Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:Spoko po to jest to forum
na swoje zwiso-naleśniki), pogadać o kupie, o śluzie, swędzeniu łechtaczki, pizzy, macu i pomidorowej, chorych snach i wymiarach Glutów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:58
Madziaaaaa, La-mia, luna91, monaa, bereda11, xpatiiix3, milka_89, Negra, JusWik, Carolq lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Baronowa_83 wrote:A zmierzył kilka razy?
Wlasnie nie zmierzyl a dopytywalam czy sie nie mogl pomylic bo malenstwo sie specjalnie nie ruszalo mocno i zawsze jest prawdopodobienstwo blednego zmierzenia ale nie chcial pozyjemy zobaczymy
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:NT az 2,3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:06
hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonaa wrote:Mi wczoraj wyszło 2,1 i lekarz powiedział że w normie. A 2 tygodnie temu było 1,1. To jest dobry wynik, w normie, wieksza -dluzsza dzidzia to i NT większe.
No ja to właśnie mowie!! Monilla byla później ode mnie tzn dzidza starsza i przez to NT wyższe !!!!
Nerwy do konserwy i na eksport!!!monaa, monilia84 lubią tę wiadomość
-
no to jestem MEGA SZCZĘŚLIWA.
my juz po genetycznych (5go listopada wyniki testu ale się nie przejmuję).
dzidzia zdrowa, NT 1,5, łożysko na przedniej scianie, wysoko, dzidzia ma 64,2mm i tetno 167.
no i najważniejsze - zabrakło dla mnie dziewczynek. Będzie SYN!!!!!!!!!!!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/949a8be8e6ab.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:34
Clio_99, bereda11, Madziaaaaa, FeliceGatto, anka418, luna91, kkasya, Kłosia, klaudia1534, Baronowa_83, Różyczka, xpatiiix3, josephinka84, hiacynta99, milka_89, Dariaaa88, Negra, JusWik, monilia84, izizizi, Carolq lubią tę wiadomość
-
ja chciałam cipulke ale pitolek tez mnie cieszy.
jego tata miał wczoraj urodziny, jutro przyjeżdża do domu to dostanie niebieskie skarpeteczki - nie powiedziałam mu przez tel jaka płeć. Będzie mega szczęśliwyFeliceGatto, bereda11, Madziaaaaa, luna91, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a7c0db44520.jpg
no to jeszcze ja... z maleństwem wszystko ok, wszystkie narządy i parametry wporzo, tętno 167 , NT 1,9 mm, łożysko przednie i nisko. Itd itp. A płci nie dało się zobaczyć bo młody był odwrócony jak na złość, najpierw miałam usg przez brzuch a potem dowcipnie, żeby lepiej było widać. Jestem spokojniejsza!
Gratulacje dla reszty !widzę że nie tylko mój bobas nie lubi być podgladany
-
Madziuśka, Cigaretta - piękne zdjęcia.
Ja będe najszczęśliwsza na świecie jak za ponad tydzień zobaczę malucha. Dziewczyny tak Wam zazdroszczę i zaczęłam się martwić czy mi będzie dane takiego malca zobaczyć3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
monaa wrote:Super, gratulacje
widzę że nie tylko mój bobas nie lubi być podgladany
Wiec do kolejnego usg musze czekać 8 tyg, na pewno będziesz wiedzieć wcześniej :-* -
nick nieaktualny