dla kobiet w ciąży- taki wieeelki rogal na 1,70mPrzyda się do karmienia później
Jest tu jakaś mama z Krakowa?
Sylika- historia z dobrym zakończeniem, mimo wszystko, wróciły do Ciebie aniołkiGratuluję bliźniąt, teraz wszystko będzie dobrze :*
Ją kiedyś mieszkałam chwilowo w Krakowie jak studiowałammam tam wujka i mąż rodzinę w krakowie
I gdyby mi się nie udalo zajść, pewnie bym tam często jeździła do Dr Przybycienia do Kliniki nie płodności. -
nick nieaktualny
-
Myślicie że mogę łyknać flegamine w syropie dla dzieci, bo pisze ze tylko w 1 trym nie wolno, kurde tak mnie dusi ledwo oddycham czuje jak mi zalega gdzieś i odkaszlnac nie mogę
gardło boli z nosa kapie ehh.. w poniedziałek idę do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 13:04
Livia
Nela
Marcel
-
Pati, a może syrop z cebuli? To można na pewno.
Dziewczyny, ale akcja.... moje libido było tragiczne. Masakryczne wręcz. A dzisiaj jestem jak królik w ruiJuz dwa razy od rana zaciagnelam P na szybki seks,a uwierzcie mi, u nas seks dzień po dniu to był wyczyn
I ciągle mi się chce. Bosz... no nie wiem,co lepsze
xpatiiix3, bimba, ma_lina, Marietta, Monikkk, luna91, kkasya, Madziuśka, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Pati, kroisz w grube plastry 3 cebulę i zasypujesz cukrem (dużo) albo zalewasz miodem. Po ok 5-6h puści sok. I ten sok pijesz 3x dziennie po 1 łyżce. Nowy syrop robisz tak co 2 dni
Anniusia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Nie mówicie o sałatce jarzynowej... Teściowa zrobiła, przyniosła mi, pożyczyła smacznego. Tylko w mojej porcji znalazła się ogromna skorupka z jajka i zwinięty w kulkę drut, fragment puszki, oczywiście wszystkie ciała obce odnalazłam dopiero pod zębami...
Co do seksu, u mnie coś bida ostatnio w łóżku, mąż nie dotknie mnie nawet jak narzekam i zrzędzę tą upierdliwą szyjkę macicy, boi się. Dzisiaj odpuściło. Jak się ładnie ubiorę to może mnie przelecima_lina, Negra, Palinas89, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Nie mówicie o sałatce jarzynowej... Teściowa zrobiła, przyniosła mi, pożyczyła smacznego. Tylko w mojej porcji znalazła się ogromna skorupka z jajka i zwinięty w kulkę drut, fragment puszki, oczywiście wszystkie ciała obce odnalazłam dopiero pod zębami...
Co do seksu, u mnie coś bida ostatnio w łóżku, mąż nie dotknie mnie nawet jak narzekam i zrzędzę tą upierdliwą szyjkę macicy, boi się. Dzisiaj odpuściło. Jak się ładnie ubiorę to może mnie przeleci
hehe to jakby zamach na synową teściowej może podpadłaś? żartuję oczywiścieMarietta, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:jak jest ph moczu 6 to bardziej na syna czy córkę?
Dziewczyny mówiły ze na córkę a u mnie 5.5 u synczyli teoria z pH moczu obalona
a z Neli miałam tak 7-8 z Marcelem tez całą ciąża 7-8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 15:04
Livia
Nela
Marcel