Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna ja dobrze coś o tym wiem co prawda w ciąży nie miałam z tym problemu bo razem wychodzilismy i wracali ale po porodzie tak jesteśmy tutaj sami wiec jak synek chodzi o 20 spać ktoś musi być w domu cały czas więc nawet jak sąsiedzi robili urodziny czy coś to ja w domu cały czas, tez mnie to do białej gorączki doprowadzalo ze ja ciągle w domu ciągle z dzieckiem a ten w weekendy imprezuje. Teraz juz się dogadaliamy w tej kwestii ale bywały spore spięcia przez to.
Odpowiadał ze to ja mogę iść jemu nie przeszkadza on zostanie z małym akurat ja nie lubię sama wychodzić i naprawdę nie uśmiechało mi się gdzieś platac po nocy mając malutkie dziecko w domu na szczęście po wielu rozmowach to zrozumiałWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:28
-
luna91 wrote:Ej... nie zabierać mi tych siurków, zostawić dla mnie jednego!
Dziewczyny no i humor się zjebał... mój dziś w Warszawie na noc bo robota jutro od 6 a dziś do 22 i dzwoni do mnie, że z kumplem na karaoke idzie. Wkurza mnie to, ja tu siedzę jak kwoka uwiązana a tamten po imprezkach łazi, znowu mnie wkurwił... nie wytrzymam. Zaraz ja go uwiążę w domu i zobaczymy jak wytrzyma.
ja to bym mu w łeb walnęła:P ale ja zołza jestemCarolq lubi tę wiadomość
-
Mi tez brakuje imprez na prawdę. Często na nie chodziliśmy. Ale teraz nadszedł moment, żeby się chwilę opanować. Ja nie jestem w ciąży sama - on też jest ze mną. Niech wypije piwo w domu - jego kumpel stracił pracę i idą pogadać hahah na karaoke
A ja z nam ten lokal - zawsze kupa lasek odwalonych studentek, najebane tylko czekają na okazję. Ufam mężowi, ale przykre to - ja gruba w domu a on tam. Ehhh
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyOwieczka gratulacje zdrowego chlopocka
ja mam syna i nie jest synek mamusi a raczej dzik z lasu!!!, przynosi kije do domu skacze po meblach , juz nawet wódkę polewam z beczki na imprezie rodzinnej. Oczywiście tatuś mądry mu pokazał wrrr i pyskuje i stawia juz warunki
Dobranoc
bo jutro z rana znowu biegunka mnie obudzi ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:28
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Dobrze niech wypije tego browara u kumpla w mieszkaniu, ale po co łazić po klubach? No co za buc. A niech idzie w cholerę.
Luna, no też bym się wkurwiła, ale z drugiej strony zobacz, mógł Ci nie mówić, a powiedział. Poza tym w Wawie rzeczywiście w czwartki w co drugim pubie jest karaoke. Niech idzie. Podrze trochę papę do mikrofonu, wypije, jutro odcierpi w pracy i będzie spokój na dłuższy czashttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
luna91 wrote:Mi tez brakuje imprez na prawdę. Często na nie chodziliśmy. Ale teraz nadszedł moment, żeby się chwilę opanować. Ja nie jestem w ciąży sama - on też jest ze mną. Niech wypije piwo w domu - jego kumpel stracił pracę i idą pogadać hahah na karaoke
A ja z nam ten lokal - zawsze kupa lasek odwalonych studentek, najebane tylko czekają na okazję. Ufam mężowi, ale przykre to - ja gruba w domu a on tam. Ehhh
musisz z nim pogadać i ustalić jakieś zasady, gruba Kochana na pewno nie jesteś -
nick nieaktualny
-
I tak bym wiedziała bo ten kumpel jego mieszka w jednym mieszkaniu z moją siostrą - wynajmują w trójkę
Ale fakt ja na nim wymogłam to, że ma mówić mi zawsze prawdę bo już zataił parę razy i wtedy to zagroziłam, że odwołam ślub
Niech se idzie, w sobotę też gdzieś zniknę i niech się głowi
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Mi tez brakuje imprez na prawdę. Często na nie chodziliśmy. Ale teraz nadszedł moment, żeby się chwilę opanować. Ja nie jestem w ciąży sama - on też jest ze mną. Niech wypije piwo w domu - jego kumpel stracił pracę i idą pogadać hahah na karaoke
To może knajpę trzeba przenieść do domu.
Niech sobie posiedzą w domu browar jakiś dobry meczluna91 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:I tak bym wiedziała bo ten kumpel jego mieszka w jednym mieszkaniu z moją siostrą - wynajmują w trójkę
Ale fakt ja na nim wymogłam to, że ma mówić mi zawsze prawdę bo już zataił parę razy i wtedy to zagroziłam, że odwołam ślub
Niech se idzie, w sobotę też gdzieś zniknę i niech się głowi
haha ja właśnie bym tak zrobiła wystroiła się i poszła gdzieś choćby na kawę z koleżanką a on niech sobie myśli co chcę -
Anniusia wrote:haha ja właśnie bym tak zrobiła wystroiła się i poszła gdzieś choćby na kawę z koleżanką a on niech sobie myśli co chcę
On by dzwonił co 10 min czy wszystko okA jak bym nie odebrała godzinę to by wzywał policję i zgłaszał zaginięcie
Oczywiście trochę przesadzam, ale on się zamrtwia jak gdzieś wychodze sama
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja juz gdzieś pisałam, że my np od zawsze imprezujemy osobno. On na wyjazdach służbowych, których kilka w roku zawsze ma, a ja na miejscu, w klubach. A to dlatego, że mimo, iż nie ma opcji zdrady z mojej strony, to lubię, no cholera lubię bardzo, jak tańczę, kokietuję i zdarza mi się widzieć porządanie w oczach facetów. Która kobieta tego nie lubi. Poza tym mam grupę znajomych, takich do imprez i z nimi bawię się najlepiej. Szalejemy całą noc, gadamy o wszystkim u wzajemnie się pilnujemy. Takie imprezy to moja najlepsza odskocznia. Była. .. Bo teraz znów mam przerwę
monaa, kamisia88, kkasya lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
luna91 wrote:Felice - chodziło Ci o knajpę?
w sensie nazwę?
Si
A już widzęPola Mokotowskie
Hehehe, fajne miejsce
Bywało się. Spoko. Będzie dobrze. Im więcej wypije,tym mocniej pożałuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:35
luna91 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/