X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze niech wypije tego browara u kumpla w mieszkaniu, ale po co łazić po klubach? No co za buc. A niech idzie w cholerę.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ja dobrze coś o tym wiem co prawda w ciąży nie miałam z tym problemu bo razem wychodzilismy i wracali ale po porodzie tak jesteśmy tutaj sami wiec jak synek chodzi o 20 spać ktoś musi być w domu cały czas więc nawet jak sąsiedzi robili urodziny czy coś to ja w domu cały czas, tez mnie to do białej gorączki doprowadzalo ze ja ciągle w domu ciągle z dzieckiem a ten w weekendy imprezuje. Teraz juz się dogadaliamy w tej kwestii ale bywały spore spięcia przez to. ;-)

Odpowiadał ze to ja mogę iść jemu nie przeszkadza on zostanie z małym akurat ja nie lubię sama wychodzić i naprawdę nie uśmiechało mi się gdzieś platac po nocy mając malutkie dziecko w domu na szczęście po wielu rozmowach to zrozumiał ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:28

w7eM.png
    ozEK.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ej... nie zabierać mi tych siurków, zostawić dla mnie jednego! :D

Dziewczyny no i humor się zjebał... mój dziś w Warszawie na noc bo robota jutro od 6 a dziś do 22 i dzwoni do mnie, że z kumplem na karaoke idzie. Wkurza mnie to, ja tu siedzę jak kwoka uwiązana a tamten po imprezkach łazi, znowu mnie wkurwił... nie wytrzymam. Zaraz ja go uwiążę w domu i zobaczymy jak wytrzyma.

ja to bym mu w łeb walnęła:P ale ja zołza jestem :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez brakuje imprez na prawdę. Często na nie chodziliśmy. Ale teraz nadszedł moment, żeby się chwilę opanować. Ja nie jestem w ciąży sama - on też jest ze mną. Niech wypije piwo w domu - jego kumpel stracił pracę i idą pogadać hahah na karaoke :D A ja z nam ten lokal - zawsze kupa lasek odwalonych studentek, najebane tylko czekają na okazję. Ufam mężowi, ale przykre to - ja gruba w domu a on tam. Ehhh :(

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka gratulacje zdrowego chlopocka <3

ja mam syna i nie jest synek mamusi a raczej dzik z lasu!!!, przynosi kije do domu skacze po meblach , juz nawet wódkę polewam z beczki na imprezie rodzinnej :P. Oczywiście tatuś mądry mu pokazał wrrr i pyskuje i stawia juz warunki :P

Dobranoc <3

bo jutro z rana znowu biegunka mnie obudzi ehhhh :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:28

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Dobrze niech wypije tego browara u kumpla w mieszkaniu, ale po co łazić po klubach? No co za buc. A niech idzie w cholerę.

Luna, no też bym się wkurwiła, ale z drugiej strony zobacz, mógł Ci nie mówić, a powiedział. Poza tym w Wawie rzeczywiście w czwartki w co drugim pubie jest karaoke. Niech idzie. Podrze trochę papę do mikrofonu, wypije, jutro odcierpi w pracy i będzie spokój na dłuższy czas :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Mi tez brakuje imprez na prawdę. Często na nie chodziliśmy. Ale teraz nadszedł moment, żeby się chwilę opanować. Ja nie jestem w ciąży sama - on też jest ze mną. Niech wypije piwo w domu - jego kumpel stracił pracę i idą pogadać hahah na karaoke :D A ja z nam ten lokal - zawsze kupa lasek odwalonych studentek, najebane tylko czekają na okazję. Ufam mężowi, ale przykre to - ja gruba w domu a on tam. Ehhh :(

musisz z nim pogadać i ustalić jakieś zasady, gruba Kochana na pewno nie jesteś:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka gratulacje!
    Ja chcę bardzo córkę, ale z pisiorka tez się uciesze oczywiście, najważniejsze, że będzie zdrowy, dorodny i szczęśliwy :)

Uciekam spać, do jutra!

• luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak bym wiedziała bo ten kumpel jego mieszka w jednym mieszkaniu z moją siostrą - wynajmują w trójkę :D Ale fakt ja na nim wymogłam to, że ma mówić mi zawsze prawdę bo już zataił parę razy i wtedy to zagroziłam, że odwołam ślub :P Niech se idzie, w sobotę też gdzieś zniknę i niech się głowi

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps: Luna, gdzie poszedł?

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja wam zazdroszczę,że znacie płeć :) jestem strasznie ciekawa kogo noszępod serduszkiem:)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:

To może knajpę trzeba przenieść do domu :P.

Niech sobie posiedzą w domu browar jakiś dobry mecz :P

luna91 lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Ps: Luna, gdzie poszedł?

Zielona Gęś

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    I tak bym wiedziała bo ten kumpel jego mieszka w jednym mieszkaniu z moją siostrą - wynajmują w trójkę :D Ale fakt ja na nim wymogłam to, że ma mówić mi zawsze prawdę bo już zataił parę razy i wtedy to zagroziłam, że odwołam ślub :P Niech se idzie, w sobotę też gdzieś zniknę i niech się głowi

haha ja właśnie bym tak zrobiła wystroiła się i poszła gdzieś choćby na kawę z koleżanką a on niech sobie myśli co chcę:D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    haha ja właśnie bym tak zrobiła wystroiła się i poszła gdzieś choćby na kawę z koleżanką a on niech sobie myśli co chcę:D

On by dzwonił co 10 min czy wszystko ok :D A jak bym nie odebrała godzinę to by wzywał policję i zgłaszał zaginięcie :D Oczywiście trochę przesadzam, ale on się zamrtwia jak gdzieś wychodze sama

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz gdzieś pisałam, że my np od zawsze imprezujemy osobno. On na wyjazdach służbowych, których kilka w roku zawsze ma, a ja na miejscu, w klubach. A to dlatego, że mimo, iż nie ma opcji zdrady z mojej strony, to lubię, no cholera lubię bardzo, jak tańczę, kokietuję i zdarza mi się widzieć porządanie w oczach facetów. Która kobieta tego nie lubi. Poza tym mam grupę znajomych, takich do imprez i z nimi bawię się najlepiej. Szalejemy całą noc, gadamy o wszystkim u wzajemnie się pilnujemy. Takie imprezy to moja najlepsza odskocznia. Była. .. Bo teraz znów mam przerwę :P

monaa, kamisia88, kkasya lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice - chodziło Ci o knajpę? :P w sensie nazwę?

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Felice - chodziło Ci o knajpę? :P w sensie nazwę?

Si

A już widzę :) Pola Mokotowskie :) Hehehe, fajne miejsce :P Bywało się. Spoko. Będzie dobrze. Im więcej wypije,tym mocniej pożałuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:35

luna91 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka gratuluję ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki zastanawiam się ile osób udzielających się zostanie po porodzie. Na moim forum z grudnia 2013 obecne udziela się tak na bieżąco 5 dziewczyn i ja i raz na parę miesięcy tez może z 5 się odezwie a było nas 70 ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ