Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zabuszka wrote:Dzis leniwy dzien i jakos wpisow tez mniej chociaz raz jestem na bieżąco
Leniwy bo i my dziś leniwce :-)Ja spałam ze trzy godziny, śniło mi się, że moje dziecko jest w więzieniu i jak poszłam odwiedzić to dla mnie już czasu zabrakło.Jakiś niewzruszony strażnik był, zaczęłam obmyślać zemstę i się obudziłam cała mokra.Nie ma to jak wyobraźniatola2014 lubi tę wiadomość
-
zabuszka wrote:Dzis leniwy dzien i jakos wpisow tez mniej chociaz raz jestem na bieżąco
Iks postów z wywodami jak się liczy tygodnie/miesiące ciąży.... że przez to przebrnęłam, to aż się dziwię
Nie chciałoby mi się dyskutować - niech każdy liczy jak mu pasuje
xpatiiix3 - ja dobrze zrozumiałam, że chodzisz do szkoły? przy 2 dzieci z 3 w drodze?
Fajny masz brzuszek już, u mnie niewiele widać
Czuję się tu jak dinozaur
-
helutka wrote:Z tym hasłem "wpisów też mniej" to poszalałaś
Iks postów z wywodami jak się liczy tygodnie/miesiące ciąży.... że przez to przebrnęłam, to aż się dziwię
Nie chciałoby mi się dyskutować - niech każdy liczy jak mu pasuje
xpatiiix3 - ja dobrze zrozumiałam, że chodzisz do szkoły? przy 2 dzieci z 3 w drodze?
Fajny masz brzuszek już, u mnie niewiele widać
Czuję się tu jak dinozaur
helutka nie potrzebnie mysle ze dinozaurów u nas spotkasz kilka w tym mniehelutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo za dzień... właśnie wróciliśmy - bez wózka...
nie umieliśmy trafić, nawigacja nas poprowadziła pod złe adresy, na jakieś zadupia, za oknem wichura aż się drzewa wyginają, deszcz torpeduje, mąż już wkurwiony, no masakra! 2 godz jazdy na marne
A ja widzę plusy, bo się umówiłam z tą kobietą na środę po usg, także będę spokojniejsza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 17:09
-
nick nieaktualny
-
Madziaaaaa wrote:Widzę ze temat wózków ja gondole mam ale chciałabym zainwestować w fajna spacerówke pewno dopiero we wrześniu kupie ale jak już jesteśmy przy tym temacie zna któras jakie fajny i godny polecenia model?
Mamas&Papas Armadillo albo Armadillo XT. Leciutki, zwrotny, z jedną z największych powierzchni do siedzenia/leżeniahttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Mi się podoba Quinny buzz 3 (jedyny minus kubełkowa spacerówka..) miałam Quinn freestyle xl 3 a ten pierwszy ciotka ma ekstra się prowadzi
i co musze do 3kołowcòw mit obalić nie są przewrotne ja z Marcelem biegałam nie raz i nigdy nawet na ostrych zakretach mi się nie wywrocil nawet nie przechylił
teraz mam 2 w 1 i będzie dla 3 malucha espiro Enzo evo jest ekstra polecam 800 zł z przesyłka nówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 17:46
Livia
Nela
Marcel
-
migussia wrote:witajcie przyszłe mamusie
jestem tu nowa nie ogarniam jeszcze tego forum, nie wiedziałam w ktorym temacie zadac pytanie, termin mam na maj, postanowiłam umiescic je tutaj
Jak u was bylo w przypadku zwolnien lekarskich? Czy już na nim jestescie czy jeszcze pracujecie?
-
nick nieaktualnymigussia wrote:witajcie przyszłe mamusie
jestem tu nowa nie ogarniam jeszcze tego forum, nie wiedziałam w ktorym temacie zadac pytanie, termin mam na maj, postanowiłam umiescic je tutaj
Jak u was bylo w przypadku zwolnien lekarskich? Czy już na nim jestescie czy jeszcze pracujecie?
witaj magussia. Ja poszłam na l4 w 9 tyg. z tego względu , że praca jest przy komp. a ciężarne mogą przebywać 4 h przed komp. dodatkowo dużo stresu i nie chciałam aby to wpłynęło na dziecko. najważniejszym powodem były też mdłości bóle głowy , które mam do dziś. wycieczki autobusem w którym rano jest ciasno tez nue są zbyt dobre do tego okres zimowy i sporo wirusów w powietrzu. Dodam też , że w pracy chodząca klimatyzacja, ponieważ na sali jest około 50 osób. zarażenie od kogoś to kwestia czasu.
helutka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od wczoraj pobolewa(kłuje) mnie w dole brzucha. Wydaje mi się, że kłucie wzmaga się jak zaczyna mi się zbierać na siku. Czy możliwe, że kłuje mnie tak pęcherz? Na ostatniej wizycie prawie miesiąc temu dostałam antybiotyk bo miałam leukocyty w moczu i zastanawiam się czy to może być nawrót? Czy może któraś z was miała może podobnie?
-
nick nieaktualnyEfendis wrote:Dziewczyny od wczoraj pobolewa(kłuje) mnie w dole brzucha. Wydaje mi się, że kłucie wzmaga się jak zaczyna mi się zbierać na siku. Czy możliwe, że kłuje mnie tak pęcherz? Na ostatniej wizycie prawie miesiąc temu dostałam antybiotyk bo miałam leukocyty w moczu i zastanawiam się czy to może być nawrót? Czy może któraś z was miała może podobnie?
a wiesz, że dziś ja mam też takie klucie. właśnie jak mi się napełniania pęcherz. po siusianiu jeszcze przez moment, potem zaczęłam masować brzuch i przeszło. około 3 tyg miałam kolko nerkowa czulam podobny ból ale zdecydowanie mocniejszy. mocz zalegal i wciąż powiększająca się macica uciska pęcherz. Czy mogę zapytać co było powodem straty dzidziusia w 17 tc? -
migussia wrote:dziekuje za odpowiedz
A czy pracodawca nie robił Ci żadnych problemów z pojsciem na pewne ustepstwa?? Wybacz za moja ciekawosc ale to moja 1 ciaza i nie wiem zbyt wiele w tym temacie
Ja tez jeszcze pracuje, z tym że lekko nie jest i jest mi na prawde ciezko (okropne bóle pleców) mimo wczesnego etapu ciązy... Zastanawiam sie wogle czy to normalne...
-
Alicce wrote:a na usg w okolicach 11-14 nic lekarz nie zauwazyl niepokojącego ?
Byłam na nim prywatnie tzn na usg genetycznym i teraz uważam po czasie ze nie możliwe ze niczego nie zobaczył, nie chciał sobie problemu robić to powiedział na odwal się ze wszystko ok ;(