Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
i.am.chappie wrote:Haha
niestety nie, ciąża pojedyncza. Mąż chciał bliźniaki, ale usg więcej nie wykryło. To mój pierwszy dzidziuś
..jest tu duzo fajnych doswiadczonych mam wiec jestesmy w dobrych rękach
Madziuśka, i.am.chappie, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziaaa no jestem ciekawa czy zachcianka przewazy ha ha ha ;-)za mna od kilku dni chodzi popcorn dzisiaj kupilam juz nie mam ochoty ..za to mam ogromna na ogorki oj ale bym sobie zjadla ale dzisiaj nie mam szans ...
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:a pali cie w przełyku ( za mostkiem, w dołku ) czy też w żołądku? sorrki,że pytam ale miałam chory żołądek i bolało inaczej a teraz ta zgaga
Bardziej w żołądku i przełyku
Witam nowa mamusie
Dobranoc. Ja dzis padam na ryjek
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja walnę trochę prywaty. Koleżanka szuka Niani dla swojej córeczki. Może znacie kogoś z Wawy, kto by chciał i kto by się nadawał. Proszę, przekażcie wiadomość
Dziękować i przepraszać
"Poszukiwana Niania do półtorarocznej dziewczynki. Szukamy Pani w wieku 35 lat+, z doświadczeniem w opiece nad dziećmi, niepalącej. Takiej, która naprawdę lubi swoją pracę, bo Mała to świetna, wesoła i kochana dziewczynkaOpieka nad dziewczynką na Bemowie, w godzinach 8-17.
Kasia,
516 636 722Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 22:30
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hahhaha Kkasya od tego jest telefon to moja trzecia ręką
budzik kalendarz laptop telefon tv bank pilot od tv szkoda ze brak mu funkcji pralki i lodówki
a dzieci w sumie dobre mam czytać do końca nie czytam bardziej tak ogólnie przelecę albo co 2 zdanie chyba ze mam czas i nie skrobiecie 2-3 strony w 10min..
A z listopadówkami na fejsie ale też nie odczytuje bo nie starcza mi czasu i tak skrobne sobie co tam u Nas czasem odpisze jak na bieżąco i jestem w temacie
w sumie ostatnio chyba tu więcej jestem nawet.. ;P no i tak w sumie to prowadzę wózek go gdzieś idę to usypiam czy karmie mała to wtedy telefon w łapę i ogarniam a tak to gdzieś leży ale jak znajdę te 5 min to korzystam
no a dzieci na pierwszym miejscu ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 22:43
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel