Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6c1ef34fa39.jpg to i ja pochwale sie swoim brzuszkiem
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:43
FeliceGatto, xpatiiix3, luna91, Palinas89, Madziaaaaa, hiacynta99, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Kochana ja myślę że to jednak trochę zasługa genetyki jedne mają duże brzuszki a nie.które mało.widoczne
ale już wyczytałam i jest zdjęcie
Madziaaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:dziewczyny
mam problem - gdzie ja moge wykonac te testy pappa ???
jestem z lubelskiego - ile kosztuja te badania ???
gratuluje wszystkim pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze :*
Ja miałam skierowanie od lekarza ginekologa na badania prenatalne w poradni genetycznej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq - wiem o czym mówisz, ja też się na mojego złościła, ale muszę Ci powiedzieć, że oni też są z nami w ciąży i mają swoje obawy i lęki. Wcale Ci się nie dziwie, że się wkurzasz na niego, pamiętasz jak ja miałam - chciałam mojego M zabić
Ale Felice dobrze napisała - ciąża zmienia małżeństwo i potrzeba masę pracy i cierpliwości obojga, żeby tą burzę przetrwać.
Ja też się martwię czy z malcem wszystko ok. Brzuch z rana mam taki, że praktycznie go nie ma. Strasznie bym chciała już mieć taki jakie tu pokazujecie, wiele bym za to dała i czasami wkurwiam się i złoszczę, że mam mały, ale co ja poradzę, muszę czekać
haicynta - ja też ostatnio myślałam gdzie się podziewaszAle to był chyba jeszcze za krótki czas, aby zacząć się martwić
Niektóre z nas znikają raz na jakiś czas na krótko. A maluch - słodziak, też chcę takie zdjęcie!!!
Dziewczyny ja dziś po raz pierwszy robię zupkę krem z pomidorówTrzymajcie kciuki! A po zupie mam sałatkę z tuńczyka z oliwkami i słonecznikiem z makaronem.
hiacynta99, Palinas89, Carolq, Marietta, bereda11 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyAle już macie brzuszki extra, u mnie to jeszcze nic nie widać, chociaż ostatnio myślałam, że już mam ciążowy a to widocznie były wzdęcia
Alicce ja jadę na genetyczne badania do innej miejscowości, tak polecił mi mój gin. Prywatnie robie bez testu pappa. Może poszukaj w necie gdzie najbliżej wykonują takie badania ? -
Alicce wrote:dziewczyny
mam problem - gdzie ja moge wykonac te testy pappa ???
jestem z lubelskiego - ile kosztuja te badania ???
gratuluje wszystkim pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze :*
Np tu
http://www.ovum.lublin.pl/strona,cennik
Test 205 zł plus 100 zł usg. Trzeba to zrobić razemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:11
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej,
fajnie, że pojawiły się majowe bliźnięta
Gratuluję mamuśkom, które już są po wizytach - same dobre wieści ostatnio
Ja nie wiem której dacie porodu miałabym zaufać, bo między 7 a 9 tygodniem miałam 4 usg i każde wskazało inną datęWięc daję sobie czas do 13 maja - a kiedy się maluch urodzi, to się okaże.
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Carolq - wiem o czym mówisz, ja też się na mojego złościła, ale muszę Ci powiedzieć, że oni też są z nami w ciąży i mają swoje obawy i lęki. Wcale Ci się nie dziwie, że się wkurzasz na niego, pamiętasz jak ja miałam - chciałam mojego M zabić
Ale Felice dobrze napisała - ciąża zmienia małżeństwo i potrzeba masę pracy i cierpliwości obojga, żeby tą burzę przetrwać.
Ja też się martwię czy z malcem wszystko ok. Brzuch z rana mam taki, że praktycznie go nie ma. Strasznie bym chciała już mieć taki jakie tu pokazujecie, wiele bym za to dała i czasami wkurwiam się i złoszczę, że mam mały, ale co ja poradzę, muszę czekać
haicynta - ja też ostatnio myślałam gdzie się podziewaszAle to był chyba jeszcze za krótki czas, aby zacząć się martwić
Niektóre z nas znikają raz na jakiś czas na krótko. A maluch - słodziak, też chcę takie zdjęcie!!!
Dziewczyny ja dziś po raz pierwszy robię zupkę krem z pomidorówTrzymajcie kciuki! A po zupie mam sałatkę z tuńczyka z oliwkami i słonecznikiem z makaronem.
No prawie tydzień mnie nie byłochodziłam po scianach i zdarłam hybryde na moich paznokciach:P to robilam przez cały tydzien
-
nick nieaktualnyLuna powodzenia, ja nie umiem kremu robić, za to już trzeci dzień wcinam zupę pomidorowa, a jeszcze pół gara zostało i z każdym dniem smakuje coraz lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:13
luna91 lubi tę wiadomość
-
Nie było mnie tylko od wczoraj od 19 i już tyle naskrobałyście
Bardzo się cieszę, bo same dobre wieści))
Hacyntka ja wczoraj miałam pisać, że polubiłaś jakąś wypowiedź, a siedzisz cicho i nic się nie odzywasz.
Martwiłam się już, co się dzieje z naszą śmieszką forumową
Dzidziuch Twój jest taki okazały, wszystko w porządalu więc koniec z dołami :*
Miałam dzisiaj porypany sen!
Śniło mi się, że miałam swoją własną restaurację, ale kompletnie sobie nie radziłam, bo byłam tam sama haha
Musiałam ciągle sprzątać, wszędzie był syf! a i sztućców mi brakowało, ogólnie nie umiałam nawet prawidłowo podać do stołu, ludzie byli zażenowani, masakra
Modliłam się, żeby tylko Gesslerowa mnie nie nawiedziła!!
Luna powodzenia przy zupie!
Pamiętam moją pierwszą pomidorową zupę krem...
Wylądowała cala na ścianie, blacie i panelach w kuchni hahaha
Mój blender wtedy eksplodował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:21
ma_lina, Madziaaaaa, hiacynta99, Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Hej, witam się po wizycie.
Maleństwo wypięło się pupą i plecami i nie pozwoliło się dokładnie obejrzeć... Ma już 6,06 cmJesteśmy 1 dzień do przodu (12t4d).
Lekarz próbował obiema sondami, żeby sprawdzić co się da. Przezierność jest ok (1,3), kość nosowa widoczna, serduszko pracuje, ale do tego maleństwo jeszcze podskakiwało i nawet nie pozwoliło sobie zmierzyć akcji serca. Ma rączki i nóżki- tyle info na razie musi nam wystarczyć.
Mam się znowu pokazać za tydzień- jak tylko brzdąc pozwoli, lekarz obiecał sprawdzić czy coś się majta między nóżkami.
Ufff.... Kamień z serca. Znowu przez tydzień będę spokojniejszaPalinas89, ma_lina, anka418, Madziaaaaa, hiacynta99, Carolq, luna91, josephinka84, xpatiiix3, FeliceGatto, bereda11, Madziuśka, Alicce lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe negra super żę się uspokoiłaś
Wiem wiem dziewczyny z Tymi mężami tak jest ale ja mu nie odpuszczę
będę darła koty puki się nie zacznie normalnie zachowywać jak facet.
zaciągnełam się w wir pracy więc troszeczkę przestałam myśleć ale głodek mnie wziąłwięc zaraz przerwa i jakiś obiadeczek będziemy pichcić
FeliceGatto lubi tę wiadomość