Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wczoraj zaczęliśmy myślec z mężem o umeblowania pokoiku , związku z tym ze mamy salon połączony z oddzielonym biurem . Mam sie z biurem wynieść a Mała bedzie tutaj miała swój kont jestem ciekawa jak to wyjdzie nie jest to duza przestrzeń i jest troszkę problem z ustawieniem . Troszkę sie boje ze Mała ma sama tu spać ale taka podjęliśmy decyzje . Cała noc śniło mi sie ze sie kłóciliśmy inorzestawialismy tylko mebelki :) hehe
    udanych wizyt dzis życzę :) ja wkoncu muszę sie wziąć do pracy tak mi sie nie chce :P

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również prawo jazdy zdałam mając jeszcze 18 lat. W październiku minie 6 lat od egzaminu i wiem, że to była najlepsza decyzja iść wtedy na kurs. Jakoś człowiek miał więcej zapału i chęci, teraz chyba już by mi się nie chciało :)
    Kamisia trzymam kciuki z całych sił!

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    U mnie 14 tydzień ( 13 tydzien i 6 dni ) na mojej brodzie dwa wielkie czerwone syfy :(
    Od poczatku ciąży miałam piekna cere a teraz masakra, na czole tez sie zaczyna cos robić....

Jutro na 8.15 ide do ginekolog, wstawie zdjęcie jak dostane ;p moze coś o płci mi powie
    :3

A co do prawka to ja go nie mam.. zaczełam kurs ale go nie skonczyłam, boje sie jazdy samochode te wszystkie przepisy dla mnie to masakra, nie nadaje się do tego.

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)
    ja prawko posiadam 10 lat
    i nie wyobrażam sobie bez niego życia ;)
    czyt. dzieci w wieku szkolnym lub przedszkolnym ;)
    dodatkowe zajęcia - nie wyrobiłabym na piechotę ;)
    milego dnia
    i trzymam kciuki za wizytki :)

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prawka mam od 18 roku życia i jeździłam puki nie miałam wypadku teraz jakos mam przerażenie i jeszcze z przymusu :/ ale wiem ze muszę sie nauczyć zacząć jeździć bo inaczej bedzie tragedia do Lekarza czy cos jakaś masakra bedzie :/ wiec maz ze mną jeździ wieczorami by mnie przyzwyczajać

• malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce na kiedy masz termin ? po widze ze jestesmy ten sam tydzien i dzien :)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 17-18 maja :)

• malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja :D z Om miałam na 13 maja ale z ostatniego usg 17 maja.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do prawka zdałam w wieku 19 lat czyli już 6 lat jeżdże ale przez pierwszy rok bałam się sama jechać gdzieś..potem mi nagle przeszło i teraz nie mam żadnego problemu, jestem lepszym kierowcą niż mąż:D po tatusiu to mam ale siostra nie zapomnę jak ją na podwórzu uczyłam ruszać i mówię skręć w prawo do garażu a ona w lewo w skalniaki babci haha a skubana za pierwszym razem zdała i to u baby-kosy i teraz śmiga nie boi się po mieście jedzie odważnie:)

moja mama nie ma prawka, wmówiła sobie,że się boi i podchodziła wiele razy i w ostatniej chwili rezygnowała:P

a mi jakoś smutno od wczoraj dowiedziałam się,że 13.11.2015 zaginął narzeczony mojej byłej przyjaciółki, nie utrzymuję z nią kontaktu mimo to smutno mi, to właśnie przez niego ona się odsunęła od wszystkich.

powodzenia na wizytach:))

w opolskim wieję i zimnica buuu

ps. mam nadzieję,że ktoś mnie przeczytał:P

aniesiack, nick nieaktualny, kamisia88, pasia27, bereda11, kkasya lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bimba Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam i czołem. Wiecie co byłam trochę przerażona w sobotę i w nocy, tak jak już czułam jak dzidzia się rusza tak tego dnia zero, w żadnej pozycji. Milion myśli na sekundę, tłumaczyłam sobie że może się odwróciła i kopie w łożysko które ma na tylnej ścianie ... ale na szczęście w wczoraj ulga, normalnie taka ulga, poczułam jak mnie tam smyra. Powiem wam że teraz mamy inne zmartwienia ale za chwile będziemy się martwić "co tak długo nie kopie" eeeh ;)
    A ja prawko zrobiłam mając lat 17 - jako ostatni rocznik który tak mógł :D tak więc prawko mam już 16 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niego i moich wyjazdów czy to wypoczynkowych czy dyżurowych do pracy. A wypadki w życiu miałam dwa, na samym początku , nie z mojej winy chociaż próbowano mi ją wmówić :(

16udgywl4g9leeec.png
  • Magenta Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika, przykro mi ze dwa lata temu przechodzilas takie ciężkie chwile :(
    Musisz uwierzyć, ze wszystko bedzie dobrze :)

Sylika lubi tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko ja bez prawka no cóż

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja tez jeszcze nie mam prawka ale mam nadzieje ze wkrótce zdam:)

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki

Magenta lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    To chyba tylko ja bez prawka no cóż
    Ja mam gorzej bo mam a nie jezdze:/ porazka:/

nick nieaktualny, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ja mam gorzej bo mam a nie jezdze:/ porazka:/
    Ja też mam od 6 lat a jeżdżę bardzo zadko, tylko wtedy kiedy muszę :P

• Magenta Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie narzekajcie :p chciałabym być na Waszym miejscu i mieć prawko :p

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie :D

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny my z małym jeszcze w łóżku prawie w nocy nie spałam to i teraz nie chce mi się wstać. ;-)

Ja też mam od 18 roku prawo jazdy w pierwszych miesiącach nieźle przejechałem rodzica auto i tak potem pół roku nie jeslzdzilam na szczęście mój teraz mąż mnie przekonał potem wyjazd do uk mieliśmy polski samochód i tak po 4 miesiącach zaczęłam jeździć potem zmiana na Anglika i tez z 4 miesiące musiałam się napatrzeć żeby się zdecydować teraz mi nie robi różnicy juz każdej opcji próbowałam :-P
    A no i uwielbiam jeździć często odwiedzać koleżanki bo nie lubimy z synkiem w domu sami siedzieć :-P. To bez samochodu ani rusz. Czekam do 25 roku życia i mam nadzieje ze kupie sobie własny teraz tylko mamy jeden ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:23

w7eM.png
    ozEK.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta mnie te tygodnie paralizuja normalnie chce juz skonczyc 20tc moze bedzie mi lzej..

A prawko i ja mam juz 10 lat i kiedy wchodzilam w doroslosc to prawko bylo pierwsza rzecza jaka mialam na celu zrobic kurs podjelam przed 18 i jak skonczylam mialam juz prawko ;)

Magenta lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ