Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia supcio! :-)

Mnie głowa rozbolała, pogoda nie do życia :/
    W tym tygodniu chyba się wybiorę na farbowanie i obcinanie włosów, przyjaciółka dzisiaj otworzyła salon fryzjerski, więc muszę przetestować :P

klaudia1534 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 ciesze sie że wszystko w porządku :)
    Ja jutro rano ide

klaudia1534, myszka2070 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 11:58

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia a prywatnie tez nie da rady zalatwic zwolnienia ? Ja dostałam odrazu ze wzgledu na prace fizyczna w 6 tygodniu. Powinnas siedzieć i odpoczywać.

Bo na plusie mam około 2,5 kg wiec gdzies musialo pojsc ;p

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za gratulację :)
    maimama, malvva trzymam kciuki za Wasze wizyty!

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może potem nagle ci wyskoczy :)
    prywatnie dajesz pieniazki do reki to odrazu lepiej traktuja

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczynki, ja właśnie od dziś na L4, na tydzień, od rodzinnego. Miałam i mam zawroty głowy od kilku dni i wrażenie, jakbym miała za chwilę zemdleć. Chyba z przepracowania, za dużo biorę sobie na głowę. Ale postanowiłam pracować do końca roku, potem już zacznę wić gniazdko :D
    Madzia z UK, super, że sobie sprawiłaś ciuszki, co z tego, że używane, co tam kobieta przez kilka miesięcy zniszczy, a nawet jak kiedyś pisałam, kobiecie w ciąży dobrze nawet w worku na ziemniaki :D

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    tak to niestety jest, tylko na fundusz tez dostaja za nas pieniadze z góry i to są tez nasze pieniądze. Niektórych spraw nie jestem w stanie pojąc.. eh..

A tak z innej beczki w których tygodniach poznałyście płeć? byłam ostatnio na badaniu "genetycznym" i jeszcze za wcześnie było

Ja już tyle razy przejechałam się na lekarzach, że prywatnie chodzę.Zwłaszcza w ciąży nie wyobrażam sobie, jakiegoś mało przyjemnego lekarza.Co do płci to ja poznałam w 12w 2d siurasek :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w poprzedniej ciazy wlasnie gdzies jak teraz ok 12 tyg i sprqwdzilo sie zobqczymy tym razem

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę prywatnie już 3 lata i nie zamieniłabym tego lekarza za żadne skarby, bardzo mi pomógł;) wcześniej szukałam na NFZ i trafiałam na samych konowałów...

Też jeszcze nie znam płci, liczę na to, że jutro poznam :)

Umówiłam się jutro do fryzjera, pochwalę się efektem :P

• migussia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem :/
    Postanowiłam zmniejszyć sobie dawkę dupka bo brałam 3 tabletki dziennie , dawkę zmniejszyłam do dwóch. No bo Wy wszystkie już przestajecie brać a ja zapomiałam się zapytać lekarza ostatnio. Lekarza mam dopiero 8 grudnia i za bardzo nie chciałabym wcześniej iść bo chodzę prywanie. Ale od kiedy odstawiłam mam bóle macicy zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy raczej wina niskiego progesteronu ? nie wiem czy znów zacząć brać większą dawkę czy poczekać ?? ktoś może jakoś pomóc ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq zadzwoń do gin zapytać, sama nie wiem co ci poradzić, ja brałam do 13 tyg. ale każda ma inną sytuację

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mejbi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq zgadzam się z Cigarettą, najlepiej byłoby zadzwonić i spytać. MAsz do niego nr tel? Jak się chodzi prywatnie to lekarze raczej udostępniają do siebie kontakt telefoniczny. Ja mam do swojego nr i na każdej wizycie mi mówi że w razie czego mam dzwonić i pytać. Ale wiem że gdybym ja sama sobie zmieniła dawki leków to by mnie na pewno zrąbał bo jest przeczulony na punkcie "samowolki" i wszystko co robię muszę z nim konsultować nawet jeśli mam racje to on musi swoje przyklepać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:37

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Postanowiłam zmniejszyć sobie dawkę dupka bo brałam 3 tabletki dziennie , dawkę zmniejszyłam do dwóch. No bo Wy wszystkie już przestajecie brać a ja zapomiałam się zapytać lekarza ostatnio. Lekarza mam dopiero 8 grudnia i za bardzo nie chciałabym wcześniej iść bo chodzę prywanie. Ale od kiedy odstawiłam mam bóle macicy zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy raczej wina niskiego progesteronu ? nie wiem czy znów zacząć brać większą dawkę czy poczekać ?? ktoś może jakoś pomóc ?

Jak Ci lekarka nie kazywała zmniejszać dawki, to nie powinnaś tego robić na własną ręke .

Ja dupka odstawiłam w piątek ale na zalecenie lekarza! ale za to jeszcze mam luteine DOPOCHWOWO !!! 2x1 i to chyba najdłużej z nas wszystkich !! ;/ no ale jak trzeba to trzeba łożysko się w pełni wykształca do 16 tc

Ja bym wróciła do dawki jaką lek ustalił :)

U mnie jeszcze 2 tyg ciapkania się z lutką

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

ja biorę 3x1 tabl dupa. pytałam swojego giną czy dalej mam tyle brać. powiedziała, że tak a na następnej wizycie zobaczymy. wizytę ma 4.12 nie zmniejsza sobie sama dawek

• mejbi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam lutkę 2x1 i w zeszły poniedziałek na wizycie zgodził się zmniejszyć do jednej ale nie powiem, sama się o to upomniałam. Następną wizytę mam za dwa tygodnie, do tej pory mam brać tą jedną i może całkiem pozwoli mi odstawić.

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po tych moich plamieniach w sobote!!!! :/ cieszę się ze lekarka mi nie kazywała odstawić luteiny, wczesniej!!!

‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ