Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kw i inne mamusie które straciły swoje maleństwa w późnej ciąży łączę się z Wami w bólu i nardzo Wam współczuje wiem co to za ból sama straciłam bliźnięta w 17tc
i to że jestem ponownie w ciąż nie sprawia że czuje się lepiej że zapomniałam to boli dalej nie ma dnia koedy nie myśle o moich synkach ale takie dni jak jutro przypomimają o bólu jedyne co mogę to postawić kwiaty i znicze na grobie moich dzieci . Stracilam ciaze dokladnie 7sierpnia 2013 tego dnia odeszly mi wody a moje maluchy przyszly na swiat 11sierpnia. A ten szczesliwy cykl rozpoczelam tez dokladnie 7 sierpnia i tez blizniaki
wierze ze tym razem donosze szczesliwie .
Oskar i Oliwier 17tc (*)(*) -
Witam weekendowo
Dostałam od męża na urodziny poduszkę dla kobiet w ciąży- taki wieeelki rogal na 1,70mPrzyda się do karmienia później
Jest tu jakaś mama z Krakowa?
Sylika- historia z dobrym zakończeniem, mimo wszystko, wróciły do Ciebie aniołkiGratuluję bliźniąt, teraz wszystko będzie dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 09:47
Anniusia, Sylika, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za wsparcie :*
Wszystkie Aniołkowe Mamusie mocno przytulam.
Decyzja o odnoszeniu ciąży była dla mnie oczywista bo to aż nierealne gdy w tym samym momencie gdy mój synek kopał i wiercił się w brzuszku lekarz oznajmiła mi że nie będzie żył. Ofiarował nam cudowne choć trudne 39 tc, gdy był z nami.Spacerowaliśmy razem, śpiewała mu kołysanki, próbowaliśmy samych dobrych rzeczy a on w zamian mimo zdziwienia lekarzy kopał wiercił się i dawał wiele radości choć strach kiedy nastąpi najgorsze był każdego dnia dziś nie postąpiłabym inaczej.Są ludzie którzy mówią że źle zrobiłam bo przywiązałam się do niego bardziej ale to nie prawda bo ja już kochałam go gdy zobaczyłam dwie kreski na teście, gdy pierwszy raz ujrzałam go na USG a gdy dał mi w 15w6d pierwszego kopniaka oszalałam na jego punkcie, wiec ja nie mogłam inaczej.Pozwoliłam mu żyć tak długo jak mógł i zdecydować kiedy odejdzie, a odszedł w najbezpieczniejszym miejscu na ziemi w brzuchu u Mamy. I choć marzyłam choć o kilku minutach z żywym synkiem to miałam te 39 tc których nigdy bym nie oddała.
Ale wiem że są kobiety które decydują inaczej, które przerywają ciążę i nie potępiam ich a wręcz rozumiem.Wiem jak trudna jest to decyzja.
Uciekam na busa.
Ściskam mocnoma_lina, xpatiiix3, Madziuśka, bimba, hiacynta99, Negra, Palinas89, Eliana lubią tę wiadomość
-
Hej o wszystkich aniolkowych mamusiach będę myślec :* nikt nie zasługuje na taki bol ale wierze ze dzięki temu jesteście silniejsze! Jesteście wspaniałymi kobietami które potrafią walczyć! Mnie niestety tez dopadła nostalgia.. Mój tata zmarł kiedy byłam mała dziewczynka.. Niestety od kilku lat 1 listopada nie mogę być u niego na grobie ze względu na to ze jestem w Belgii..
-
nick nieaktualnyKw wspieram :-* aż się łezka w oku zakreciła, tak pięknie to napisałaś.
Monilia :*
Życzę dużo siły wszystkim aniołkowym mamom! Jutro będzie zwariowany dzień, uważajcie na siebie dziewczyny podczas wyjazdów na groby bliskich..
ja mam dzisiaj urodziny, ale w ogóle tego nie odczuwam, planów brak, chyba że mąż mnie zaskoczy po pracy. Nic mi się nie chce, za oknem szaro i mgliście...monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam dzisiaj urodziny, ale w ogóle tego nie odczuwam, planów brak, chyba że mąż mnie zaskoczy po pracy. Nic mi się nie chce, za oknem szaro i mgliście...[/QUOTE]
a zatem wszystkiego najlepszego w tym dniu !
mojej siostry synek urodził się pierwszego listopada. z tej racji, że jutro idziemy na groby, to siostra dziś wyprawia mu dwa latkaidziemy na kawę i kolację
Cigaretta, hiacynta99, Eliana, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta sto lat kochana ♡♡♡ Bezbolesnego szybkiego porodu, zdrowego różowego bobasa, pięknego okrągłego brzuszka i słodkich kopniaczków już niedługo
Specjalny torcik dla ciebie :*
Cigaretta, anka418, Marietta, milka_89, hiacynta99, Monikkk, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
to ja też kawałek tego tortu poproszę
dziewczyny ja już oficjalnie mogę zajrzeć na forum drugiego trymestrutak więc zmykam szukać ciekawych wątków.
miłego dzionkaxpatiiix3, anka418, luna91, Madziuśka, hiacynta99, monilia84, Eliana lubią tę wiadomość
-
Cigaretta,wszystkiego naj naj najlepszego
Kochane Aniołkowe mamy. Nie wiem,co powiedzieć, poza tym,ze nie wyobrażam sobie i nie chcę nigdy poczuć bólu, którego doświadczyłyscie. Może to mało pocieszające,ale ja myślę, że we wszystkim, co nas spotyka, w każdej tragedii jest jakiś plan. I czemuś ma on służyć. Choć czasem bolesny i wydaje się, że bezsensowny. Ściskam Was, tulę do serducha i mocno całuję :*Marietta, Cigaretta, Monikkk, Alicce lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/