Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie zafasolkowane majóweczki 2016
Z ogromną przyjemnością dołączam do Was!
Mój termin: 21 maja 2016, dopiero przedwczoraj przeszłam na fiolet, faaaaaaaajnie tuxpatiiix3, luna91, bimba, klaudia1534, Eliana, Larisa, Marietta, kasius, anka418, izizizi, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Hello. Moja bezojawowa ciaza właśnie się zamienila z dużym inpetem w objawowa
tiffi, bereda11, Eliana lubią tę wiadomość
-
No i mi to Liwia kiedyś się podobało jak z Nel byłam w ciąży faktycznie tez w oko wpadło musze kalendarz imion przejrzeć a u Nas imiona albo na L albo O będzie
hehe śmiesznie trochę ale jest K M N P brak Nam kogoś na L i O
hehe
Kurde wracałam do domu z ciężką torba i córka na rękach plus obrażony syn krzyczący mamo ongi boją ja nie idę i kazał dzwonić po moja mamę i dopiero poszedł ale akcje zrobił ja wiem z 50m od domu... teraz brzuch mnie boli jeszcze babcia mnie denerwuje bo dzieci poszły spać ja za telefon żeby odp i tu nadrobić szybko a ta że ja powinnam się leczyć bo uzależniona jestem od telefonu a przyszła z jedzeniem to ja jej podjadanie w nocy tez się leczy bo to choroba wrr jak mnie to drażni... po cholerę zaczepiać się siedzi to niech siedzi i ogląda a nie tylko aby dopiec coś bosz czy Was też tak drażni ciamkanie no ja jeść nie mogę przy kimś takim bo mnie trzęsie z nerwów aż jak ktoś mlaska ochyda...
Luna91 witamy i gratulujęLivia
Nela
Marcel
-
Hej Dziewczyny!!!Ja dzisiaj w pracy 13 godz myślałam ze nie dam rady caly dzien na nogach brzuch mnie boli... Jeszcze tylko 3 dni i wizyta u gina wkoncu
Co do imion chłopiec podobało mi sie kiedyś Filip Igor teraz to juz nawet nie wiem czy tak bym dała co do dziewczynki nie mam opcji córka ma na imie Zuzia. Ale mam przeczucie ze to bedzie chlopak tym razem wiec z mezem bedziemy myslec nad imionami dopiero pozniej jak dowiemy sie co bedzie.
Miłej Nocy życze bez zadnych koszmarówPozdrawiam :*
-
No to i ja się nieśmiało witam. 2 bladziuchy za mną(piątek i sobota) i jutro idę na betę, żeby potwierdzić. Mam jeszcze obawy przed wielką radością, bo po wcześniejszych doświadczeniach naprawdę trudno się cieszyć bez czarnych myśli z tyłu głowy. No ale teraz to już chyba musi być dobrze no nie?
hiacynta99, xpatiiix3, anka418, klaudia1534, tiffi lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyHej laski ale dzień mój syn ma zapalenie puc od 12 szwedalismy sie po szpitalach miał zostać na 5 dni ale okazało sie ze można w domu leczyć, a żeby nie bylo nudno sama jestem chora
po dzisiejszej biegunce bule brzucha dosyć mocne i łamanie w kościach ledwie zyje:'( kupiłam paracetamol dla kobiet w ciazy no sie. Przewracam z bólu i ze zmęczenia przed chwila zjadłam mój pierwsza. I jedyna kromkę
. Bo obiad jak poczułam to leciałam na pól żeby nie zwymiotować. Nikomu nie życzę tuląc sie z chorym dzieckiem po świecie samemu będąc chorym . Dzis zrobiłam samochodem z 200 km sama
ehhh
-
Hiacynta współczuję moi tylko zasmarkani na szczęście tylko ale jak wróciliśmy do tego igloo zwanego domem to zaraz i kaszleć zaczną kurde mam w pokoju 16 st :o brr spie w swetrze dzięcia tez w kombinezonach.. ehh... jeszcze ta wrzaskunka biedna cierpi trzecia już 4 dzisiaj wyszła no ale jak tak szybko idzie to zaraz po bólu będzie i mam nadzieje ze do roczki wróci mój dzieciaczeK cichy spokojny i grzeczny a nie to diablo piskliwo histeryczne co teraz bo łeb momentami pęka ale idzie się dalej jak to się mowi
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
bereda11 wrote:baronowa superjak to sie u Ciebie objawia ?