Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Chciała bym miec taki apetyt
ja na sile wpycham, a od wczoraj mdłości wróciły!!!!, to nawet ziemniaki dziwnie smakowały
Jedynie co mnie ratuje to słodkie
Współczuję mdłości. Ja miewam dni, że mam na coś ochotę i sama nie wiem na co i tylko to mogę zjeść. Ale nie życzę aż takiego apetytu - muszę się hamować a jak nie o bym chyba jak słoń wyglądała!3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Carolq wrote:napisałam do męza sms raczej z 20 w jednym chyba cały list
hehe, a on mi tylko że "Kotus nie gniewaj się na mnie Wiesz, że dla Ciebie zrobię wsyztsko ale nie zawsze musimy się zgadzać ";/ wkurza mnie ja mu taki wywód a on jednego sms masakra ;/
będzie wojna jak wróci
Carolq, ja to chyba do Ciebie wpadnę i złoję Ci dupsko. Uważam, że Twój małżon zachował się bardzo w porządku. Nie zlał, nie opieprzył za smsowe eseje i jeszcze przeprosił. No halo. Żadnej wojny. Teraz powaga. Jak on wróci, a Ty nadal będziesz mieć pretensje, to nie licz na to,ze się dogadacie. Bo to juz będzie przegięcie. Nie rób sobie tego, bo będziesz żałować. Zjedz czekoladę, zapij Karmi i jak wróci, zachowuj się normalnie, bądź miła a przede wszystkim NIE WRACAJ JUZ DO TEMATU I NIE DRĄŻ. Zaufaj cioci Felice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:34
Palinas89, luna91, Carolq, konwalijka, bereda11, Baronowa_83, Różyczka, Clio_99 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Witamy sie po wizycie
Maluszek ma juz 7cm parametry dosc dobrze choc NT ma wysokie. Ale nie przejmuje sie tym na pewno bedzie dobrze. Te ryzyka to statystyka
Jest starsze z USG o 4 dni
Palinas89, luna91, xpatiiix3, Madziaaaaa, Carolq, bereda11, Marietta, hiacynta99, klaudia1534, josephinka84, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Witamy sie po wizycie
Maluszek ma juz 7cm parametry dosc dobrze choc NT ma wysokie. Ale nie przejmuje sie tym na pewno bedzie dobrze. Te ryzyka to statystyka
Jest starsze z USG o 4 dni
Supera jakie NT?
Różyczka lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja jk się wkurzyłam na mojego ostatnio to zjadłam całe opakowanie jezyków na szybko i się czułam jakbym jakąś fazę złapała
Taka błogość mnie ogarneła
monilia - gratulacjeCarolq, monilia84 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Leukocyty w normie, mocz pobierany prawidlowo. Ja wiem, ze nie ma sie czym przejmowac, ale chcialabym w domu narodzin rodzic, a tam z bakteriami w moczu nie mozna. Kolezanke ostatnio odrzucili, mimo ze zrobila posiew i nic nie wyszlo.
Lekarz zalecil zurawit i wit.c. i siemie lniane. Na wszystko -
nick nieaktualnyCiociu Felice posłucham niech będzie
chowam arsenały
i będę grzeczniutka . Właśnie szkoda bo nie mam ochoty na słodkie tylko na tego loda z Maca ale sama nie chce jesc tylko z nim
Wróciłam po spacerku z moją Niunią :)znów ganiała za lisimi Głupoleki znów same , męża nie ma i to tak ooo
FeliceGatto, Marietta, Clio_99 lubią tę wiadomość
-
Mój też w pracy od rana do wieczora, całe szczęście, że w weekendy odpuszcza. Wtedy się możemy sobą nacieszyć. A tak szczerze - lubię czasami pobyć sama bez niego
Wtedy można się za sobą bardziej stęsknić. Wiecie mam takich znajomych - parę, którzy WSZYSTKO robią razem. Zastanawiam się na jak długo starczy im wytrwałości. Nam czasami potrzeba pobyć osobo co wcale nie oznacza, że kochamy się mniej
Carolq - też muszę mojego psiaka zabrać na spacerCarolq, Clio_99 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Spacer zawsze dobrze robi na nerwy.
tez myślę ze twój mąż zachował się jak należy nic złego nie napisał
Ja dzisiaj z synkiem tez od rana do nocy sama mąż pomagał w remoncie do 13.30 a na 14 do pracy nie mam mu za zle teraz już praktycznie w sumie się nie kłocimy jakieś jedynie małe sprzeczki p synka..
Cisza trwa tylko 9 miesięcy i na pewno nie chce tego czasu spędzić na kłótniach i niepotrzebnych nerwach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 17:29
Carolq lubi tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Ja juz zglupialam ta soda się pieni przy wysokim czy niskim ph? I jak się nie pieni to dziewczynka?
MY jestesmy krotko razem i wiadomo ze sie jeszcze docieramy kazdy probuje postawic na swoim ,alenie jest zle.Ja jestem po doswiadczeniach zyciowych sporych wiec wiem ze tez ze to my baby czasami sie czepiamy same nie wiemy o co .
Carolq tez uwazam ze twoj Maz zachowal sie w porzadku i nie ma co do tego wracac ...ja padnieta po pracy , wlasnie was nadrabiam ..
Moj P pracuje na nocki wiec w dzien do poludnia odsypia pozniej troche spedzamy ze soba czasu i leci do pracy a ja sama odpoczywam ;-)czasami weekendy ma wolne..
dziewczynki gratuluje udanych wizyt..
hiacynta jak milo Cie dzisiaj znowu tu widziecMadziaaaaa, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Jakbym mojemu walnela elaborat na 20 smsów to conajwyzej by mi odpisał ze mnie pogrzalo i to zdrowo. Takze wyluzuj, fajnie ci odpisał. Czasem trzeba od siebie odpocząć. My wczoraj mieliśmy rocznice, a mojego cis zbierało i poszedł leżeć, potem sobie właczyl film o wojnie w czeczeni. Powinnam chyba się śmiertelnie obrazić
bereda11, Carolq, xpatiiix3, Palinas89, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
A miałam Wam pisać że poniedziałek idziemy do tego urzędu co te domy przyznaje i będę ściemniac ze ma depresję bo tutaj nie mam znajomych niebezpieczna okolica itp trochę cyrk ale coś musimy wymyślić żeby to przyspieszyć nie wiem czy mi się uda tak udawać bo jestem bardzo wesoła osoba jak sobie o tym teraz pomyślę to umieram ze śmiechu
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Jakbym mojemu walnela elaborat na 20 smsów to conajwyzej by mi odpisał ze mnie pogrzalo i to zdrowo. Takze wyluzuj, fajnie ci odpisał. Czasem trzeba od siebie odpocząć. My wczoraj mieliśmy rocznice, a mojego cis zbierało i poszedł leżeć, potem sobie właczyl film o wojnie w czeczeni. Powinnam chyba się śmiertelnie obrazić
Carolq lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Jakbym mojemu walnela elaborat na 20 smsów to conajwyzej by mi odpisał ze mnie pogrzalo i to zdrowo. Takze wyluzuj, fajnie ci odpisał. Czasem trzeba od siebie odpocząć. My wczoraj mieliśmy rocznice, a mojego cis zbierało i poszedł leżeć, potem sobie właczyl film o wojnie w czeczeni. Powinnam chyba się śmiertelnie obrazić
My jesteśmy ze sobą 13 lat i nigdy nie obchodziliśmy rocznicy