Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiedys czytałam ze podawałyście swoje imiona:P to i ja sie przedstawie
Jestem Katarzyna,Anna,Hiacynta i jestem z okolic Tarnowawoj. Małopolskie
FeliceGatto, Anniusia, bereda11, xpatiiix3, Madziaaaaa, Agnieszka0812, konwalijka lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Właśnie wzięłam, bo mama mi kupiła
Ja jak nie. Mam mdłości to mam zgagę i tak na przemian . Pije wode i unikam ostrych potraw,
ja też unikam ostrych ale męczy i męczy zwariować idzie i po posiłku czuję taką ciężkość na żołądku -
nick nieaktualnyAnniusia wrote:ja też unikam ostrych ale męczy i męczy zwariować idzie i po posiłku czuję taką ciężkość na żołądku
A to mi nie jest ciężko tylko pali jak choler...... Śliny sie nie da przełknąć.
Ja chyba będę spala na polu, śmierdzi kuchnia kiełbasą smażoną bleee
Wogole na świeżym powietrzu lepiej sie czuje -
M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:00
hiacynta99, xpatiiix3, Madziaaaaa, bereda11, anka418, JusWik, Anniusia, FeliceGatto, Madziuśka, Baronowa_83, monaa, klaudia1534, Clio_99, monilia84, Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalijka wrote:Melduje ze wszystko ok po genetycznych.
Doktor wszystko pięknie pokazał i wytłumaczył ,niestety zdjęcia które są wydrukowane są nieczytelne zeby je tu wrzucić
Maluch nadrobil do terminu miesiączki a było 8 dni różnicy wiec super. Z tego wszystkiego nie wiem ile ma długości bo na tych zdjęciach są różne wartości ,przeziornosc tez ok.
Płci doktor nie wypatrzyl. Tzn powiedział ze mówi tylko jak jest na 100% pewny.
Ale jestem szczęśliwa
Aha a serduszko 157 i dr mówił ze tez ok.pozostaje tylko pogratulować i cieszyć się !!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:00
konwalijka lubi tę wiadomość
-
Witaj marzenka rozgość się u Nas
Mnie na razie zgaga omija za to mam problem z innej strony przy kichaniu posikuje... co ciąża to szybciej... wrr..
Konwalijka ekstra wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:00
konwalijka, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hiacynta99 wrote:A to mi nie jest ciężko tylko pali jak choler...... Śliny sie nie da przełknąć.
Ja chyba będę spala na polu, śmierdzi kuchnia kiełbasą smażoną bleee
Wogole na świeżym powietrzu lepiej sie czuje
a pali cie w przełyku ( za mostkiem, w dołku ) czy też w żołądku? sorrki,że pytam ale miałam chory żołądek i bolało inaczej a teraz ta zgaga -
OlkaBdg wrote:Madziuska,a kiedy idziesz na genetyczne?
U Dubiela robie na nfz,ale zastanawiam sie czy nie zrobic prywatnie u Skórczewskiego. Podobno ma swietny sprzet
mi Skórczewski też robił na NFZ w Ikarze. wczoraj miałam.
-
anka418 wrote:Widzę że nie tylko ja z Bydgoszczy
na 4D zamierzam pójść do Wasilewskiego na Osową Górę a prowadzi moja ciążę dr Domaracki
pracuje w mswia i bizielu
Genetyczne robiłam w poradni prenatalnej w bizielu
ja tez do Wasilewskiego chyba na 4D
mnie prowadzi Kawczyński z Lux Med.
ja chcę rodzić w dwójce i tam tez do szkoły rodzenia chcę -
nick nieaktualnyMadziuśka wrote:ja tez do Wasilewskiego chyba na 4D
mnie prowadzi Kawczyński z Lux Med.
ja chcę rodzić w dwójce i tam tez do szkoły rodzenia chcę
Ja w mswia chce rodzicale ciążę prowadzę prywatnie. Do skorczewskiego chodziła moja kuzynka ciążę jej prowadził i była zadowolona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey
Ja też z Bydgoszczy, czytam Was już tak od 400-tnej strony i jakoś głupio tak czytać in cognito
to się przywitam - też jestem Ania i uwaga - też w ciąży
Madziaaaaa, anka418, Madziuśka, bereda11, FeliceGatto, xpatiiix3, hiacynta99, konwalijka, Marietta, izizizi, Alicce lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze specjalnie o porodzie nie myślę, chociaż zawsze MSWiA dobrze mi się kojarzył ze słyszenia. A szkoła rodzenia to jeszcze nie wiem, zależy czy poród naturalny, czy cesarka będzie we wskazaniach.
A do gin chodzę na nfz do polikliniki wojskowej, póki co jestem zadowolona.
anka418 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i.am.chappie wrote:Hey
Ja też z Bydgoszczy, czytam Was już tak od 400-tnej strony i jakoś głupio tak czytać in cognito
to się przywitam - też jestem Ania i uwaga - też w ciąży
ha ha niestety nie jestes wyjatkiem tu ha ha super ze dołaczylas do nas , witamy ...
i.am.chappie lubi tę wiadomość