Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak już o jedzeniu, to ja zjadłam rano kanapkę z dżemem malinowym własnej roboty, 4 miski zupy pomidorowej - przed chwila ostatnia wsunełam, miskę bigosu, 2 jabłka i teraz skończyłam jogobelle. Na dzisiaj chyba dość
aaaa i jak mąż wrócił z pracy to jeszcze 5 pierogów z truskawkami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:27
kw, hiacynta99, Carolq lubią tę wiadomość
-
Hehe nie mogę jak Was sobie wyobrażam takie obżarte leżące jak foki ciężarówki
Ja zjadłam pół miski sałatki i jeszcze mnie ciągnie do nie
A Gesslerową oglądam i zawsze mi się jeść chce jak patrzę na te pyszności
hiacynta99, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Różyczka wrote:Mnie się dzisisj w pracy wprost zapytali czy jestem w ciąży
widać brzuch już a to dopiero 14 tyd
w sobote 15 zaczynam
A zjadłam wlasnie śledzia w śmietanie z jajkiem i schabowego z ziemniakami. Myślałam, że jak zjem coś innego niż zwykle to mi mdlosci przejdą...Leżę jak foka...
A kiedy Ci zaczął brzuszek wychodzić?3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
o jaaa jakie mi smaki robicie ale muszę się pohamować i uważać bo zgaga da znać
kurczę moja siostra miała do mnie przyjechać w sobotę a dziś dzwoni,że ma chyba zapalenie opłucnej a moze i płuc jutro będzie mieć rtg ehh czyli nie mogę się z nią spotkać tak?( a tak się cieszyłam..
-
ja na śniadanie 3 tosty z pastą jajeczna, przed wyjściem o 12 kanapkę z serem, na lunch łososia z frytkami i szpinakiem, na obiad barszcz ukraiński, i jeszcze teraz dwie porcje lodów. i znowu mnie ssie
-
Ach jak miło słyszeć same dobre wieści
Śliczne dzidzie
Ja właśnie zjadłam dwa zielone grejpfruty, kilka mandarynek i pomarańcze a na obiadek były pierogi z truskawkami w wykonaniu Mamy u której byłam w odwiedzinach
Ja to ciągle jestem sama bo mój mąż pracuje w delegacji i bywa w domu raz na półtora czy dwa miesiące na 10-12 dniAle my jesteśmy w stanie wszystko znieść razem nawet z daleka
ideałem nie jest ale wspierał mnie w najtrudniejszych chwilach naszego życia i to najważniejsze. On do tych wylewnych nie należy i jest małomówny wiec każde zadanie trzeba u niego wykupić ale ja go takiego pokochałam i nauczyłam się z tym żyć. A życie pokazało mi że pomimo tego że nie zawsze umie okazać uczucia, radość czy smutek ale wiem ze on się martwi o mnie, o fasolkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:54
FeliceGatto, Madziuśka, kamisia88 lubią tę wiadomość
-
Czyli chłopak? Owieczka, spoko luz. Następnym razem będzie baba
Chłopak jest łatwiejszy w obsłudze. I nie ma ciągle rozmazanej kupy na psioszce. Wycierasz go chusteczkami hyc hyc i po bólu. A u dziewczynki trzeba dlubac, myć, bo to wszędzie paskudztwo wlazi gdzie nie trzeba. No i potem będzie Ci zakupy nosił, sloiki odkręcał. Także chłopak tez fajny
Edit: widzę, że Ty już synka masz. To sama wiesz, że z tą obsługa lepiej. Trzecia będzie córka na bankWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:01
Anniusia, Madziaaaaa, Madziuśka, Różyczka, izizizi lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Owieczka29 wrote:Dzidzia super zdrowa ale dla mnie tez chyba zabrakło dziewczynek ! Bardzo marzyłam o córeczce !
Kochana jest takie powiedzenie synek mamusi u nas się sprawdza w 100% mój bardzo samodzielny ale zawsze będzie moim pierwszym wypieszczonym synkiemna pewno będziesz miała dużo radości
-
Ej... nie zabierać mi tych siurków, zostawić dla mnie jednego!
Dziewczyny no i humor się zjebał... mój dziś w Warszawie na noc bo robota jutro od 6 a dziś do 22 i dzwoni do mnie, że z kumplem na karaoke idzie. Wkurza mnie to, ja tu siedzę jak kwoka uwiązana a tamten po imprezkach łazi, znowu mnie wkurwił... nie wytrzymam. Zaraz ja go uwiążę w domu i zobaczymy jak wytrzyma.Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek