Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariaaa88 wrote:Pati nie martw się ja w marcu biorę ślub i sukienki na pewno nie znajdę, z moimi wymaganiami... to nic, że jedna już w szafie wisi, bo ślub miał być w maju
no ale na chrzciny będzie jak znalazł
FeliceGatto, Sylika lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:To nie ma reguły i w sumie nie ma co porównywać
każdej brzuszek rośnie w innym tempie. Ja nie mam absolutnie żadnego brzuszka i zastanawiam się kiedy wyskoczy tym razem bo w pierwszej ciąży to dopiero w okolicach połówki ciąży mogłam powiedzieć że w ogóle coś tam się powiększa
Jak dla mnie jak najbardziej brzuszek widać i zaczyna się ładnie zaokrąglaćja niestety czym pochwalić się nie mam
Mi brzuszek nie przeszkadza chciałabym żeby nogi mi nie tyły ale niestety ja juz tak mam ze tyją mi najpierw udaZresztą mogę przytyć i 40 kg żeby tylko wszystko było dobrze z dzidzia bo to jest dla mnie najważniejsze a kg będę się martwić po porodzie. W pierwszej ciąży nie mogłam się doczekać brzuszka bo nikt nie wierzył ze jestem w ciąży a pojawił mi się dopiero maleńki w 19 tygodniu a mimo to i tak przytyłam 20 kg do końca a już 5 miesięcy po porodzie miałam mniejsza wagę niż przed ciążą
Bo ostro wzięłam.się za siebie...
-
9 to moja szczęśliwa liczba a 2016 to 9 wychodzi czyli małżeństwo musi być szczęśliwe hahahah
Daria my ślub od września bierzemy hehheale zaczęło się przeciągać jak jednak ciotka Kamila zmarła wcześniej bo miało być na szybko niestety przegrała walkę z rakiem...
No a sukienkę chyba kupie jakaś zwykła jednak do 200 aby odcięta pod cycem i wiązana z tyłu żeby sobie poluzować musze cos poszukać, a resztę pozalatwiam sobie z czasemto tylko cywilny jest także takiej wagi jednak do tego nie przykładam, jak będzie kościelny to weselicho i wgl piękna suknia będzie itd
Brzuszek śliczny Madziuśka następna zgrabna mamusiaLivia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:No dzisiaj to ekstra wiesci
Ja Wam dam tu zaraz Wiesia wrr
hahaha no durne :o Kasia bez wesela będzie tylko obiad dla rodziny i świadków
Czas pokaże jak będzieU Nas też tak miało być a skończyło się na 120 osobach, sali, kilku daniach i dj.Ha ha ale fajnie było.Zero stresa, tylko mózg mi się zawiesił i nie wiedziałam na która ręka prawa i na który palec obrączkę założyć.Do tej pory loty z tego mamy
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:ha ha ha to mialo byc do nas tych na wyspach ? no to odgryzłas sie za wisie i wiesie ha ha ha
Hahaha nie to ma wszystkie obleciec przecież nie tylko wyspianki jeszcze RPA odwiedzić trzeba po izizizi skiknąćkrejzolka
mówicie utokar to za mało to od razu jumbojeta trzeba
bereda11 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dobry wieczór mamunie! My po długo wyczekiwanej wizycie, maluch rośnie, pomalutku nadrabia te 10 dni spóźnienia. Przy Waszych szkrabach to mój straszny maluszek bo ma zaledwie 6 cm. Prenatalnych nie robiłam, bo te w pierwszym trymestrze wykrywają tylko wady genetyczne które i tak nie są do wyleczenia, a naszej decyzji o dziecku to i tak by nie zmieniło, wiec generalnie nic nie wnoszą a kupe kasy kosztują. Za 6 tygodni pójde na te bad. drugiego trym. przynajmniej wiecej zobaczę
No i ta ogólnie rzecz biorąc to wszystko jest dobrze, więc nastepne 4 tygodnie czekania przede mną ale teraz już spokojniej:)
Anjaa, Aniu_leczka, bereda11, mejbi, Dariaaa88, i.am.chappie, Carolq, kkasya, xpatiiix3, Madziaaaaa, monilia84, Alicce, Clio_99, luna91 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
xpatiiix3 wrote:Aniu my planujemy jeszcze kiedyś kościelny wtedy i owszem weselicho a teraz na szybko tylko rodzinka z resztą no żebym chciała to Nas nie stać na razie na weselicho w tak krótkim czasie
Tak niestety jest wydatek.Najważniejsze żebyście byli szczęśliwi i się dogadywalixpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Monikk, super
Nasza kruszynka będzie
My ślub mieliśmy brać 2 kwietnia. Kościół, hotel, fotograf, DJ.... wszystko juz było klepnięte, umowy podpisaneale za duże ryzyko przedwczesnego porodu, jak z Margo, a nawet, jeśli nie, to ja 4 tygodnie przed porodem będę gigantyczna, hahahaha. Dlatego zmieniliśmy na 1 października. I, o dziwo, udało się wszystko przełożyć
Monikkk, xpatiiix3, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Gratuluje wizyt.
Staro sie przy was czuje. Wy tu śluby planujecie. A mi za 2 dni pyknie 15 lat z chlopem;)xpatiiix3, szarywrobel, helutka lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Gratuluje wizyt.
Staro sie przy was czuje. Wy tu śluby planujecie. A mi za 2 dni pyknie 15 lat z chlopem;) -
Liskova wrote:Przeczytajcie sobie skład Prenalenu:
syrop glukozowo-fruktozowy, woda, koncentrat soku z czarnej porzeczki (1,36%), koncentrat soku z malin (1,36%), aromat, suchy wyciąg z czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, witamina C, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Coś co ma w składzie głównie cukier (tylko w gorszej postaci), potem wodę, a składników aktywnych zaledwie 2% - no naprawdę szkoda kasy i zdrowia na to.
bella