Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ale fajnie Was poczytać ☺Dobrze że są takie fora gdzie można pogadać z kimś kto jest na takim samym etapie☺Najbardziej pociesza mnie fakt,ze nie tylko ja jem i jem,he he. A ,no i nie wyczerpujcie limitu chłopców, ja bardzo na synka liczę ☺
Madziuśka, Agnieszka0812, Carolq, Eliana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka, bardzo współczuję. Mam nadzieję, że z dofinansowaniem się uda, a chorobę zwalczycie raz-dwa.
Ja dziś mam usg. Za 2h. Już się nie mogę doczekać, ale leżę spokojnie w łóżku i czekam aż będzie sens się ubierać.
Na pewno nie poznam płci (bo u nas w przychodni taki zwyczaj), ale idę z mamą, żeby nagrała mi filmAgnieszka0812, xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka, no nie masz wesoło
Ale po każdym syfie przychodzi w końcu coś dobrego. I dla Was niedługo zaświeci słoneczko
a właściwie już świeci. U Ciebie w brzuszku. Tylko Wam je te paskudne chmury chwilowo przesłoniły.
Dziewczyny, powodzenia na wizytach. Czekamy na kolejne dobre wieściAgnieszka0812, xpatiiix3, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
JusWik wrote:Idę zaraz na paznokcie, potem skończę sałatkę warzywną, zrobię szarlotkę, nastawię pranie, skończę sprzątanie heheheh i dzień zleci...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7e72f55dab9.jpg
JusWik, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Mnie warzywna już się kończy, więc od rana zaszalałam z produkcją śledzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7e72f55dab9.jpgAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:Idę zaraz na paznokcie, potem skończę sałatkę warzywną, zrobię szarlotkę, nastawię pranie, skończę sprzątanie heheheh i dzień zleci...
oo tak sałatka warzywna tego mi trzeba poproszę mamę aby mi zrobiła i jutro przywiozła bo jutro mnie odwiedza i pytała się czego mi potrzeba:DAgnieszka0812, JusWik lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w piątecek!
Dziewczyny jak ja Wam zazdraszam tych kuchennych tworów. Mnie od początku ciaży totalnie nic nie wychodzi. Psuje każde ciasto, nawet takie którego myslałam ze sie nie da zepsuć, chleby mi nie wyrastają, z marmolady wyszedł kamień, kompot sie rozgotował, nie wiem o co chodzi. Już sie boje wchodzić do kuchni bo za niedługo to chyba nawet jajecznica mi sie nie bedzie scinać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:41
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Odebrałam powtórzone CMV w poradni zakaźnej i wyniki ujemnew rozpoznaniu napisane ze błąd laboratorium także nam ulżyło
pamiętajcie że laboratoria też się mylą i warto powtórzyć wyniki w specjalistycznych labo
Co raz częściej czuje malutkąjutro robimy u siebie halloween wiec dzisiaj wycinamy dynie i szukam ciuchów na przebranie
Carolq, monilia84, josephinka84, FeliceGatto, Agnieszka0812, hiacynta99, Madziuśka, Madziaaaaa lubią tę wiadomość