Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, właśnie wchłonęłam na drugie śniadanie dwie bułki (cztery połówki) z serkiem i pomidorem i wam powiem, ze nawet tego nie poczułam!
Mam taki kozacki apetyt, że SZOK!
Ja bardzo chcę zostać z wami na forum po porodzie! Będzie super:)
trzymajcie się dziewczynki i dobrego dnia!
Ps. zazdraszczam tym, które znają już płeć!
Agnieszka0812, hiacynta99, xpatiiix3, FeliceGatto, Marietta, Madziaaaaa, JusWik lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Ale super wieści z dzisiejszych wizyt!
Aniu_leczko, to u Was grubszy temat, jak widzę. Ja bym popracowała nad tym, żeby się od teścia odciąć finansowo, jak tylko się da. Pod względem prawnym. Jak sobie robi długi, to jego sprawa. Myślę, że można to jakoś rozwiązać, trzeba tylko pogadać z dobrym prawnikiem.
No właśnie też o tym myślałam, bo jak tak dalej pójdzie to chyba zeświruję, masakra.Ale najpierw mój M musi podjąć decyzję.Poczekamy zobaczymy co da się zrobić.Trzeba myśleć pozytywnie, choćby dla maluchów moich kochanychAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ja z rana juz jeździłam na cmentarz, 4 odwiedziłam.. Oczywiście chodziłam jak małpa po cmentarzu z bananem
glodna bylam hehe
Gratuluje zdrowych dzieciaczków i dobrych wieści z badan
Agus trzymam kciuki za Ciebie i męża żeby wyzdrowiał!!!:-*
witam nowa mamusie
Dzis pierwszy raz od tyg nie bylo biegunkiale za to wzdęcia mam mega
PS: WITAM SIE Z WAMI W 13 TYG *♡*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:18
xpatiiix3, FeliceGatto, Agnieszka0812, luna91, Madziaaaaa, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Ja tez codziennie podczytuje
co prawda nie mam czasu aby caly czas pisac ale jak jest chwilka zawsze sie cos tam wyskrbie
Jak pojde na zwolnienie to wtedy napewno bede sie bardiej udzielala
Gratuluje wszystkim dziewczynka udanych wizyt i tego ze znacie juz plecJa jestem strasznie opuzniona z tym wszystkim-wczoraj pierwsza wizyta u poloznej a USG mam w srode- niestety nie powiedza jaka plec bo mowia dopiero ok 20tc -ale nam sie wydaje z moim ze bedzie dziewczynka- siostra brat i szwagier mowia to samo
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
myszka2070 -
A tak wogole zostala mi zaproponowana szczepionka na krztusca.. I jestem w kroce niby sie zgodzilam ale szwagier mi mowi ze moja siostra odwolala to w ostatniej chwili bo wyczytala bardzo duzo plodow po niej nie przetrwalo i nawet w 7-8msc ciazy kobiety poraniay??? Czy ktoras z was miala ta szczepionke??? Polecacie???myszka2070
-
MyszkO, a po co chcesz się zaszczepić na krztusiec? Myślę, że każda szczepionka w ciąży to ogromne ryzyko, którego nie warto podejmować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:34
Agnieszka0812, Negra, Marietta, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:MyszkO, a po co chcesz się zaszczepić na krztusiec? Myślę, że każda szczepionka w ciąży to ogromne ryzyko, którego nie warto podejmować
kazda szczepionka to ryzyko??? ja bylam szczepiona wczoraj na grype... no i teraz sie bojemyszka2070 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny