X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice - jak byliśmy na studiach tez nam się zdarzało, tyle, że nie kluby, ale lokale czy domówki. Każde z nas miało oprócz wspólnych to i oddzielnych znajomych i jasne wychodziliśmy oddzielnie. Ale teraz oczekuję od niego trochę solidarności ze mną tym bardziej, że to miejsce źle mi się kojarzy... bo zawsze tam do jakiś bujek musiało dochodzić a nie raz bezczelnie na moich oczach jakieś napalone typiary rzucały się na mojego faceta.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    A tak z innej beczki zastanawiam się ile osób udzielających się zostanie po porodzie. Na moim forum z grudnia 2013 obecne udziela się tak na bieżąco 5 dziewczyn i ja i raz na parę miesięcy tez może z 5 się odezwie a było nas 70 ;-)

Fajnie by było mieć wsparcie w sobie i po porodzie :) wtedy to się zacznie cyrk :D szczególnie dla tych co to ich pierwsze dziecko :P Jak niedawno byłam u kuzynki zobaczyć jej syna 2 tygodniowego to się przestraszyłam, że on taki mały i nie wiadomo jak go wziąć w ogóle :P

Uwielbiam wieczory kiedy mój brzuch w końcu wygląda na ciążowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:40

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaa, no też jestem ciekawa. Ja z Margolą nie wchodziłam na takie forum. Jakoś mnie tamte laski nie kręciły :P Mam za to kontakt z kilkoma dziewczynami z belly na FB (trzy sztuki może) , a z jedną z nich się zżyłam i spotkalyśmy się kilka razy w realu (chociaż jest z Wroclawia) plus piszemy kilka razy w tygodniu przez FB ;)

Luna, Ty się nie nakręcaj ;) Dwie Zdrowaśki w intencji wierności męża i możesz być spokojna :) Serio mówię :)

bereda11, Madziaaaaa, luna91, Carolq, Eliana lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    On by dzwonił co 10 min czy wszystko ok :D A jak bym nie odebrała godzinę to by wzywał policję i zgłaszał zaginięcie :D Oczywiście trochę przesadzam, ale on się zamrtwia jak gdzieś wychodze sama

Mój bezczelnie idzie spać. Chyba nigdy nie zadzwonił. Ja, jak czasem wyjdzie w Wawie, spać nie mogę I grzecznie czekam, a ten chrapie, aż miło... zwyrol :P

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za gratulacje ! Zastanawiam się właśnie jak często zdarzają się pomyłki przy tak wczesnym rozpoznawaniu płci

Owieczka29
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tamtym forum to teraz taki spokój raz na 2 dni wejdę przeczytam parę postów napisze co u nas ale jakoś je polubiłam i z sentymentu wchodzę. ;-)
    Pożyjemy zobaczymy. ;-)
    Teraz tez się chyba nie udziela aż 90 dziewczyn ;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka u mnie Miłosz miał być tak jak teraz stwierdzony ;] i na polokowych pipcia teraz inny lekarz mowi ze potwierdzi na ten moment raczej chłopak ale też bardzo niepewnie to mówił bo mówi to jak zgadywanki bo może zniknąć ten siusiak i ja bym się nie obraziła :)

Madzia my listopadowe gadamy dzien w dzień machamy po paręset postów jest nas ponad 60 dalej ze 20 zmyło się :P a Lutówki 2013 co raz któraś napisze al z grupy się wypisałam strasznie mnie wkurzały po tym jak straciliśmy jedno i zaraz znowu zaszłam w ciążę od razu uciekłam od Nich parę fajnych dalej utrzymuje kontakt a reszta czasem napisze tylko po to by miły temat do ploteK wiec standard wszystko pięknie ładnie i śledzę jakie to pikne życie mam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:50

Madziaaaaa, Eliana lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jak widać różnie to bywa zależy na jakie osoby się trafi ;-)

Ja to przesadziłam z ta 5 jest nas razem 4 i wszystkie mamy synkow :-P.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:53

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie, ja pracuje i tez nie zawsze moge byc z wami ale dzielnie was nadrabiam bo tak jakos sie tu zadomowilam i ciekawam co nowego u was kazdego dnia...

Madziaaaaa, FeliceGatto, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja tez bym się nie obraziła ! Podobno cześciej zdążają się pomyłki w druga stronę ! Pati mega dzielna z Ciebie dziewczyna ! Czytam wszystko od deski do deski i jestem pełna podziwu

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Owieczka29
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, ale zazwyczaj jest tak, że jak para ma np pierwszego chłopaczka to drugi też chłop. W sensie, że rzadziej parka się trfia, jestem ciekawa czy to ja sobie ubzdurałam czy faktycznie tak jest i od czego to zależy :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Owieczka29 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno łatwiej zmajstrować chłopca !

Owieczka29
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe no u Nas teraz 5minutówka była doslownie xD i to jeszcze u mnie jak babcia nie spala hahaha to zobaczymy czy chłopiec ale do 24 to jeszcze ho ho a na urodziny moje 29.12 to będzie 3d może w promocji zrobi i policzy jak za zwykła wizytę bo teraz to usg 1 trym zrobił w cenie wizyty a myślałam że 200 zapłacę :P

Owieczka każda mama która była by w takiej sytuacji ogólnie mówiąc by sobie poradziła no może prawie każda z miłości się góry przenosi przecież ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 04:12

Negra lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 04:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez tego sraluszka teraz zasnąć nie mogę od 2 były jęki kaszle a teraz dupsko mi pod nos wystawiła i śpi :P a ja to co ;) hehhee biedulka Apomnialam powiedzieć znowu antybiotyk nowy zapalenie oskrzeli no zejde ja kiedy oni wyzdrowieja... Mery to wirusowe gardło ma mówiła i no cóż lada moment mówi wysyłać go może bo codziennie parę dzieci z jego przedszkola przychodzi z ospa :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Strasznie dużo piszecie, nie jestem w stanie Was nadrobić, często zaglądam, podczytuje, nie zawsze mam czas coś naskrobać. Teraz mam dość ciężki okres, mąż w środę mam mieć usuwanego nabłoniaka, nowotwór niezłośliwy. Dodatkowo stwierdzono u niego bezdechy nocne ciężkiego stopnia, musi spać w masce ułatwiającej oddychanie, najtańsze od 2,5 tyś, piszemy prośbę do NFZu o częściowa refundację...
    Zaglądam i jestem z Wami myślami, jednak sama nie potrafię ostatnio się z niczego cieszyć i tylko bym Wam smęciła.
    Miłego dnia Kochane ciężarówki <3

bereda11 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry z rana :)

Życzę miłego dnia :)

Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc to ja chyba najpozniej mam genetyczne dopiero 19 ale czekam spokojnie a czas zapierdziela tak że zleci raz dwa. Ciekawa jestem nie piwiem ze nie płci. Tez bym chciala parke ale szczerze watpie ze tak sie stanie no nic kochac bede jakue bynie bylo. I mysle ze 3 proby nie bedzie znaczy nie planuje .

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Hej dziewczyny! Strasznie dużo piszecie, nie jestem w stanie Was nadrobić, często zaglądam, podczytuje, nie zawsze mam czas coś naskrobać. Teraz mam dość ciężki okres, mąż w środę mam mieć usuwanego nabłoniaka, nowotwór niezłośliwy. Dodatkowo stwierdzono u niego bezdechy nocne ciężkiego stopnia, musi spać w masce ułatwiającej oddychanie, najtańsze od 2,5 tyś, piszemy prośbę do NFZu o częściowa refundację...
    Zaglądam i jestem z Wami myślami, jednak sama nie potrafię ostatnio się z niczego cieszyć i tylko bym Wam smęciła.
    Miłego dnia Kochane ciężarówki <3
    Agnieszka współczuję problemow, nie dziwie sie ze nie masz czasu. Musi byc wszystko dobrze. Trzymaj się kochana. Jestem z Tobą calym serduchem.

Jesli chodzi o udzielanie sie na forum to pewnie sporo dziewczyn w przyplywie emocji po pozytywnym tescie zapisuje się do roznych forów a potem o tym zapominaja. Mam nadzieje ze te ktore sa to zostana. Dobrze jest poczytac co i jak. Będziemy dla siebie oparciem. Nawet po urodzeniu sie naszych pociech.

Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratki cudnych maluszków, coreczek i synkow. Standardowo kciukam za kolejne wizyty i kolejne dobre wiadomości. Milego dnia życzę.
    Niestety musze czekac jeszcze 2 tygodnie od dzis do genetycznych ale mam nadzieje ze szybko zleci.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja. od 5 nie śpię - czyli dzień jak co dzień

Agnieszka trzymam kciuki za was. będzie dobrze, zobaczysz, wszystko się poukłada

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ