Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
szarywrobel wrote:Nie wkręcaj sobie!!!!
Liczą się fakty "powiedział, że wszystko ok"
Ja bym musiała teraz ze strachu drżeć, bo mój mi powiedział, że ok ale jeszcze testy z krwi itd są istotne.
Ja pisałam o pierwszej ciąży w której urodziłam martwego synka a nie o obecnej , bo teraz jak narazie jest dobrze. I ja drże ze strachu każdego dnia pomimo tego że jest dobrze bo mam poważny powód .Tego strachunie da sie pokonactola2014, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:ha ha co ty gadasz ja zawsze mialam kompleks odstajacej pupy , dopiero moj P mnie troche wyleczyl
No durnaMasz zajebisty tyłek jak JLo
hi hi no powaga zazdro jak cholera oczywiście pozytywnie
To ja w ciąży z Nel taki tyłek miałam zajebisty, bo z Marcelem to taki kufer ze omg..Potem dupsko mi tak spadło ze w spodniach na dupie materiał się marszczył albo sterczał chamsko bo nie było czym wypełnić
bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnykw wrote:Ja pisałam o pierwszej ciąży w której urodziłam martwego synka a nie o obecnej , bo teraz jak narazie jest dobrze. I ja drże ze strachu każdego dnia pomimo tego że jest dobrze bo mam poważny powód .Tego strachunie da sie pokonac
No wiem, ja dlatego mam problem by cokolwiek planować, czy kupować. Troszkę wyszukuję już wymarzony wózek etc. ale z mężem podjeliśmy decyzję, że kupować zaczniemy w 6msc -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:A mnie męczy zgaga
A za oknem wieje aż strach...
Łącze się w bólu boje się żeby mi się nie odbiło bo pali mnie ale na szczęście bez refluksu bo wtedy najgorzej tylko pieczenie w przełyku gardło chociaż oszczędzoneLivia
Nela
Marcel
-
A ja wkręciłam się w jakiś film dramat/romantyczny na jedynce. Fuck. A jutro musze wcześnie wstać
Dzisiaj pierwszy raz odczułam wyraźnie moje 5kg na plusie. Po spodniach nie,bo ciążoweBluzy tez nie, bo mam szerokie. Stanik się zrobił ciasny, to wyjęłam poduszki, ale jak dzisiaj nie zmieściłam się w moje dosyć luźne ostatnio gacie w rozmiarze L i koronka na bokach ściskała mnie, jak baleron, to dopiero do mnie dotarło, żem się zrobiła chuda inaczej
Ku**a, no żeby tak dupa urosła???? WTF?
izizizi, pasia27, helutka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
kamisia88 wrote:Witam serdecznie w poniedziałek, ja wam nie mówiłam ale w tym roku kończę prawo jazdy
Nie zdałam 5 lat temu i próbuję znowu
W nasstępnym tyg będą już jazdy
Trzymam kciukiJa też zdawałam w tym roku. 32 lata, a ja się dopiero za prawko wzięłam :p
Powodzenia zestresowany wizytującymhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Czuję się jak bez nogi czasami jak musze małża prosic o głupie podjechanie do biedrony, mój młody we wrześniu do szkoły idzie a ja będę z 4 miesięcznym glutkiem i czasem pada, wieje, różnie bywa to trzeba wsadzic dupsko w auto i zawiezć go do tej szkoły.
Kazik :* -
hej noo a jak juz mieszka sie na wsi to priorytet
wszedzie daleko a autobusy ze na na krzyż.
Jeee 13 tydz;D już sie nie mogę doczekać czwartku..,,czasie mijaj;D
A propo zdawania ja nerwus z natury zdawałam a chyba z 7 razyale zdałam zależy dużo od egzaminatora chociaż w RZE była wtedy tylko jedna kobieta kosa i u niej się udało
-
Dzień Dobry
Miłego dzionka życzę i udanych wizyt
Pogoda za oknem do dupy, wizyta dopiero za 10dni, także dużo czekania Nas czeka jeszcze żeby się pooglądać
Kw dobrze Cię rozumiem, bo ja z Wiki też miałam podejrzenie zespołu PATAU ale amnio wykluczyła tę wadę, testy pappa wyszły fatalnie, teraz znów je robiłam nie wiem czemu, jakoś głupio było mi odmówić, nie wyszły tragicznie, ale strach zawsze zostaje niestety. Musimy myśleć pozytywnie, choć wiem że łatwo się mówi, bo sama też nie myślę ciągle pozytywnie.
Co do wagi to u mnie ok 1kg na plusie, także nie jest źle. Samopoczucie ok, dolegliwości praktycznie brak, czasem piersi poczuje że mam wrażliwsze, czekam na pierwsze kopniaki mojej kruszynki i gratuluje mamusią które już czują
Miłego dnia
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej
Dzisiaj na 11.30 jadę na wizytę podejrzeć co tam u Szkraba słychać. Wszystkie kciuki oczywiście bardzo chętnie przyjmuję
Powodzenia reszcie wizytujących!monilia84, Kłosia, i.am.chappie, Madziaaaaa, Aniu_leczka, mejbi, milka_89, myszka2070, FeliceGatto, xpatiiix3, pasia27, bereda11, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczyny
weekend malo aktywny na belly ale podczutywalam was na bierząco moj mial piątek i sobote wolną od pracy i niedziele tym bardziej więc cały czas na głowie ... Chyba nie lubie z nim siedziec on taki nieznosny jak dziecko
sobota na wyjezdzie spotkalam sie z rodzinka to byl nie dobry pomysl
tylko zle sie czulam a siedziec na garbatego to i dzieciom nie wygodnie bylo nie mowiac o tym jak mnie bolal żolądek .
A dzis leci nam 14t3d a we mnie jakis strach i niepokoj dwa lata temu w tym.tygodniu przeszlam angine okropne bole brzucha jak miesiaczkowe z angina tydzien lezalam w szpitalu . po wyjsciu nie mimelo 3tyg. niepelne a ja z tym bólem brzucha chodzilam ale nie mialam juz sil i poszlam na IP nie chcieli mnie przyjac bo bol normalny objaw przy ciazy blizniaczej .... Nie wyszlam przyjeli mnie na oddzial bez badania usg lezalam 2 dni kazano lezec i nie chodzic dostalam sale z toaleta ale tego dnia naprawde fatalnie sie czulam cierpialam z bolu i w nocy odeszly mi wody bylam przerazona i wiedzialam ze to juz koniec ! I po kilki dniach tak bylo ...
A teraz znow sie martwie wspomnienia jak bumerang atakuja mysli i nie umiem sie ich pozbyc...
-
To powodzonka na wizytach!! U nas też pogoda fatalna, zimno i wieje strasznie.
A co do prawka...Zdałam, jak miałam 19 lat i to była najlepsza decyzja. Dzięki temu czuję się bardzo niezależna. Nie wiem tylko,czy mimo iż minęło już te 6 lat, nie będę bała się wozić malucha.
Pozdrawiam,
Ola