Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w 18 tygodniu kochane
Brzuszek nic nie urósł na razie chyba przez ten tydzień tylko do góry się podsunął juz nie taki półkowaty, więc Was fotkami nie będę zarzucać
Miłego dnia :*Kłosia, kw, Agnieszka0812, Negra lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyHej, co do Nas to ja miałam ovu w 30 dniu cyklu
staraliśmy sie 4 miesiąc robiłam testy ovu cały czas wychodziły negatywne
w tym cyklu straciłam nadzieje na Maleństwo , i wyluzowalam kochaliśmy sie dla przyjemności ;P i akurat na ten weekend pojechaliśmy do teściów i troszkę rozrabialiśmy
i tak o to jest Nasz Maluch ;P
xpatiiix3, Aniu_leczka, pasia27, Madziaaaaa, Magenta, Agnieszka0812, FeliceGatto, monaa, luna91, bereda11 lubią tę wiadomość
-
kkasya wrote:A właśnie - Magenta - wczoraj pisałaś, że Ty też z Trójmiasta
Skąd jesteś? Gdzie planujesz rodzić?
Dobrze pamiętam, że u Ciebie bliźniaki?
Kkasya,jestem z Gdańska:) u mnie bliźniaki więc mogę rodzić tylko w Akademii Medycznej lub w szpitalu na Zaspie z czego Zaspa wydaje mi się lepszym wyborem:) -
xpatiiix3 wrote:
Aniu leczka no właśnie nic nie zdążyłam podać w razie co mam orsalitzasnęła z godzinkę już śpi w łóżeczku cisza jest ale 2 razy hafcik był mleka nie wypiła bo wzięła parę łyków i wybiło potem pić chciała i tez jej wybiło
Wiem, że jest trochę malutka, ale ja jak miałam taki problem ze swoją to podawałam jej colę rozgazowaną tylko tą ze szkła.Nie wiem od czego to zależy ale małej pomagało, poleciła mi to kiedyś lekarka i nie żałuję, że spróbowałam
.
Witam wszystkie mamusie i życzę udanego dnia -
hej hej ho
mnie po wczorajszej wizycie ulżyło, test pappa oki! Badanie usg na wizycie to miałam tylko chwilkę bardziej aby sprawdzić czy wszystko oki i tak było
Dzidzia fikała i rozrabiała w brzuszku, kolejna wizyta 1 grudniapasia27, Dariaaa88, Madziaaaaa, Magenta, Madziuśka, mejbi, katarzyna_d, FeliceGatto, Marietta, Clio_99, monaa, luna91, bereda11 lubią tę wiadomość
-
kkasya wrote:A widzisz, nie wiedziałam, że przy bliźniakach tylko takie są opcje
Ja z Gdyni, mój lekarz prowadzący jest ordynatorem w Kartuzach i zastanawiam się czy tam nie rodzić (nowy oddział, sale 1-2 osobowe, dodatkowo w szpitalu jest też neonatologia) - moja dobra koleżanka tam rodziła i szczerze polecaale jeszcze decyzji nie podjęłam
Jesteśmy umówione zatem w połowie drogi do siebie (tzn w Sopocie) na spacer z wózkami
Ja chyba na Twoim miejscu wybrałabym ten szpital gdzie pracuje Twój prowadzący bo zna cały historię ciąży
Agnieszka0812, kkasya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu_leczka na razie spokój tylko przymulona jest trochę zjadła śniadanie i nic tylko wieczorem wymioty 2 razy i spokój i ja dzisiaj juz dobrze się czuje także chyba taka jednodniowa wirusówka
Madziaaaaa, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Aniu_leczka na razie spokój tylko przymulona jest trochę zjadła śniadanie i nic tylko wieczorem wymioty 2 razy i spokój i ja dzisiaj juz dobrze się czuje także chyba taka jednodniowa wirusówka
No to super.Cieszę się, że już lepiej:-)
Mi jakoś tak źle dziś
Wczoraj mój M do mnie, że tak samo nieogarnięta jestem ja jego ojciec bo klimy nie potrafię wyłączyć.Ja mówię wyłączałam tym przyciskiem właśnie, ale nie chciało się wyłączyć, no ale jak jest do góry nawiew to się nie wyłączy i się śmieje, że tego nie wiem.A skąd ja mam wiedzieć to?Kogo mam się zapytać jak nie Jego?Tak się wczoraj zdołowałam, że płakałam z pół godziny.On z fochem, przepraszam jeśli Cię uraziłem już nie będę żartował.Nawet teraz jak o tym piszę to mi smutno.Kuźwa co z tymi facetamxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja sie witam z goraca herbatka i salatka , do tego jogurcik. I zbieram sily na wyjscie... Niestety M w pracy chyba do wieczora a ja tylko z chlopakami i na 12 maszerujemy do kosciola bo mlodszy bierze udzial w obchodach niepodleglosci... Nie wiem czy ja dam rade wystac w tym kosciele i jeszcze ta pogoda wiatr ze niemalo lep urwie:( a i kataru dostalam nos zapchany i woda sie leje .
A z moim szajbusem dzis nie spalam łapami macha rogiem koldry w oko dostalam , wkurzyl mnie na maxa -
gratuluję udanych wizyt:) super zdjęcie z tym siusiakiem:)
pogoda jest dołująca, ja spałam ponad 12 godzin a i tak się źle czuję jesień nastraja mnie depresyjnie, w dodatku dziś obiad u teściowej bleee tak mi się nie chce tam iść
wypiłam kakao i zgaga mnie bierzeno to pomarudziłam wam:P
-
nick nieaktualnyMy po spacerku właśnie zaczęłam sie zastanawiac nad jutrzejsza wizyta ... Ciekawe jak to bedzie czy wszystko ok i wogole ... I kogo tam nosze pod serduszkiem
dobrze ze dzis wolne i mogę siedzieć z mężem i przynajmniej jakos szybciej mija
ktos jeszcze jutro wizytuje ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:40