Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kamisia88 wrote:Witam,
pragnę oświadczyć, że leżałam na brzuchu i poczułam ruchy mojego kropka, słodko, co?
<happy mum>
<światła sceniczne>
<fanfary>
<brawa>
Carolq, kamisia88, Kłosia, Madziaaaaa, Negra, Marietta, kkasya lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
kamisia88 wrote:Witam,
pragnę oświadczyć, że leżałam na brzuchu i poczułam ruchy mojego kropka, słodko, co?
<happy mum>Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Hej dziewczyny, smarujecie brzuszki codziennie? czego używacie?
Możemy spać na brzuchu w nocy? to źle nie wpływa na maluszka?
Ja nie smaruje, bo kiedyś już pisałam, że to Gucio dajeJak mamy mieć rozstępy, to będą
A na brzuchu śpię normalnie. Zasypiam z podkuloną nogą ,a budzę się ordynarnie jak placek
ale już mi trochę tak niewygodnie. Za to na plecach się jakby poddaszam, nie wiem czemu. Dziecku na pewno nie zaszkodzisz
Natura działa tak, że jakby miało już mu coś być, to po prostu Tobie byłoby tak źle. I nie spałabyś na brzuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 22:55
patkaaxx90 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
marzenka06 wrote:Hej dziewczyny, smarujecie brzuszki codziennie? czego używacie?
Możemy spać na brzuchu w nocy? to źle nie wpływa na maluszka? -
nick nieaktualnyJa smaruje po kąpieli oliwka dla kobiet w ciąży, ale tak jak pisze Felice, psińco to daje bo już mam pierwsze rozstępy na piersiach
Słyszałam, że bardzo dobra jest Mustela choć droga bo ok 100 zł za tubkeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 23:12
-
Jak dobrze wrócić do domu i czytać takie dobre newsy
Serdeczne gratulacje dla mam wizytujących dzisiaj, naoglądałam się ślicznych maluszków
Luna- ja nic nie doradzę, moja firma to hiper korporacja, zatrudnia pewnie z kilkanaście tysięcy osób... więc mnie płaci bezpośrednio firma, nie zus. Ale super sprawa, zarabiam więcej na l4 niż gdybym chodziła do pracyŚrednia z 12 miesięcy + średnia z prowizji/premii za rok ostatni więc cieszę się ogromnie
Zus wypłaca poniżej 10 osób zatrudnionych już.
A- co do nieregularnych cykli- Felice pisałaś, że tak to jest z naturalnym planowaniem= prawdaAle dlatego wg Rotzera okres bezpłodności bezwzględnej jest dopiero w fazie lutealnej, nie przed owu
Agnieszka0812, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Konwalijka u nas nie wpadka, ale robiłam testy owulacyjne i dziwnym trafem owulację miałam w 19-tym dniu i się udało:) Coś mi się cykl przestawił akurat. Więc wierzę, że wszystko jest możliwe, stąd te "wpadki"
Kurcze miałam sobie dłużej dziś pospać, a o 7 wstałam... a jutro znowu do pracyCzekam aż mąż z córką wstaną, to zjemy śniadanko
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Konwalijka tez tak mam, jeszcze ma czas się podnieść, ale jest do kontroli czy nie przodujące lozysko
Kurde syn mi kaszleFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
A co do naturalnego planowania to u mnie owu w 26 dc. A kilka dni wcześniej bylam na usg i lekarz twierdził ze absolutnie nie ma szans na owu. Brak pęcherzyka, nawet dostalam skierowanie do poradni leczenia nieplodnosci;)
xpatiiix3, Marietta lubią tę wiadomość