Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Clio_99 wrote:Asmee ja mam tak samo z tym jezdzeniem. Ja mam prawko już prawie 12 lat i jezdze codziennie. Auto mam jeszcze z panieńskich czasów. A mój nie ma prawka wcale i już chyba nawet nie ma ochoty go robić. Na codzien mi to nie przeszkadza. W weekendy też nie bo ją się nie daje i jedziemy głównie taksówką na jakąś imprezę. Ale jak będą dzieci to wszystko będzie na mojej głowie. Zawieść do rodziców, na jakieś zajęcia. Całe szczęście że mieszkamy w centrum. A na porodowke zawiezie mnie tata. Może wtedy zrobi mu się glupio i wreszcie pójdzie na to prawko :p
tez mnie czasem to wkurza a krytykuje mnie jak prowadze az czasem mu cos odpyskne a co
-
katarzyna_d wrote:Jak Ci lekarka nie kazywała zmniejszać dawki, to nie powinnaś tego robić na własną ręke .
Ja dupka odstawiłam w piątek ale na zalecenie lekarza! ale za to jeszcze mam luteine DOPOCHWOWO !!! 2x1 i to chyba najdłużej z nas wszystkich !! ;/ no ale jak trzeba to trzeba łożysko się w pełni wykształca do 16 tc
Ja bym wróciła do dawki jaką lek ustalił
U mnie jeszcze 2 tyg ciapkania się z lutką
A mnie mój gin oznajmił istatnio że ze względu na te bóle podbrzusza bede luteine brała przynajmniej do 25 tc ciąży jak narazie a może i do koncaA wiec ja chyba przebihe wszystkie ehhhh
katarzyna_d, Sylika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:jejku jak ja Wam zazdroszczę tych kopniaczków i wariatkowa w brzusiu
Moja Niunia jakoś się nawet nie zbiera do tego by zacząc szaleć
Doczekasz sięjeszcze będziesz błagać zęby przestała tak ładować w żebra
Ja tez nie myślałam że ruchy poczuje!!, na belly mi pokazuje ze w środę mogę poczuć.mejbi, Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Wracając do wątku piw bezalkoholowych, chciałabym sie pochwalić moim dzisiejszym odkryciem
Bavaria jest piwem o zawartości 0,0% alkoholu. Zakupiłam dziś do wieczornej degustacji wersje przeniczna tego trunku
Wypije Wasze zdrowie Dziewczynymejbi, bereda11, Madziaaaaa, Sylika, luna91 lubią tę wiadomość
-
Agusia gratulacje, super wieści
dwóch chłopaczków też super no i łatwiej Ci będzie pod względem ubranek bo jeden po drugim będzie miał
Pati, świetnie że wszystko poszło po Waszej myślito tylko 2,5 miesiąca, zleci nie wiadomo kiedy i będziesz miała obrączkę na palcu
xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Magenta wrote:Wracając do wątku piw bezalkoholowych, chciałabym sie pochwalić moim dzisiejszym odkryciem
Bavaria jest piwem o zawartości 0,0% alkoholu. Zakupiłam dziś do wieczornej degustacji wersje przeniczna tego trunku
Wypije Wasze zdrowie DziewczynyMagenta lubi tę wiadomość
-
Dokładnie bardzo szybko zaraz święta potem w styczniu już egzaminy 16/17 po egzaminach ostatnie przygotowania i zaraz ślub będzie
także zleci w moment
potem już tylko czekanie na rozwiązanie
No szczęśliwa jestem taka aż niuniek kopa zaczął po całym dniu ciszymejbi, katarzyna_d, pasia27, Magenta lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Gratuluję wieści z wizyt kochane
A ja byłam dzisiaj w USC i 30 stycznia 2016 oficjalnie będę już panią Szxpatiiix3, katarzyna_d, Eliana lubią tę wiadomość
-
Ja bóle brzucha mam już od kilu dni, wczoraj się nasiliły i dzisiaj lekarz powiedział, żebym doraźnie brała no-spe i zwiększyła dawkę magnezu. Na razie przyjmuje 200 mg i boję się trochę więcej.
Gratuluje dziewczyny wyników i poznania płci dzidziusiów
Co do wagi jeszcze nic nie przytyłam z tego co waga pokazuje mimo, że ponoć tyłek mam trochę większyAle brzusio jeszcze malutki, aż znajomi i rodzina dziwią się, że jeszcze taki mały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:36
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
bereda11 wrote:ale sie ciesze patii bedziemy mialy forumowy slub i bedziemy to bardzo przezywac z Toba ..extra..
Ja też, ja też! Tyle, że w październiku i pewnie Was tu juz nie będziexpatiiix3, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Bereda będzie się z Wami dzielić przygotowaniami powoli trzeba będzie zacząć szukać sukienki przecież na styczeń tego nie zostawię najgorsze że będę już słonica w styczniu
heheh chciałam trochę szczuplejsza być na ślubie ale się nie da ja już jestem pączuś; )
katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ach, cholera, miałam napisać wcześniej.
Sylika, kochana, Twój limit cierpienia się wyczerpał. Wiem, że się boisz, rozumiem to i wcale się nie dziwię. Ale po prostu już musi być dobrze.Magenta, Sylika lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Ja też, ja też! Tyle, że w październiku i pewnie Was tu juz nie będzie
no przegapic taka okazje cos ty ciotka ;-)never
FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki gratuluje udanych wizyt i chlopaka gratuluje...
ja dzisiaj dostalam list z przychodni badanie krwi na syndrom downa 1:8567 wiec chyba jest ok...
a i dostalam ze mam isc sobie cytologie zrobic...Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość