Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Felice - jak byliśmy na studiach tez nam się zdarzało, tyle, że nie kluby, ale lokale czy domówki. Każde z nas miało oprócz wspólnych to i oddzielnych znajomych i jasne wychodziliśmy oddzielnie. Ale teraz oczekuję od niego trochę solidarności ze mną tym bardziej, że to miejsce źle mi się kojarzy... bo zawsze tam do jakiś bujek musiało dochodzić a nie raz bezczelnie na moich oczach jakieś napalone typiary rzucały się na mojego faceta.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziaaaaa wrote:A tak z innej beczki zastanawiam się ile osób udzielających się zostanie po porodzie. Na moim forum z grudnia 2013 obecne udziela się tak na bieżąco 5 dziewczyn i ja i raz na parę miesięcy tez może z 5 się odezwie a było nas 70
Fajnie by było mieć wsparcie w sobie i po porodziewtedy to się zacznie cyrk
szczególnie dla tych co to ich pierwsze dziecko
Jak niedawno byłam u kuzynki zobaczyć jej syna 2 tygodniowego to się przestraszyłam, że on taki mały i nie wiadomo jak go wziąć w ogóle
Uwielbiam wieczory kiedy mój brzuch w końcu wygląda na ciążowyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:40
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Madziaaaa, no też jestem ciekawa. Ja z Margolą nie wchodziłam na takie forum. Jakoś mnie tamte laski nie kręciły
Mam za to kontakt z kilkoma dziewczynami z belly na FB (trzy sztuki może) , a z jedną z nich się zżyłam i spotkalyśmy się kilka razy w realu (chociaż jest z Wroclawia) plus piszemy kilka razy w tygodniu przez FB
Luna, Ty się nie nakręcajDwie Zdrowaśki w intencji wierności męża i możesz być spokojna
Serio mówię
bereda11, Madziaaaaa, luna91, Carolq, Eliana lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
luna91 wrote:On by dzwonił co 10 min czy wszystko ok
A jak bym nie odebrała godzinę to by wzywał policję i zgłaszał zaginięcie
Oczywiście trochę przesadzam, ale on się zamrtwia jak gdzieś wychodze sama
Mój bezczelnie idzie spać. Chyba nigdy nie zadzwonił. Ja, jak czasem wyjdzie w Wawie, spać nie mogę I grzecznie czekam, a ten chrapie, aż miło... zwyrolhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Owieczka u mnie Miłosz miał być tak jak teraz stwierdzony ;] i na polokowych pipcia teraz inny lekarz mowi ze potwierdzi na ten moment raczej chłopak ale też bardzo niepewnie to mówił bo mówi to jak zgadywanki bo może zniknąć ten siusiak i ja bym się nie obraziła
Madzia my listopadowe gadamy dzien w dzień machamy po paręset postów jest nas ponad 60 dalej ze 20 zmyło sięa Lutówki 2013 co raz któraś napisze al z grupy się wypisałam strasznie mnie wkurzały po tym jak straciliśmy jedno i zaraz znowu zaszłam w ciążę od razu uciekłam od Nich parę fajnych dalej utrzymuje kontakt a reszta czasem napisze tylko po to by miły temat do ploteK wiec standard wszystko pięknie ładnie i śledzę jakie to pikne życie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:50
Madziaaaaa, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
raczej nie, ja pracuje i tez nie zawsze moge byc z wami ale dzielnie was nadrabiam bo tak jakos sie tu zadomowilam i ciekawam co nowego u was kazdego dnia...
Madziaaaaa, FeliceGatto, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, ale zazwyczaj jest tak, że jak para ma np pierwszego chłopaczka to drugi też chłop. W sensie, że rzadziej parka się trfia, jestem ciekawa czy to ja sobie ubzdurałam czy faktycznie tak jest i od czego to zależy
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hehehe no u Nas teraz 5minutówka była doslownie xD i to jeszcze u mnie jak babcia nie spala hahaha to zobaczymy czy chłopiec ale do 24 to jeszcze ho ho a na urodziny moje 29.12 to będzie 3d może w promocji zrobi i policzy jak za zwykła wizytę bo teraz to usg 1 trym zrobił w cenie wizyty a myślałam że 200 zapłacę
Owieczka każda mama która była by w takiej sytuacji ogólnie mówiąc by sobie poradziła no może prawie każda z miłości się góry przenosi przecieżWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 04:12
Negra lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Przez tego sraluszka teraz zasnąć nie mogę od 2 były jęki kaszle a teraz dupsko mi pod nos wystawiła i śpi
a ja to co
hehhee biedulka Apomnialam powiedzieć znowu antybiotyk nowy zapalenie oskrzeli no zejde ja kiedy oni wyzdrowieja... Mery to wirusowe gardło ma mówiła i no cóż lada moment mówi wysyłać go może bo codziennie parę dzieci z jego przedszkola przychodzi z ospa
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny! Strasznie dużo piszecie, nie jestem w stanie Was nadrobić, często zaglądam, podczytuje, nie zawsze mam czas coś naskrobać. Teraz mam dość ciężki okres, mąż w środę mam mieć usuwanego nabłoniaka, nowotwór niezłośliwy. Dodatkowo stwierdzono u niego bezdechy nocne ciężkiego stopnia, musi spać w masce ułatwiającej oddychanie, najtańsze od 2,5 tyś, piszemy prośbę do NFZu o częściowa refundację...
Zaglądam i jestem z Wami myślami, jednak sama nie potrafię ostatnio się z niczego cieszyć i tylko bym Wam smęciła.
Miłego dnia Kochane ciężarówkibereda11 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Czesc to ja chyba najpozniej mam genetyczne dopiero 19 ale czekam spokojnie a czas zapierdziela tak że zleci raz dwa. Ciekawa jestem nie piwiem ze nie płci. Tez bym chciala parke ale szczerze watpie ze tak sie stanie no nic kochac bede jakue bynie bylo. I mysle ze 3 proby nie bedzie znaczy nie planuje .
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny! Strasznie dużo piszecie, nie jestem w stanie Was nadrobić, często zaglądam, podczytuje, nie zawsze mam czas coś naskrobać. Teraz mam dość ciężki okres, mąż w środę mam mieć usuwanego nabłoniaka, nowotwór niezłośliwy. Dodatkowo stwierdzono u niego bezdechy nocne ciężkiego stopnia, musi spać w masce ułatwiającej oddychanie, najtańsze od 2,5 tyś, piszemy prośbę do NFZu o częściowa refundację...
Zaglądam i jestem z Wami myślami, jednak sama nie potrafię ostatnio się z niczego cieszyć i tylko bym Wam smęciła.
Miłego dnia Kochane ciężarówki
Jesli chodzi o udzielanie sie na forum to pewnie sporo dziewczyn w przyplywie emocji po pozytywnym tescie zapisuje się do roznych forów a potem o tym zapominaja. Mam nadzieje ze te ktore sa to zostana. Dobrze jest poczytac co i jak. Będziemy dla siebie oparciem. Nawet po urodzeniu sie naszych pociech.
Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratki cudnych maluszków, coreczek i synkow. Standardowo kciukam za kolejne wizyty i kolejne dobre wiadomości. Milego dnia życzę.
Niestety musze czekac jeszcze 2 tygodnie od dzis do genetycznych ale mam nadzieje ze szybko zleci.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość