Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey dziewczynki, ja właśnie od dziś na L4, na tydzień, od rodzinnego. Miałam i mam zawroty głowy od kilku dni i wrażenie, jakbym miała za chwilę zemdleć. Chyba z przepracowania, za dużo biorę sobie na głowę. Ale postanowiłam pracować do końca roku, potem już zacznę wić gniazdko
Madzia z UK, super, że sobie sprawiłaś ciuszki, co z tego, że używane, co tam kobieta przez kilka miesięcy zniszczy, a nawet jak kiedyś pisałam, kobiecie w ciąży dobrze nawet w worku na ziemniakiMadziaaaaa lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:tak to niestety jest, tylko na fundusz tez dostaja za nas pieniadze z góry i to są tez nasze pieniądze. Niektórych spraw nie jestem w stanie pojąc.. eh..
A tak z innej beczki w których tygodniach poznałyście płeć? byłam ostatnio na badaniu "genetycznym" i jeszcze za wcześnie było
Ja już tyle razy przejechałam się na lekarzach, że prywatnie chodzę.Zwłaszcza w ciąży nie wyobrażam sobie, jakiegoś mało przyjemnego lekarza.Co do płci to ja poznałam w 12w 2d siurasek -
nick nieaktualnyJa chodzę prywatnie już 3 lata i nie zamieniłabym tego lekarza za żadne skarby, bardzo mi pomógł
wcześniej szukałam na NFZ i trafiałam na samych konowałów...
Też jeszcze nie znam płci, liczę na to, że jutro poznam
Umówiłam się jutro do fryzjera, pochwalę się efektem -
nick nieaktualnyDziewczyny mam problem
Postanowiłam zmniejszyć sobie dawkę dupka bo brałam 3 tabletki dziennie , dawkę zmniejszyłam do dwóch. No bo Wy wszystkie już przestajecie brać a ja zapomiałam się zapytać lekarza ostatnio. Lekarza mam dopiero 8 grudnia i za bardzo nie chciałabym wcześniej iść bo chodzę prywanie. Ale od kiedy odstawiłam mam bóle macicy zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy raczej wina niskiego progesteronu ? nie wiem czy znów zacząć brać większą dawkę czy poczekać ?? ktoś może jakoś pomóc ? -
nick nieaktualny
-
Carolq zgadzam się z Cigarettą, najlepiej byłoby zadzwonić i spytać. MAsz do niego nr tel? Jak się chodzi prywatnie to lekarze raczej udostępniają do siebie kontakt telefoniczny. Ja mam do swojego nr i na każdej wizycie mi mówi że w razie czego mam dzwonić i pytać. Ale wiem że gdybym ja sama sobie zmieniła dawki leków to by mnie na pewno zrąbał bo jest przeczulony na punkcie "samowolki" i wszystko co robię muszę z nim konsultować nawet jeśli mam racje to on musi swoje przyklepać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:37
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Dziewczyny mam problem
Postanowiłam zmniejszyć sobie dawkę dupka bo brałam 3 tabletki dziennie , dawkę zmniejszyłam do dwóch. No bo Wy wszystkie już przestajecie brać a ja zapomiałam się zapytać lekarza ostatnio. Lekarza mam dopiero 8 grudnia i za bardzo nie chciałabym wcześniej iść bo chodzę prywanie. Ale od kiedy odstawiłam mam bóle macicy zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy raczej wina niskiego progesteronu ? nie wiem czy znów zacząć brać większą dawkę czy poczekać ?? ktoś może jakoś pomóc ?
Jak Ci lekarka nie kazywała zmniejszać dawki, to nie powinnaś tego robić na własną ręke .
Ja dupka odstawiłam w piątek ale na zalecenie lekarza! ale za to jeszcze mam luteine DOPOCHWOWO !!! 2x1 i to chyba najdłużej z nas wszystkich !! ;/ no ale jak trzeba to trzeba łożysko się w pełni wykształca do 16 tc
Ja bym wróciła do dawki jaką lek ustalił
U mnie jeszcze 2 tyg ciapkania się z lutkąCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Dziewczyny mam problem
Postanowiłam zmniejszyć sobie dawkę dupka bo brałam 3 tabletki dziennie , dawkę zmniejszyłam do dwóch. No bo Wy wszystkie już przestajecie brać a ja zapomiałam się zapytać lekarza ostatnio. Lekarza mam dopiero 8 grudnia i za bardzo nie chciałabym wcześniej iść bo chodzę prywanie. Ale od kiedy odstawiłam mam bóle macicy zastanawiam się czy to zbieg okoliczności czy raczej wina niskiego progesteronu ? nie wiem czy znów zacząć brać większą dawkę czy poczekać ?? ktoś może jakoś pomóc ?
ja biorę 3x1 tabl dupa. pytałam swojego giną czy dalej mam tyle brać. powiedziała, że tak a na następnej wizycie zobaczymy. wizytę ma 4.12 nie zmniejsza sobie sama dawekCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny