Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Owieczka- w poczekalni do gina? trzymać kciuki?
Cigaretta, Madziuśka- suuuuper, to Wy już spokojne
Felice- nie pocieszyłaś mnieJa dziękuję, mam się zmachać "robótkami ręcznymi", liczyłam, że to mnie dzisiaj mąż zabawi
no ale trudno... za 3 dni mam wizytę, zapytam o tą szyjkę czy w porządku wszystko...
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Madziuśka, Cigaretta - piękne zdjęcia.
Ja będe najszczęśliwsza na świecie jak za ponad tydzień zobaczę malucha. Dziewczyny tak Wam zazdroszczę i zaczęłam się martwić czy mi będzie dane takiego malca zobaczyća tak poważnie już niedługo i Ty zobaczysz
Madziaaaaa, Marietta, luna91 lubią tę wiadomość
-
monaa wrote:Lepiej coś zjedz bo zaczynasz majaczyc
a tak poważnie już niedługo i Ty zobaczysz
Hahaha trafiłaś w sedno moja drogaJuż myślę o tym tuńczyku i oliwkach. Tłuciocha urodzę w maju przez to moje żarcie.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziaaaaa wrote:Nic się nie martw nie jesteś jedyna u mnie może i było widać ale odpowiedź była no chance
Wiec do kolejnego usg musze czekać 8 tyg, na pewno będziesz wiedzieć wcześniej :-*
nic ci nie powiedzieli konkternego ? ale pokazali dzidziusia ?
-
luna91 wrote:Hahaha trafiłaś w sedno moja droga
Już myślę o tym tuńczyku i oliwkach. Tłuciocha urodzę w maju przez to moje żarcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:25
luna91 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Madziuśka, Cigaretta - piękne zdjęcia.
Ja będe najszczęśliwsza na świecie jak za ponad tydzień zobaczę malucha. Dziewczyny tak Wam zazdroszczę i zaczęłam się martwić czy mi będzie dane takiego malca zobaczyć
No chyba już ustalone, że limit złych wieści wyczerpany
Owieczka, już po wizycie?luna91 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
bereda11 wrote:no wlasnie Madziaaa mialam pytac , bylas na badaniu ze swoimi dwoma chlopcami ?
nic ci nie powiedzieli konkternego ? ale pokazali dzidziusia ?
Tak byliśmy wszyscy chłopaki siedzieli na krzesłach i obserwowali monitor, nam tylko pokazała wszystkie części ciała i podziała ze wszystko dobrze nie ma żadnych nieprawidłowości. Robiła sobie jakieś pomiary itp ale o tym nie opowiadają, wyników krwi tez nie są do wglądu jeżeli są dobre to ok a jak źle to mówią ze np masz za mało żelaza i leczenie wprowadzają.
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Na jutro informacja w moim kalendarzu, że to mijam granicę największego ryzyka. A w sobotę witamy 12 tydzień
monaa, kamisia88, JusWik, Carolq lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda11 wrote:aha dziekuje kochana...ja mam wizyte za 2 tyg ,nie za tydzien pomylilo mi sie wczoraj ..tak naprawde to ja jeszcze mojego dzidizusia nie widzialam ,juz nie moge sie doczekac...
bereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dziewczyny super wieści
Ja zjadłam paste jajeczną, banana, batona i kawałek sernika buuuuu leże plackiem obżarta i teraz ssie cukierka miętowego
o matko! widzę, że nie tylko ja hoduje gigantahiacynta99, kkasya, Carolq lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja dzisiaj tez mam ciekawy dzień z jedzeniem pierwsze jak wstałam to zrobiłam sobie kakao przechodziłam później kolo miski z owocami to pomarańcz wciaglam później kostkę gorzkiej czekolady a teraz jadłam kolacje kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym
-
Mnie się dzisisj w pracy wprost zapytali czy jestem w ciąży
widać brzuch już a to dopiero 14 tyd
w sobote 15 zaczynam
A zjadłam wlasnie śledzia w śmietanie z jajkiem i schabowego z ziemniakami. Myślałam, że jak zjem coś innego niż zwykle to mi mdlosci przejdą...Leżę jak foka...luna91, FeliceGatto, hiacynta99 lubią tę wiadomość