X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Gratuluje wizyt.

Staro sie przy was czuje. Wy tu śluby planujecie. A mi za 2 dni pyknie 15 lat z chlopem;)

No gdybym się nie rozwiodla, w przyszłym roku obchodzilabym 16 rocznicę ślubu :P

pasia27, xpatiiix3, helutka lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • kw Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    no mały - ale jest !!!

teraz czekam na jakies ruchy w nim :)

Mały i śliczny a ruchów życzę szybko ;) Ja już poczułam pierwszego kopniaka takiego delikatnego

Madziuśka, FeliceGatto, Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat o rozwodach widze dopiero nadgonilam was ja juz bym byla prawie 8 lat po slubie gdybym sie nie rozwiodla... Moj obecny chce slubu ale ja jestem chyba nie gotowa za duzo przeszlam ....i zwyczajnie sie boje ale jak tak was czytam az mi sie zachcialo:D wybierania sukienki ustalania daty, przygotowan i zmiany paskudnego nazwiska ;) a dzis mlyn u mnie jak co dzien braki czasowe a pieklam niedawno pierniczki z przepisu Felice ;) pycha ! Pachnace i smaczne .

FeliceGatto lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    No gdybym się nie rozwiodla, w przyszłym roku obchodzilabym 16 rocznicę ślubu :P
    a ja 14-ta

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, gdybym sie rozwiodla wtedy co miałam tobym byla 4 lata po rozwodzie ;).
    Ale jakos sobie to pokładaliśmy. Mam nadzoeje ze kiedys nie będziemy zalowac ze nie poszliśmy każdy w swoja strone

FeliceGatto, xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • maimama Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha,to nie tylko ja jestem tu taka "stara". Obchodzilam niedawno 8 rocznicę ślubu, mieszkamy razem od 10,a znamy się od 14 stu, ja piernicze, tyle lat z jednym chlopem,właśnie sobie uswiadomilam jaki to szmat czasu☺

bereda11, Eliana, szarywrobel, helutka lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Hmm, gdybym sie rozwiodla wtedy co miałam tobym byla 4 lata po rozwodzie ;).
    Ale jakos sobie to pokładaliśmy. Mam nadzoeje ze kiedys nie będziemy zalowac ze nie poszliśmy każdy w swoja strone
    baronowa jesli juz teraz nie zalujecie tej decyzji i przetrwaliscie kolejne 4 lata to musi byc tylko dobrze a pojsc w kazda strone mozna zawsze ale ciezej jest walczyc i sie starac...Bravo ty Baronowa...

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z dużym stażem - ale to jest mega! Mega cudowne :) To są juz takie związki, o które warto walczyć. Tu już nie można się rozwieść z powodu różnicy charakterów :P Tu już można albo uciec od tyrana/ćpuna/pijaka/hazardzisty etc., albo działać i odbudować to, co zostało zaniedbane :)
    Baronowa, dobrze, że ze sobą zostaliście :)
    No uwielbiam takie wieloletnie związki. Ech, bądźcie ze sobą jak najdłużej :)

Negra, Eliana, helutka, luna91 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawde zrobiliśmy to tylko dla syna. Stwierdziliśmy ze spróbujemy. Po roku juz bylo ok. Znowu czuliliśmy ze to jest to. Ale sporo nam zajelo podjęcie decyzji o drugim dziecku. Oboje musieliśmy poczuć sie pewnie.

Eliana lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiadomo odbudowanie uczucia czy w ogole zwiazku troche kosztuje , potrzeba czasu ale przedewszystkim checi z obu stron ,wam sie udalo bo oboje tego chceiliscie ..Latwo powiedziec spadam z tego zwiazku ( ja tak czasami mam jak sie wkurze ) gorzej i trudniej jest powiedziec przepraszam sprobujmy jeszcze raz..Naprawde szacun Baronowa bo nawet jesli zrobiliscie to tylko dla dziecka to okazalo sie ze jest to silne uczucie bo zapragneliscie drugiego i dajecie rade..szacun naprawde ...

pasia27 lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:03

FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, kkasya, na razie, to zapuszczam włosy (na głowie :P). Miałam takie długie, kręcone, gęste. Czadzik. Ale po porodzie Margoli zaczęły mi lecieć garściami, wiec się wkurzyłam i obcielam. I tak strzygłam się ponad pół roku. Boki na 3mm,a na czubku głowy malutki kucyk a'la Zastępca Szoguna :P P. nienawidził tej fryzury. To mówię: a, ślub w piździerniku, zdążę trochę zapuścić ;) Nie wiem, czy wiecie, jak wygląda zapuszczanie kręconych włosów z długości 3mm. Nosz kurwa (przepraszam za bluzga), ale człowiek ma łeb jak sklep, jak jakiś w pizdu hangar lotniczy, żadne spinki/wsuwki/żele tego nie ogarniają, zapuszcza ludź i zapuszcza,a tu gówno, nie loki, tylko jakiś wytarty miś pluszowy. Jak ja się biję średnio co drugi dzień z myślami, żeby iść i znowu ściąć to całe tałatajstwo na krótko, to nawet sobie nie wyobrażacie....
    A po porodzie moje przygotowania będą wyglądały tak: o kurwa! O kurwa! 2 kg na plusie! Ale jak to? Dobra, luz, od jutra dieta. Fuck, fuck, fuck, nie mam nic na obiad. Halo chłopaki? Pizza cz kebab? Kurwa! Nadal 2 kg na plusie. W sumie 20 po porodzie. Shit. Od jutra dieta. Yeeey! Jest! -0,5kg!!! A nie... sorry.... to tylko duża kupa. Fuck, fuck, fuck! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:33

Carolq, La-mia, Jitka, bereda11, kkasya, Monikkk, bimba, Sylika, helutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Felice dobrze ze jestes bo z Toba to zawsze wesoło jest :P hehe

Luna odezwij sie ?

• La-mia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Hahahaha, kkasya, na razie, to zapuszczam włosy (na głowie :P). Miałam takie długie, kręcone, gęste. Czadzik. Ale po porodzie Margoli zaczęły mi lecieć garściami, wiec się wkurzyłam i obcielam. I tak strzygłam się ponad pół roku. Boki na 3mm,a na czubku głowy malutki kucyk a'la Zastępca Szoguna :P P. nienawidził tej fryzury. To mówię: a, ślub w piździerniku, zdążę trochę zapuścić ;) Nie wiem, czy wiecie, jak wygląda zapuszczanie kręconych włosów z długości 3mm. Nosz kurwa (przepraszam za bluzga), ale człowiek ma łeb jak sklep, jak jakiś w pizdu hangar lotniczy, żadne spinki/wsuwki/żele tego nie ogarniają, zapuszcza ludź i zapuszcza,a tu gówno, nie loki, tylko jakiś wytarty miś pluszowy. Jak ja się biję średnio co drugi dzień z myślami, żeby iść i znowu ściąć to całe tałatajstwo na krótko, to nawet sobie nie wyobrażacie....
    A po porodzie moje przygotowania będą wyglądały tak: o kurwa! O kurwa! 2 kg na plusie! Ale jak to? Dobra, luz, od jutra dieta. Fuck, fuck, fuck, nie mam nic na obiad. Halo chłopaki? Pizza cz kebab? Kurwa! Nadal 2 kg na plusie. W sumie 20 po porodzie. Shit. Od jutra dieta. Yeeey! Jest! -0,5kg!!! A nie... sorry.... to tylko duża kupa. Fuck, fuck, fuck! :P

No to sie uśmiałam na dobranoc ;)

PS: tez mam kręcone włosy i namiętnie je prostuję... No, nie umiem inaczej nie czuję sie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:41

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia wrote:
    No to sie uśmiałam na dobranoc ;)

PS: tez mam kręcone włosy i namiętnie je prostuję... No, nie umiem inaczej nie czuję sie...

La-mia, tylko chemicznie nie prostuj. Raz to zrobiłam... porażka. Włosy były gładkie przez kilka dni. Potem zaczął się pogrom. Ja kręconych tez nie lubię. Ale prawda jest taka, że zadbane są naprawdę piękne. I nie warto ich prostować i męczyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:46

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    La-mia, tylko chemicznie nie prostuj. Raz to zrobiłam... porażka. Włosy były gładkie przez kilka dni. Potem zaczął się pogrom. Ja kręconych tez nie lubię. Ale prawda jest taka, że zadbane są naprawdę piękne. I nie warto ich prostować i męczyć :)
    pracowalam kiedys z kolezanka od roku jak nie dluzej i bylysmy pewne z kumpelami ze ona ma proste wlosy a raz przyszla z kreconymi i mowimy pokrecilas sobie wlosy jak ci slicznie musisz tak robic czesciej , a ona na to wkurzona "to moje wlosy nie zdażyłam dzisiaj z nimi nic zrobic "i co od tamtej pory przestaala prostowac...

FeliceGatto lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko!!!! Dziewczyny, dobrnęłam do końca! Udało mi się was doczytać! Dzisiaj miałam cały dzień wolny w domu i zamiast pakować kartony do przeprowadzki od godziny 11:00 do teraz, z przerwą na obiad, przekąskę i kolację czytałam was NON-STOP, od dnia 4. listopada - bo od wtedy mnie nie było na forum!!!!!

I właśnie skończyłam czytać!

Chcę laurkę i medal i bombonierkę! :)))))

Uff, uff, uff, a od jutra będę już na forum na bieżąco.

Padam kochane, śpijcie dobrze!

bereda11, Madziaaaaa, Carolq, Baronowa_83, xpatiiix3, szarywrobel, Aniu_leczka, kkasya, Kłosia, i.am.chappie lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana wrote:
    O matko!!!! Dziewczyny, dobrnęłam do końca! Udało mi się was doczytać! Dzisiaj miałam cały dzień wolny w domu i zamiast pakować kartony do przeprowadzki od godziny 11:00 do teraz, z przerwą na obiad, przekąskę i kolację czytałam was NON-STOP, od dnia 4. listopada - bo od wtedy mnie nie było na forum!!!!!

I właśnie skończyłam czytać!

Chcę laurkę i medal i bombonierkę! :)))))

Uff, uff, uff, a od jutra będę już na forum na bieżąco.

Padam kochane, śpijcie dobrze!

<laurka>
    <medal>
    <bombonierka>

I w gratisie
    <owacja na stojąco> :D

Eliana, xpatiiix3, kkasya lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze serpentyny i swiatła taram taram ....

FeliceGatto, xpatiiix3, kkasya, Eliana lubią tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:52

Carolq, luna91 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ