WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wczoraj zaczęliśmy myślec z mężem o umeblowania pokoiku , związku z tym ze mamy salon połączony z oddzielonym biurem . Mam sie z biurem wynieść a Mała bedzie tutaj miała swój kont jestem ciekawa jak to wyjdzie nie jest to duza przestrzeń i jest troszkę problem z ustawieniem . Troszkę sie boje ze Mała ma sama tu spać ale taka podjęliśmy decyzje . Cała noc śniło mi sie ze sie kłóciliśmy inorzestawialismy tylko mebelki :) hehe
    udanych wizyt dzis życzę :) ja wkoncu muszę sie wziąć do pracy tak mi sie nie chce :P

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również prawo jazdy zdałam mając jeszcze 18 lat. W październiku minie 6 lat od egzaminu i wiem, że to była najlepsza decyzja iść wtedy na kurs. Jakoś człowiek miał więcej zapału i chęci, teraz chyba już by mi się nie chciało :)
    Kamisia trzymam kciuki z całych sił!

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    U mnie 14 tydzień ( 13 tydzien i 6 dni ) na mojej brodzie dwa wielkie czerwone syfy :(
    Od poczatku ciąży miałam piekna cere a teraz masakra, na czole tez sie zaczyna cos robić....

Jutro na 8.15 ide do ginekolog, wstawie zdjęcie jak dostane ;p moze coś o płci mi powie
    :3

A co do prawka to ja go nie mam.. zaczełam kurs ale go nie skonczyłam, boje sie jazdy samochode te wszystkie przepisy dla mnie to masakra, nie nadaje się do tego.

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)
    ja prawko posiadam 10 lat
    i nie wyobrażam sobie bez niego życia ;)
    czyt. dzieci w wieku szkolnym lub przedszkolnym ;)
    dodatkowe zajęcia - nie wyrobiłabym na piechotę ;)
    milego dnia
    i trzymam kciuki za wizytki :)

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prawka mam od 18 roku życia i jeździłam puki nie miałam wypadku teraz jakos mam przerażenie i jeszcze z przymusu :/ ale wiem ze muszę sie nauczyć zacząć jeździć bo inaczej bedzie tragedia do Lekarza czy cos jakaś masakra bedzie :/ wiec maz ze mną jeździ wieczorami by mnie przyzwyczajać

• malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce na kiedy masz termin ? po widze ze jestesmy ten sam tydzien i dzien :)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 17-18 maja :)

• malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja :D z Om miałam na 13 maja ale z ostatniego usg 17 maja.

Alicce lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do prawka zdałam w wieku 19 lat czyli już 6 lat jeżdże ale przez pierwszy rok bałam się sama jechać gdzieś..potem mi nagle przeszło i teraz nie mam żadnego problemu, jestem lepszym kierowcą niż mąż:D po tatusiu to mam ale siostra nie zapomnę jak ją na podwórzu uczyłam ruszać i mówię skręć w prawo do garażu a ona w lewo w skalniaki babci haha a skubana za pierwszym razem zdała i to u baby-kosy i teraz śmiga nie boi się po mieście jedzie odważnie:)

moja mama nie ma prawka, wmówiła sobie,że się boi i podchodziła wiele razy i w ostatniej chwili rezygnowała:P

a mi jakoś smutno od wczoraj dowiedziałam się,że 13.11.2015 zaginął narzeczony mojej byłej przyjaciółki, nie utrzymuję z nią kontaktu mimo to smutno mi, to właśnie przez niego ona się odsunęła od wszystkich.

powodzenia na wizytach:))

w opolskim wieję i zimnica buuu

ps. mam nadzieję,że ktoś mnie przeczytał:P

aniesiack, i.am.chappie, kamisia88, pasia27, bereda11, kkasya lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bimba Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam i czołem. Wiecie co byłam trochę przerażona w sobotę i w nocy, tak jak już czułam jak dzidzia się rusza tak tego dnia zero, w żadnej pozycji. Milion myśli na sekundę, tłumaczyłam sobie że może się odwróciła i kopie w łożysko które ma na tylnej ścianie ... ale na szczęście w wczoraj ulga, normalnie taka ulga, poczułam jak mnie tam smyra. Powiem wam że teraz mamy inne zmartwienia ale za chwile będziemy się martwić "co tak długo nie kopie" eeeh ;)
    A ja prawko zrobiłam mając lat 17 - jako ostatni rocznik który tak mógł :D tak więc prawko mam już 16 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niego i moich wyjazdów czy to wypoczynkowych czy dyżurowych do pracy. A wypadki w życiu miałam dwa, na samym początku , nie z mojej winy chociaż próbowano mi ją wmówić :(

16udgywl4g9leeec.png
  • Magenta Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika, przykro mi ze dwa lata temu przechodzilas takie ciężkie chwile :(
    Musisz uwierzyć, ze wszystko bedzie dobrze :)

Sylika lubi tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko ja bez prawka no cóż

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja tez jeszcze nie mam prawka ale mam nadzieje ze wkrótce zdam:)

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki

Magenta lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    To chyba tylko ja bez prawka no cóż
    Ja mam gorzej bo mam a nie jezdze:/ porazka:/

Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ja mam gorzej bo mam a nie jezdze:/ porazka:/
    Ja też mam od 6 lat a jeżdżę bardzo zadko, tylko wtedy kiedy muszę :P

• Magenta Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie narzekajcie :p chciałabym być na Waszym miejscu i mieć prawko :p

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie :D

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny my z małym jeszcze w łóżku prawie w nocy nie spałam to i teraz nie chce mi się wstać. ;-)

Ja też mam od 18 roku prawo jazdy w pierwszych miesiącach nieźle przejechałem rodzica auto i tak potem pół roku nie jeslzdzilam na szczęście mój teraz mąż mnie przekonał potem wyjazd do uk mieliśmy polski samochód i tak po 4 miesiącach zaczęłam jeździć potem zmiana na Anglika i tez z 4 miesiące musiałam się napatrzeć żeby się zdecydować teraz mi nie robi różnicy juz każdej opcji próbowałam :-P
    A no i uwielbiam jeździć często odwiedzać koleżanki bo nie lubimy z synkiem w domu sami siedzieć :-P. To bez samochodu ani rusz. Czekam do 25 roku życia i mam nadzieje ze kupie sobie własny teraz tylko mamy jeden ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:23

w7eM.png
    ozEK.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta mnie te tygodnie paralizuja normalnie chce juz skonczyc 20tc moze bedzie mi lzej..

A prawko i ja mam juz 10 lat i kiedy wchodzilam w doroslosc to prawko bylo pierwsza rzecza jaka mialam na celu zrobic kurs podjelam przed 18 i jak skonczylam mialam juz prawko ;)

Magenta lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ