Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To tym bardziej podziwiam :-)a już z trójką to już jest nie wyobrażalne jak dla mnie
Ja nie mam cierpliwości po tym co mnie życie doświadczyło. Powiem wam w przenośni że kocham dzieci do 4roku bo potem już zaczynają pyskować. Śmiałam się kiedyś z przyjaciółką że powinnam pracować w żłobku a w szkole nigdy
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem skąd wszystkie jesteście ale tu są bezpłatne badania dla kobiet w ciąży z projektu który obejmie osoby mieszkające w subregionie olsztyńskim, czyli w Olsztynie i powiatach: olsztyńskim, lidzbarskim, bartoszyckim, kętrzyńskim, mrągowskim, szczycieńskim, nidzickim.
Może się komuś przydamyszka2070 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeżę w łóżku lekarz stwierdził, zapalenie gardła
gorzej sie czuje niz syn, on bryka po domu a ja z gorączka totalny bezwład
Oby szybko przeszło bo w środę kolejna wizyta z tym jajnikiem bo cos wyszło. I musze stare zdj z Usg przynieść.
Pozdrawiam i witam nowe Majówki -
Witam,umowilam wizytę na 25.09 dopiero po n8e będę spokojniejsza
dziewczyny czy jest szansa na serce?to będzie 6w0d ukończony czyli teoretycznie początek 7 tc.
Piersi nadal nic i ogólnie nic mi cały czas.myszka2070 lubi tę wiadomość
-
Ja siedzę w domu i mnie nuda dopadła cały czas myślę o wizycie która mam w czwartek, czy będzie wszystko dobrze, czy będzie już serduszko, czy wybrałam dobrego lekarza. Uhhh
Ja mam piersi jak balony kupiłam większy stanik ale i tak jest ciasno.. -
Dziewczyny, czy któraś też ma jutro wizytę tak jaka ja ?
P.S. modle się o ocalenie- już 3 dni walczę z bólem żołądka, jelit, mdłościami, rankami jestem zwłoką, cały czas muszę coś jeść, bo nie daj Boże chodzić 2h głodnym, o zgrozo... wykończę się jak dojdą wymioty... ale co zrobić takie uroki, rozpoczęło mi się równo na początku 7 tygodnia jak z zegarkiem w ręku a już miałam nadzieję, że mnie to ominie..
-
nick nieaktualny
-
Witam! Po prawie trzech latach starań, nieudanych próbach in-vitro, w końcu i ja doczekałam się tego cudu
Marzenia się spełniają
mój tp wg kalendarza to 20 maj
anka418, Baronowa_83, Larisa, myszka2070, bimba, klaudia1534, Eliana, izizizi, CassieMK, Marietta, baśka86, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
Williams ja miałam serducho w 5t2d
Ja mam wizytę w piątek na nfz ale tam to tylko ciśnienie zważy i wypisze mi skierowanie na wyniki
Mrth666 witamy i ogromne gratulacje
Anka to czekamy na foto fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:11
williams1 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
williams1 wrote:Witam,umowilam wizytę na 25.09 dopiero po n8e będę spokojniejsza
dziewczyny czy jest szansa na serce?to będzie 6w0d ukończony czyli teoretycznie początek 7 tc.
Piersi nadal nic i ogólnie nic mi cały czas.ja tez tak nazekalam ze nic mi nie jest.. a od wczoraj fontanna z buzi
Jeszcze to nie sa zwykle wymioty ze mnie to poprostu wyrywa wszystko.. masakra... Ale kocham kocham kocham
Eliana lubi tę wiadomość
myszka2070 -
Byłam dzisiaj na wizycie na NFZ, zajęła całe 10min,niby wszystko ok Pani mówi to mam nadzieje,ze ok. Idę do szpitala na usg 14 października to już będzie fajnie wszystko widać
Gratulacje nowym mamusiomAnna255, anka418, xpatiiix3, bereda11, kasius lubią tę wiadomość