Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
williams1 wrote:Pati a Twoje dziecko się babci nie pochwali ze będzie mieć rodzeństwo
?ze u mamy w brzuszku dzidzia? Swoją drogą jestem w szoku ze rodzina Cię widzi z brzuchem mega ciazowym bo taki jest i nic
A może rodzinka nie chce robić przykrości pytaniem: "Pati nie przytyło Ci się ostatnio?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:38
Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyej właśnie ja też się zastanawiałam nad tym magnezem aby brać ostatnio mi zaczeły np. palce dretwieć , albo nogi i gdzieś wyczytałam ze to od braku magnezu. I mam jeszcze jedno pytanie biore pregna plus tam jest kwas foliowy a słyszałm ze kwas mozna tylko do 3 miesiaca brac póżniej nie czy to prawda i czy powinnam sie przerzucic na pregna 250DHA ale tam też jest kwas ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:ej właśnie ja też się zastanawiałam nad tym magnezem aby brać ostatnio mi zaczeły np. palce dretwieć , albo nogi i gdzieś wyczytałam ze to od braku magnezu. I mam jeszcze jedno pytanie biore pregna plus tam jest kwas foliowy a słyszałm ze kwas mozna tylko do 3 miesiaca brac póżniej nie czy to prawda i czy powinnam sie przerzucic na pregna 250DHA ale tam też jest kwas ;/
Mnie w nocy skurcz łydek łapie:\. Jak nie wezmę magnezu nie da się spać ...
Przy nie doborze magnezu tak się dzieje .Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny właśnie odpoczywam bo Wiktorek śpi a maleństwo szaleje.
Straszne się cieszę w pierwszej ciąży od samego początku nie mogłam się doczekać ruchów a pierwsze przyszły dopiero kolo 20 tyg wiec teraz jestem mega szczęśliwa ze tak wcześnie daje o sobie znaćCarolq, bereda11 lubią tę wiadomość
-
po usg genetycznym
serduszko zdrowe, reszta bardzo prawidłowa
8cm
dzidzia ziewała i machała łapką, ale pierwsze co po miesiącu ujrzałam to była miniaturowa pupamąż się śmiał, że ciekawe powitanie
wszystko elegancko
..chyba widziałam siusiaka ....ale DR kazał mi czekać.
Trzymam kciuki za WasCarolq, hiacynta99, Madziuśka, FeliceGatto, Madziaaaaa, Marietta, josephinka84, luna91, xpatiiix3, Baronowa_83, Negra, Agnieszka0812, Dariaaa88, JusWik, bereda11, klaudia1534, anka418, kw, Różyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheavenrain wrote:po usg genetycznym
8cm
dzidzia ziewała i machała łapką, ale pierwsze co po miesiącu ujrzałam to była miniaturowa pupamąż się śmiał, że ciekawe powitanie
wszystko elegancko
Trzymam kciuki za Was
Gratulacjeja tez widziałam pupę haha szpagat właśnie robił
Milo słyszeć dobre wieści
heavenrain, konwalijka lubią tę wiadomość
-
heavenrain wrote:po usg genetycznym
8cm
wszystko elegancko
Trzymam kciuki za Was
ależ duża dzidzia, GRATULUJĘ!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:09
hiacynta99, heavenrain lubią tę wiadomość
-
I ja sie spodziewam maluszków w maju termin mam ma 13.05.16r. Bliźniaki płeć moze poznam 10 listopada. Wszystkim mamusiom zycze wszystkiego dobrego
Madziuśka, FeliceGatto, hiacynta99, monaa, Carolq, Madziaaaaa, luna91, kkasya, OlkaBdg, xpatiiix3, Kłosia, Marietta, Baronowa_83, Negra, Agnieszka0812, Dariaaa88, bereda11, klaudia1534, anka418, konwalijka, Paulisia lubią tę wiadomość
-
Sylika wrote:I ja sie spodziewam maluszków w maju termin mam ma 13.05.16r. Bliźniaki płeć moze poznam 10 listopada. Wszystkim mamusiom zycze wszystkiego dobrego
kolejne bliźniaki!
gratulacjehiacynta99, kkasya lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy mogę wziac Apap?
Mam problem z kręgosłupem i z reguły brałam cos mocniejszego no ale dzis mnie chwyciło i mysle ze bez tabletki sie nie obedzie i jutro nie wstanę z łóżka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:31
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
La-mia wrote:Dziewczyny czy mogę wziac Apap?
Mam problem z kręgosłupem i z reguły brałam cos mocniejszego no ale dzis mnie chwyciło i mysle ze bez tabletki sie nie obedzie i jutro nie wstanę z łóżka...
MożeszNawet 2 na raz.
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyLa-mia wrote:Dziewczyny czy mogę wziac Apap?
Mam problem z kręgosłupem i z reguły brałam cos mocniejszego no ale dzis mnie chwyciło i mysle ze bez tabletki sie nie obedzie i jutro nie wstanę z łóżka...
Paracetamol actavis jest bezpieczny a czy apap ? Wiem ze w aptece jest dostępny apap z Wit C dostępny dla kobiet w ciąży a ten zwykły to nie wiem?
Nie chce źle doradzić.. -
Dzięki dziewczyny! Tak mi sie właśnie obiło o uszy ze Apap jest bezpieczny i znając swoj organizm wole wziac dzis 1 max 2 tabletki niż jutro wyładować z tym kręgosłupem na izbie...
Ehhh...
Wiecznie, qrczę, coś05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm