Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrywieczór! Nałaziłam się dzisiaj, szyjka nie odpuszcza, upierdliwy organ jeden... od 14-17 spałam, trochę zelżało. Lepiej powstrzymać się od
przy takim kłuciu szyjki czy nie ma to znaczenia?
Dzisiaj spotkałam się w kawiarni z koleżanką, a moja mama miała ode mnie książki wziąć, więc podjechała po zajęciach do mnie, ja siedzę z koleżanką, a mama wchodzi do kawiarni w centrum na Rynku Głównym, pełno ludzi z łopatą taką na półtorej metra uwaloną gliną i ziemiąi ludzie patrzą... pytam "mamo, po co Ci ta łopata?" mama mówi "aaa bo ide dziadka wykopać przed Wszystkimi Świętymi kawałek dalej trzeba przenieść"... Wzrok ludzi, którzy oderwali się od kawek i gorących czekolad bezcenny
Takie poczucie humoru mają moi rodzice
Carolq, Baronowa_83, bereda11, luna91, Palinas89, Paulisia, Clio_99, klaudia1534, kw, Eliana lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Dobra dobra juz widzę swoja głupotę
wystarczy
Jeszcze przed chwila zadzwonili z przychodni i mi przełożyli wizytę o 4 godziny wrrrrCarolq, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Witamy sie po wizycie
Maluszek ma juz 7cm parametry dosc dobrze choc NT ma wysokie. Ale nie przejmuje sie tym na pewno bedzie dobrze. Te ryzyka to statystyka
Jest starsze z USG o 4 dni
Gratulacjea NT sie nie przejmuj moja koleżanki córcia miała koło 3 i na nastraszyli amniopunkcje chcieli robic, na nic sie nie zgodziła i dziewuszka zdrowa się urodziła nie dawno
Carolq, monilia84, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Dobrywieczór! Nałaziłam się dzisiaj, szyjka nie odpuszcza, upierdliwy organ jeden... od 14-17 spałam, trochę zelżało. Lepiej powstrzymać się od
Dzisiaj spotkałam się w kawiarni z koleżanką, a moja mama miała ode mnie książki wziąć, więc podjechała po zajęciach do mnie, ja siedzę z koleżanką, a mama wchodzi do kawiarni w centrum na Rynku Głównym, pełno ludzi z łopatą taką na półtorej metra uwaloną gliną i ziemiąi ludzie patrzą... pytam "mamo, po co Ci ta łopata?" mama mówi "aaa bo ide dziadka wykopać przed Wszystkimi Świętymi kawałek dalej trzeba przenieść"... Wzrok ludzi, którzy oderwali się od kawek i gorących czekolad bezcenny
Hahahah to się nazywa czarny humor3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Dzieki Hiacyntka jakos wierze ze rybcia jest zdrowa bo USG nic nie pokazalo fatalnego tetno jedynie 171 ale moje bylo 111
Nasza królewna tez miała podobne tętno i lekarz mówił ze jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:43
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Dzieki Hiacyntka jakos wierze ze rybcia jest zdrowa bo USG nic nie pokazalo fatalnego tetno jedynie 171 ale moje bylo 111
Moja ginekolog mówiła ze granica jest do 2,5 później juz jest podejrzenie choroby
Spokojnie Monilla twoje dzieciątko większe to i NT jest juz większe ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Kurcze Wam powiem ze nie mam pojęcia o czym piszecie
U mnie pacjent nie widzi żadnych swoich wyników wiec niestety nie znam się na żadnych skrótach i pomiarach jak Wy
NT to przezierność karkowaMierzona na usg genetycznym
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Marietta wrote:Dobrywieczór! Nałaziłam się dzisiaj, szyjka nie odpuszcza, upierdliwy organ jeden... od 14-17 spałam, trochę zelżało. Lepiej powstrzymać się od
Twoja mama jest mistrzem świata, buahahahahaha
Zlepiej poczekajcie chwilę. Tym dowcipnym. Bo są jeszcze przecie robótki ręczne
Marietta lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/