Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Ja też, ja też! Tyle, że w październiku i pewnie Was tu juz nie będzie
A co Wy tak skazujecie to forum na wymarcie jak się wszystkie rozpakujemy?No ja mam nadzieję że tak nie będzie...
FeliceGatto, katarzyna_d, xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość
-
No właśnie boje się ze wyrosne za duża do stycznia ciężka sprawa z ta sukienka będzie na bank będzie odcinana pod piersiami na brzuchu jakaś luźna i chyba będzie musiała być wiązana z tyłu bym mogła ja dopasować później gdyby cycochy spuchły
no cioteczka szyję może z Nią pogadam
na razie muszę ochłonąć jestem taka podekscytowana
Paulisia, Negra, FeliceGatto, pasia27, Sylika, Eliana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to Was podziwiam, że dacie radę tańcować na weselichu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 18:11
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
oj ja bylam tydzien temu w klubie ale sie wyskakalam , gdyby nie to ze znajomi juz ledwo stali na nogach to bym jeszcze zostala i szalala ale Oni juz prawie lezeli ;-)wiec musialam isc
pasia27, Eliana lubią tę wiadomość
-
Hej melduje sie po wizycie! Wszystko z dzieciątkiem dobrze. Wszystkie kostki, szparki tez ok. Niestety płci nie znam bo skrzyżowało nóżki
pani doktor trochę cisnela zeby zmieniło pozycje ale niestety
no i usłyszałam ze to raczej będzie duże dziecko
wg usg nadrobilismy kilka dni 13t0
następna wizyta 16.12 przed podróżą do polski
i.am.chappie, mejbi, Clio_99, bereda11, Agusia ;), Madziuśka, FeliceGatto, pasia27, josephinka84, Madziaaaaa, Magenta, Negra, klaudia1534, monaa, kkasya, Eliana, helutka, luna91 lubią tę wiadomość
-
milka_89 wrote:Hej melduje sie po wizycie! Wszystko z dzieciątkiem dobrze. Wszystkie kostki, szparki tez ok. Niestety płci nie znam bo skrzyżowało nóżki
pani doktor trochę cisnela zeby zmieniło pozycje ale niestety
no i usłyszałam ze to raczej będzie duże dziecko
wg usg nadrobilismy kilka dni 13t0
następna wizyta 16.12 przed podróżą do polski
-
Bereda11 masz zdrowie
he he
Ja byłam na weselu 4 października, grał zespół góralski, więc cały czas szybka muzyka, trochę tańczyłam, ale już pod koniec zaczęło mnie w pachwinie boleć i aż do kolana schodziło, więc skończyły się balety.
NADZIEJA...
widać już coś?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f5c52361bf5.jpg
Madziaaaaa, Magenta, bereda11, mejbi, i.am.chappie, FeliceGatto, Aniu_leczka, milka_89, xpatiiix3, klaudia1534, monaa, Carolq, kkasya, Eliana, helutka, luna91 lubią tę wiadomość
-
Clio, milka - gratuluje dobrych nowin.
Madziuśka - widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 18:59
NADZIEJA...
Ja też byłam dzisiaj w szpitalu ale to tylko zwykła wizyta pytają czy czuje się ok i krew pobierali kolejna wizyta juz z ostatnim usg 18.12 w dniu urodzin mojego synka
.
Chyba ze miejsc nie będzie to 21 jeszcze czekam na list. Plus taki ze nie musze chodzić do położnych uff super ciesze się te wizyty i tak są bezsensu zawsze chodziłam żeby tylko było
Super ze wizyty udanesame dóbdobre wieści juz nas na pewno czekają