Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
migussia wrote:witajcie przyszłe mamusie
jestem tu nowa nie ogarniam jeszcze tego forum, nie wiedziałam w ktorym temacie zadac pytanie, termin mam na maj, postanowiłam umiescic je tutaj
Jak u was bylo w przypadku zwolnien lekarskich? Czy już na nim jestescie czy jeszcze pracujecie?
Pracodawca nie ma nic do gadania, masz prawo iść na zwolnienie. Tak samo jeśli pracujesz - obowiązuje Cię KP dla pracownicy w ciąży - czyli m.in. do 4h przed monitorem komputerowym. Heh, bardzo to zabawne, bo pracując nie wiem co robiłabym przez drugie 4h, jak pracę mam typowo przy kompie..migussia lubi tę wiadomość
-
Tak naprawdę mój Leonek zatrzymał się już około 13 tygodnia, a w 17 tygodniu zaczęłam plamić pojechałam do szpitala i tam okazało się, że serduszko już w sumie długo nie bije. Niestety powód nieznany w szpitalu powiedzieli, że coś poszło nie tak i że tak się zdarza.
-
migussia wrote:dziekuje za odpowiedz
A czy pracodawca nie robił Ci żadnych problemów z pojsciem na pewne ustepstwa?? Wybacz za moja ciekawosc ale to moja 1 ciaza i nie wiem zbyt wiele w tym temacie
Ja tez jeszcze pracuje, z tym że lekko nie jest i jest mi na prawde ciezko (okropne bóle pleców) mimo wczesnego etapu ciązy... Zastanawiam sie wogle czy to normalne...
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Fajny jest
Ale 10 kg waży spacerówka. Gondola jest cięższa.
-
nick nieaktualnykw wrote:Byłam na nim prywatnie tzn na usg genetycznym i teraz uważam po czasie ze nie możliwe ze niczego nie zobaczył, nie chciał sobie problemu robić to powiedział na odwal się ze wszystko ok ;(
Nie wkręcaj sobie!!!!
Liczą się fakty "powiedział, że wszystko ok"
Ja bym musiała teraz ze strachu drżeć, bo mój mi powiedział, że ok ale jeszcze testy z krwi itd są istotne.