Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenka06 wrote:Cześć dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć?
Koleżanka z innego forum powiedziała, że Was tu więcej i faktycznie szok tyle stron już napisałyście
Mam termin na 05.05.2016r. To moja druga ciąża. Mam 5-letnią córeczkę.
Będzie mi miło z Wami pisać.
Wczoraj byłam na usg prenatalnym. Dzidziuś sobie spał i nic nie pokazał, jak Pan doktor powiedział, że nic mu nie syterczy ... ale jeśli chodzi o płeć to powie w 20-ty, tygodniu. No ciekawe, wydaje mi się, że ze względu na sporą różnicę wieku to dwie dziewczyny by się lepiej dogadały. Z drugiej strony chłopca też fajnie by było mieć, zawsze coś nowego. A czy któraś ma dzieci w wieku 5 lat bądź starsze? jakiej płci?
Pozdrawiam.
Hej, hej
Ja mam 15-latka, prawie półtoraroczną córeczkę i teraz też pewnie będzie dziewczynka. Sama mam siostrę 11 lat starszą, ale my akurat nie dogadujemy się wcale. Tu nie ma znaczenia różnica wieku, tylko chyba charaktery. Znam dziewczyny, które mają różnice wieku 1,5-2 lata miedzy sobą a rodzeństwem i jedne się dogaduje super, inne wręcz nienawidzą. Dlatego każda różnica wieku jest i dobra i niedobraWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 18:23
hiacynta99 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Koleżanka z innego forum powiedziała, że Was tu więcej i faktycznie szok tyle stron już napisałyście
Wczoraj byłam na usg prenatalnym. Dzidziuś sobie spał i nic nie pokazał, jak Pan doktor powiedział, że nic mu nie syterczy ... ale jeśli chodzi o płeć to powie w 20-ty, tygodniu. No ciekawe, wydaje mi się, że ze względu na sporą różnicę wieku to dwie dziewczyny by się lepiej dogadały. Z drugiej strony chłopca też fajnie by było mieć, zawsze coś nowego. A czy któraś ma dzieci w wieku 5 lat bądź starsze? jakiej płci?
Pozdrawiam.
My tu mamusie przyjmujemy z otwartymi ramionami
Ja mam córę, w grudniu skończy 6 lat, pierwszoklasistka pełną gębą.Bardzo się cieszy,że będzie dzidziuś -
Sylika wrote:FeliceGatto tak tak kolejne bliźniaki
a mauśka trojaczków też jest ma termin chyba na koniec maja ale widac ze jeszcze tu sie nie ujawnila
ale super !
Gratuluję bliźniaków
i czekamy na ujawnienie się mamusi z potrójnym szczęściem -
Pozdrawiam.pozdrawiam.
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dziewczyny dopadły mnie straszne wzdęcia!!! Największą zmorą mojej ciazy sa jelita ( zaparcia, biegunki i wzdęcia) nie miałam ani jednego dnia spokoju
Czy to w 2 trymestrze przejdzie?
ja miałam okropne wzdęcia pomógł mi tylko espumisan próbowałaś? -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dziewczyny dopadły mnie straszne wzdęcia!!! Największą zmorą mojej ciazy sa jelita ( zaparcia, biegunki i wzdęcia) nie miałam ani jednego dnia spokoju
Czy to w 2 trymestrze przejdzie?
pisałam juz że mi pomógł Duphalac (Lactulozum)
spróbuj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:a ten kto cie szczepił na grypę -wiedział,że jesteś w ciązy ... ?/
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
martis wrote:Ależ jesteście dziewczyny rozmowne
ciężko za Wami nadążyć.. tyle miałam do nadrabiania od wczoraj, że hoho
Ja mam jutro prenatalne, podejście drugie (za pierwszym razem był to początek 11 tyg i dzidzia była za mała) i mam nadzieję, że ujrzę małą kobietkę
Stres jest, czy wszystko jest w porządku, ogólnie do tej pory wszystkie badania były oceniane pozytywnie.
Czy któraś z Was bierze witaminki mama dha?...ja biore z dha witaminy
-
bereda11 wrote:alice tu w UK to chyba wszystkie ciezarne zachecaja do szczepionek na grype , Madziaaa tobie tez proponowali ?Bo mi tak , ale ja chyba nie wezme bo po 1 rzadko choruje a po 2 tez slyszalam ze po szczepiace choroby lapia ...
Tak tak nawet jest to w karcie ciąży ja na grypę nie chce ale na ksztusiec się zgodziłam. Pisałam wcześniej ze w UK jest duże ryzyko zachorowania dziecka po porodzie na ta chorobę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:34
-
nick nieaktualnyWidzę że nie tylko ja z Bydgoszczy
na 4D zamierzam pójść do Wasilewskiego na Osową Górę a prowadzi moja ciążę dr Domaracki
pracuje w mswia i bizielu
Genetyczne robiłam w poradni prenatalnej w bizieluWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:45
-
Madziaaaaa wrote:Tak tak nawet jest to w karcie ciąży ja na grypę nie chce ale na ksztusiec się zgodziłam. Pisałam wcześniej ze w UK jest duże ryzyko zachorowania dziecka po porodzie na ta chorobę.
Madziaaaaa lubi tę wiadomość