Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie pożeram książkę, która jawiła się u mnie dziś rano
Wiecie co zastanawiam się nad moim lekarzem - czemu kazał mi przyjść na wizyte jak będę w 12w3d i wtedy umówimy się na prenatalne? Dziwnie trochę
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna no ja będę miała w czwartek to będzie 11 i 4 . Zadzwoń może on nie ma certyfikatu i Ci zapominał powiedzieć aby gdzieś się zapisała.
Ja też nie robię u swojego lekarza tylko u innego z tej kliniki który ma certyfikat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:01
anka418 lubi tę wiadomość
-
Kłosia wrote:Ja się pytałam lekarza czy mogę się zaszczepić na grypę to mi zabronił pomimo że od paru lat szczepilam się regularnie.
Ja mam prenatalne 5.11 ostatni dzwonek na to badanie 13t5dCarolq lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
anka418 wrote:A może połowkowe a nie Prenatalne? Na prenatalne będzie za późno
Nie będzie za późno bo to genetyczne do 13w6d czyli teoretycznie zostanie mi ponad tydzień na zrobienie go, tylko bez sensu iść na badanie by za tydzień lecieć na kolejne. Zadzwonie.Carolq lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Zadzwoniłam do recepcji, powiedziała, że on wykonuje genetyczne i zazwyczaj robi je gdy pacjentka wchodzi w 13 tydzień, ale jak mam jakie wątpliwości to mam dzwonić do niego. No nic, czekam na następny poniedziałek. Nie będe do niego wydzwaniać.
Carolq lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
no to dobrze
jak ma taką zasadę to ok
Ja zjadłam zupkę grzybową i teraz jeszcze podjadam knedelki z truskawkamimniam mniam
chciałam sobie zmienić avatarek na niebieskie buciki ale nie będę zapeszaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:43
xpatiiix3, kkasya lubią tę wiadomość
-
Kurde leżę z malutką ,ona śpi sobie i podbrzusze mnie boli okresowo coś ,na razie no takie ćmienie ,więc nic nie biorę, ale gdyby coś to chyba magnez wezmę teraz, bo na razie nospy nie chce brać..
Mama poszła po Marcelka, więc mogę odpocząć
Głodna jestem musze pomyśleć co by tu na obiad zrobićhiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ależ jesteście dziewczyny rozmowne
ciężko za Wami nadążyć.. tyle miałam do nadrabiania od wczoraj, że hoho
Ja mam jutro prenatalne, podejście drugie (za pierwszym razem był to początek 11 tyg i dzidzia była za mała) i mam nadzieję, że ujrzę małą kobietkę
Stres jest, czy wszystko jest w porządku, ogólnie do tej pory wszystkie badania były oceniane pozytywnie.
Czy któraś z Was bierze witaminki mama dha? -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Kurde leżę z malutką ,ona śpi sobie i podbrzusze mnie boli okresowo coś ,na razie no takie ćmienie ,więc nic nie biorę, ale gdyby coś to chyba magnez wezmę teraz, bo na razie nospy nie chce brać..
Mama poszła po Marcelka, więc mogę odpocząć
Głodna jestem musze pomyśleć co by tu na obiad zrobić
Pati mi endo powiedział ze magnez powinno sie brać, nie sporadycznie tylko codziennie !
Ja biorę 2x1xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
myszka2070 wrote:nie to ze chce poprostu zostala mi zapropowana.. i sie zastanawiam..
kazda szczepionka to ryzyko??? ja bylam szczepiona wczoraj na grype... no i teraz sie boje
Ja na grypę się nie zgadzam bo dla mnie ta szczepionka jest bez sensu. A na ksztusiec jest dlatego zalecana ze tutaj jest duże ryzyko zachorowania dziecka po porodzie na ta chorobę. Jak byłam w poprzedniej ciąży to akurat była epidemia i bardzo duży odsetek dzieci chorowalo. Dlatego akurat na ta szczepuonke się zgadzam.
-
Ja w siebie nospy nie chce pakować w tej ciąży obiecałam sobie potem co do czego skurcze były tak dupie ze na oxy nic nie ruszało prawie... macica się tak relaksuje ze mamuśki które np miały powstrzymywać poród musiały mieć wywołany po terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:35
Livia
Nela
Marcel
-
Pati a Twoje dziecko się babci nie pochwali ze będzie mieć rodzeństwo
?ze u mamy w brzuszku dzidzia? Swoją drogą jestem w szoku ze rodzina Cię widzi z brzuchem mega ciazowym bo taki jest i nic
Carolq, hiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość