Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Williams ja miałam serducho w 5t2d
Ja mam wizytę w piątek na nfz ale tam to tylko ciśnienie zważy i wypisze mi skierowanie na wyniki
Mrth666 witamy i ogromne gratulacje
Anka to czekamy na foto fasolkiwiec u mnie może nie wyjść ,no cóż wizyta 25 i się okaże, ale może któraś z Was miała tak ze serduszko w tym tyg juz biło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:50
-
Witam was Kochane:) dołączam do was chociaż już 2 tyg was podczytuje z ukrycia:) mi termin wychodzi na kwiecień bo ostatnia @ była 21.07 ale cykle mam 40 dniowe więc ciąża ma dopiero 5 tyg
i urodzę w maju więc mam nadzieję,że mnie przygarniecie...
byłam u gin w zeszły poniedziałek na usg był dopiero początek 5 tyg pęcherzyk 13 mm i mikroskopijny zarodek w przyszłym tyg kolejne usg mamnadzieję,że będzie serduszkoanka418, klaudia1534, Larisa, kasius lubią tę wiadomość
-
no właśnie ja jak byłam ostatnio to gin mówił,że to koniec 4 tyg lub 5+0 i,że za wcześnie na serduszko i mi z obliczeń też tak wychodzi bo max. zaszłam 9.08 innej opcji nie ma
u mnie z objawami ciężko czuję się jak wrak
w dodatku mam hasimoto i się tym martwie,że coś może pójść nie tak
-
xpatiiix3 wrote:Myszka współczuję wymiotów tulęmyszka2070
-
myszka2070 wrote:no chyba jakos je przezyje.. od wczoraj masakra wieczorem w nocy 2 razy i dzis 3razy jak narazie... kupilam migdaly imbir i platki kukurydziane czekam co bedzie dalej.. te poranne mdlosci to pic na wode bo ja cala noc je mam i dzien... ehhh ;/
u mnie to samo od tygodnia całymi dniami mdłości i spanie -
bereda11 wrote:madziaa co tam u Ciebie ? ty tez lecisz niedlugo do Polski prawda ? bo slyszalam ze sa przeciwskazania do latania w 1 trymestrze
Kochana obeszłam mnóstwo tematów na ten temat w sieci i ogólnie lekarze nie polecają, chociaż inni twierdzą że na krótkich trasach można bez obaw, raczej dziewczyny piszą że latają i nic im nie jest, spotkałam tylko jeden komentarz że faktycznie coś tam się stało ale podróż trwała 6h.
Ja polecę bo nie mam możliwości tego przełożyć, muszę się aparatu pozbyć i pójdę przy okazji do ginekologaMyślę że będzie ok.
Witam nowe dziewczyny i gratulację !
Myszka i baronowa współczuję wymiotów i mam nadzieję że nie długo się skończą u mnie nadal bezobjawowo