Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczyny
Jakie są Wasze doświadczenia z pierwszymi ruchami?
Ja podobnie jak Bimba czułam ruchy, a raczej takie " trzepotanie rzęsami "( 3 dni z rzędu ) a od kilku dni nie czuję nic
Niby to jest normalne, ale ostatnio miałam sen, że poroniłam i uspokoiłabym się gdyby moja Kruszyna się choć na sekundę poruszyła...
Czy Wam też się zdarzały takie przerwy? -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny chyba wrócę do dawki 3 tabletek i tyle i poczekam do wizyty jak tak
Nie wiem co mi przyszło ogólnie do głowy z ta samowolką ;/
Chyba nawet jak coś progesteronu w większej dawce nie zaszkodzi jak pobiorę pare dni dłużej i tyle ;/ Mam jakieś dziwne jazdy ;/katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Witajcie Dziewczyny
Jakie są Wasze doświadczenia z pierwszymi ruchami?
Ja podobnie jak Bimba czułam ruchy, a raczej takie " trzepotanie rzęsami "( 3 dni z rzędu ) a od kilku dni nie czuję nic
Niby to jest normalne, ale ostatnio miałam sen, że poroniłam i uspokoiłabym się gdyby moja Kruszyna się choć na sekundę poruszyła...
Czy Wam też się zdarzały takie przerwy?
w piatek czułam smyranie jak by kartka papieru ktos mnie drapał, wczoraj już cos innego pikanie jak by ktoś opuszkiem lekko dotykałdziś cisza
Różyczka, helutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Was nadrobić, to jest wyzwanie
Gratuluję pierwszego newsa z wizyty
Milka, pisz jak u Ciebie
I kto tam jeszcze wizytuje?
Myszka, ja mam tak samo, tylko startowałam z wagą 57,5. Juz teraz jest 5kg na plusieTrudno
Trzeba w większe gacie zainwestować
Carolq, Agnieszka0812, klaudia1534, Eliana lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Magenta wrote:nie narzekajcie :p chciałabym być na Waszym miejscu i mieć prawko :p
Agnieszka0812, Madziaaaaa, izizizi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiociu Felice Twój poranny post o gaciach mnie bardzo rozbawił
hehe
A co do brzucha mi tak wywaliło że jakaś Masakra normalnieale majtek narazie nie muszę rozcinać by się zmieścić
wszytsko idzie w cyce i brzusio
czuję się jak bym była z 6 miesiącu czy coś
FeliceGatto, Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Myszka to mojemu mężowi uznali polskie zniżki w Bell za Citroën c4 płacilismy 1600f w tym roku wyjdzie 1000 to tragedii nie m. Ja dla siebie chce małe miejskie auto żeby właśnie mnie ubezpieczenie nie zjadlo bo zniżek nie mam
ja mam malutkie punto z 2000 r, ubezpieczenie 1100 f a takie tanie bo ze wzgl na moje lata ha ha ha jakas korzysc z tego jestkamisia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Dzisiaj mam żołądek bez dna ! Cały czas burczy... już zjadłam płatki z mlekiem, parówki i kanapkę z serem, ryż z jabłkami i teraz grzybową... a gdzie tam do wieczora :-o
Zazdroszę troche apetytuja mam wręcz odwrotnie, ledwo mi cokolwiek przez gardło przechodzi
-
Hej ja po wizycie z usg genetycznym, dzidziuś zdrowy, duży i wszystkie parametry ma prawidłowe, macha nóżkami i skakał w brzuszku i jest chłopakiem, także drugi synek, myślałam o córce, ale może lepiej ze chłopak bo bardzo mała różnica wieku i będą się super dogadywali
katarzyna_d, Negra, Carolq, Efendis, mejbi, i.am.chappie, Magenta, bereda11, FeliceGatto, Clio_99, Madziuśka, Madziaaaaa, pasia27, klaudia1534, Sylika, kkasya, helutka, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Hej ja po wizycie z usg genetycznym, dzidziuś zdrowy, duży i wszystkie parametry ma prawidłowe, macha nóżkami i skakał w brzuszku i jest chłopakiem, także drugi synek, myślałam o córce, ale może lepiej ze chłopak bo bardzo mała różnica wieku i będą się super dogadywali
Gratulacje
A może jest jeszcze nadzieja na córcie?? mi lekarka nawet w 13 tyg nie powiedziała płci
ze za wcześnie
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wieści z wizyt kochane
A ja byłam dzisiaj w USC i 30 stycznia 2016 oficjalnie będę już panią Szkatarzyna_d, Magenta, Carolq, mejbi, Agusia ;), i.am.chappie, bereda11, Kłosia, FeliceGatto, Negra, bimba, Clio_99, Madziuśka, Madziaaaaa, pasia27, klaudia1534, Sylika, kkasya, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Katarzyna szans raczej nie ma, mój gin ma super oko, z Adriankiem miałam dokładnie w tym samym dniu genetyczne i też powiedział płeć i miał rację.
Dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:02
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Katarzyna szans raczej nie ma, mój gin ma super oko, z Adriankiem miałam dokładnie w tym samym dniu genetyczne i też powiedział płeć i miał rację.
Dziękuję :*
A tamto się brat ucieszy
kolejna będzie córa
Ja tez chciałam mieć parkę, ale czuje ze chłopoki się ucieszą bo juz zakłady w domu robią ze będzie ( syn, braciszek ) i niestety też tak czujeAgusia ;), bereda11 lubią tę wiadomość