Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej ,
Musiał Was troszkę nadrobić , wczoraj sie godziliśmy z mężem
hehe skoczyliśmy do macka pogadaliśmy poprzytulalisny i juz mi lepiej
Agnieszka - mam nadzieje ze sie uda z dofinansowaniem
Dziewczyny fajne foteczki maluszków i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Bierzcie Babki bo ja chce syneczka
Luna - wizyta w czwartek o 15:40opóźnili mi o 4 godziny
Co do Wawy było trzeba sie zebrać i wpadać powcinalibysmy żelki i pogadały
luna91, FeliceGatto, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
U mnie co prawda w drugiej, ale pierwszą straciłam zanim poczułam ruchy, wiec w 2 to coś na przełomie 18/19 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:14
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Rzadko ostatnio piszę bo jakiegoś doła złapałam.Martwię się, że coś będzie źle 04 mam wizytę i jakoś nie umiem się cieszyć, taką mam rezerwę.
Taki mnie wkurw złapał dziś na M i teścia, że bym ich rozwaliła obu jak bym mogła.Otóż mój M wyszedł rano i przychodzi jakieś pół godziny później mówi, że był po kasę ze starym i tamten wypłacił żeby dać pieniądze pracownikom i mówi do niego, że został tysiąc na czarną godzinę.Oni się pocieli o to że M dokładał ze swoich do firmy a teraz nie ma z czego odebrać.Ja zła pytam czemu nie ukróci mu decydowania o wszystkim?Tak od słowa do słowa i płacz.Wyszedł, córa do mnie po co brałaś z nim ślub, ja jej na to bo go Kocham, a ona że jak byś ślubu nie brała to byś się nie denerwowała i ja przy okazji(łobuziara skończy 6 lat).Wrócił, przeprosił i mnie i ją, tylko kurwa co z tego jak my jesteśmy przez teściunia w takiej ciemnej dupie że szok.Nie wiem czy kiedykolwiek to się zmieni.
Przepraszam,że wylewam żale ale tak naprawdę nawet nie mam z kim porozmawiać.
Super wieści od Was.Trzymam kciuki za wizytujące i wszystkie dzidziusie -
Anniusia wrote:dziękuję
pytanie do dziewczyny które już rodziły: w pierwszej ciąży kiedy poczułyście ruchy?
Ja jakoś w 4 miesiącu nie pamiętam dokładnie.Leżałam w wannie i ze cztery takie walnięcia były,od środka aż brzuch podskakiwał.Super uczucie -
Aniu_leczka- jeśli wrócił i przeprosił, myślę, że dałaś mu odczuć, że miarka się przebrała. Ma swoją rodzinę, rodzice to tylko rodzina wyjściowa, najważniejsi jesteście Wy. Myślę, że dobro swojej żony/ dzieci ma na pierwszym miejscu, ja też często ulegam rodzicom jeśli chodzi o "pożyczanie" pieniędzy i wtedy mój mąż się wścieka, a czasami nawet nie wie... Teraz, kiedy coraz bardziej sobie uświadamiam, że my też już stworzyliśmy rodzinę zaczynam się troszczyć o siebie.
Będzie dobrze :*FeliceGatto, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie. Wszystko w porządku, lekarz zadowolony z pomiarów (nawet serce zmierzył które ma 4mm i bije 156/min) i na 90% dziewczynka i ma 5,6 cm
Tak piszecie o jedzeniu a ja nadal średnio mam ochotę na cokolwiekmoże dlatego że jestem padnie ta i ciągle bym spała ale od poniedziałku idę na zwolnienie to może się wyspie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:38
Marietta, anka418, Monikkk, Dariaaa88, Aniu_leczka, izizizi, josephinka84, kkasya, luna91, FeliceGatto, Eliana, Agnieszka0812, monilia84, hiacynta99, Madziuśka, Madziaaaaa, klaudia1534, Baronowa_83, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Mam pytanko czy wy nadal śpicie na brzuchu? Bo ja bardzo lubię spać na brzuchu ale niestety już teraz czuje dyskomfort i zastanawiam sie czy to normalne? Zbuszka ja mam badania 16 listopada... Także tylko 3 dni przed tobą.. Tak już mi sie dłuzy..
no i ciagle liczę ze starczy mi dziewuszek
miłego dnia!!!
-
I po wizycie. Bobasek ma 6,1cm. Serducho bije, mozg rozwija sie dobrze. Kosc nosowa jest, Przyziernosc 1,3. Pokazywal raczki, nozki, palce. Plec nieznana. Ale jak pokazal nozki to ja nie widzialam zeby cos dyndalo.
Mimo ze zjadlam rogala i herbatniki przed wejsciem, to bobas nie skakal. Leniwe dziecko - oby dobrze spalo po urodzeniumilka_89, bimba, Carolq, Marietta, anka418, Monikkk, monaa, Dariaaa88, Aniu_leczka, izizizi, josephinka84, luna91, kkasya, Eliana, Agnieszka0812, monilia84, hiacynta99, Madziuśka, Negra, Madziaaaaa, klaudia1534, Baronowa_83, bereda11 lubią tę wiadomość
-
ma_lina wrote:I po wizycie. Bobasek ma 6,1cm. Serducho bije, mozg rozwija sie dobrze. Kosc nosowa jest, Przyziernosc 1,3. Pokazywal raczki, nozki, palce. Plec nieznana. Ale jak pokazal nozki to ja nie widzialam zeby cos dyndalo.
Mimo ze zjadlam rogala i herbatniki przed wejsciem, to bobas nie skakal. Leniwe dziecko - oby dobrze spalo po urodzeniu -
Marietta wrote:Aniu_leczka- jeśli wrócił i przeprosił, myślę, że dałaś mu odczuć, że miarka się przebrała. Ma swoją rodzinę, rodzice to tylko rodzina wyjściowa, najważniejsi jesteście Wy. Myślę, że dobro swojej żony/ dzieci ma na pierwszym miejscu, ja też często ulegam rodzicom jeśli chodzi o "pożyczanie" pieniędzy i wtedy mój mąż się wścieka, a czasami nawet nie wie... Teraz, kiedy coraz bardziej sobie uświadamiam, że my też już stworzyliśmy rodzinę zaczynam się troszczyć o siebie.
Będzie dobrze :*
Tylko u Nas to się długo nie skończy, bo M założył firmę a tatuś ma sporo do powiedzenia i decydowania niestety.To osoba ok 60 lat a sama nie wiem jak on przeżył tyle lat.Brzydko mówiąc z gęby d..ę robi, jest nieodpowiedzialny .Jeszcze do tego pakuje nas w długi.Mam nadzieję, że się ułoży jakoś.Dziękuję za wsparcie to dużo dla mnie znaczy -
Hej! Dołączam do Was, termin na 15 maja
Buziaki!
izizizi, anka418, luna91, Monikkk, Marietta, FeliceGatto, Carolq, myszka2070, Eliana, monilia84, hiacynta99, Madziuśka, Madziaaaaa, JusWik lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Ale super wieści z dzisiejszych wizyt!
Aniu_leczko, to u Was grubszy temat, jak widzę. Ja bym popracowała nad tym, żeby się od teścia odciąć finansowo, jak tylko się da. Pod względem prawnym. Jak sobie robi długi, to jego sprawa. Myślę, że można to jakoś rozwiązać, trzeba tylko pogadać z dobrym prawnikiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:50
http://szogunowmatka.blogspot.com/