X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie chyba nie ma ;) termin z miesiaczki 13 maja a z usg 17 maja

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Negra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi możesz dopisać córkę. Może zaczaruje i nic już się nie zmieni- nic jej nie wyrośnie :)

xpatiiix3, FeliceGatto, katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To który tp wpisać. ? No tak jak mówię nie aktualizowałam z powodu braku czasu :P

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No ale on tego nawet nie płaci na Nele uda mi się może 500-600 bo Tomek mieszka u rodziców i pracuje na umowie chce jeszcze w tym roku złożyć papiery a z Mackiewicz muszerokość czekać aż zacznie prace na umowie sędzia mówiła ze wtedy od razy mam do sądu lecieć ona mi podwyższyć bo mnie żałuję a najlepiej żeby on z własnej woli zaczął mi 500 płacić bo i tak następna rozprawę przegra u komornika z wyrokiem byłam to mi powiedziała ze to nie to :/ i musze jechać znowu do sądu a to godzina autobusem... I skoczę przy okazji podrzucania pozwu

Wyrok to za mało. Potrzebujesz na nim stępel, że ma tzw. Klauzulę wykonalności.

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:06

szarywrobel, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    Macie zachcianki? Mnie co chwile na coś bierze a później się dziwie, że tyje.

Ja mam na wszystko plus wilczy apetyt. Klasyczne jojo z ciążą w pakiecie ;)

Eliana, pasia27 lubią tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati- dzięki :)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No ale on tego nawet nie płaci na Nele uda mi się może 500-600 bo Tomek mieszka u rodziców i pracuje na umowie chce jeszcze w tym roku złożyć papiery a z Mackiewicz muszerokość czekać aż zacznie prace na umowie sędzia mówiła ze wtedy od razy mam do sądu lecieć ona mi podwyższyć bo mnie żałuję a najlepiej żeby on z własnej woli zaczął mi 500 płacić bo i tak następna rozprawę przegra u komornika z wyrokiem byłam to mi powiedziała ze to nie to :/ i musze jechać znowu do sądu a to godzina autobusem... I skoczę przy okazji podrzucania pozwu

Nie musisz! Sąd bierze pod uwagę możliwości zarobkowe a nie czy ma pracę, bumelanci oczywiście robią z siebie biedne misie na garnuszku starych :P. Czyli jak nie jest kulawy i może za przeproszeniem zapierdalać choćby na budowie to ma to zrobić by się wywiązać z obowiązków wobec dziecka!

xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:53

cd9bskjojgq3qzff.png
  • malvva Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpisz 17 maja ;) ja nie wiem jeszcze jaka płeć ;(

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbel dobrze gada :) Dać jej ziarenko :D

szarywrobel, Negra, Marietta, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    U mnie też bo tyję wszędzie, tyłek to mi pewnie wybuchnie hahaha ja tu się śmieje ale przed porodem będzie płacz.
    Właśnie pochłonęłam placki ziemniaczane z cukinią i to nic, bo jeszcze sernik na mnie zerka.

Ja juz 5,5 kg na plus :P i tez się teraz nabijam, a potem się okaże, że do ślubu się prześcieradłem owinę i będę robić za bezę :P

xpatiiix3, bimba, izizizi, Carolq, pasia27, Kłosia lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A takie buty czyli z tym co mam wyrokiem tylko po pieczątkę.? No to jak tak to bez lipy bo tamtej babie ciężko było udzielić mi odp..

Daria ale dziad z Niego.. oooo ja taka odpowiedź na pozew dostałam ze myślałam że zejde ze śmiechu przebili Konopnicka napisali ze ja się wyprowadziłam razem z dzieckiem do faceta tym samym utrudniajac jemu kontakt ale ze on się dowiedział ze to nie jego dziecko to mnie z domu wyrzucił z dwójką dzieci :o całe życie w domu u siebie mieszkałam i lyso mu się zrobiło jak się dowiedział ze ten na spacery bierze i pomaga jak chodzę do szkoły jo parę razy tak było na plac jednej ręki policze ale powiedziałam to w sadzie i ze uznał córkę itd a Maciek jeszcze testów DNA rządał a potem wszystko wyjaśniał w sadzie i się przyznał ze to matka wymyśliła :) razem z jego bratowa :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:53

cd9bskjojgq3qzff.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, aleś debila trafiła. Powiedz, że chociaż ładny był :P
    Tak, potrzebujesz pieczątkę na wyroku. Zadzwoń jeszcze do komornika i zapytaj, czy wyrok z klauzulą wykonalności starczy do wszczęcia ściągania alimentów. A potem zadzwoń do sądu i zapytaj, jak zdobyć klauzulę wykonalności wyroku dla komornika :)

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:07

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Jitka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya - oglądałam wczoraj ten link, bo własnie zastanawiałam się jak się ułożą jelita, mam z nimi problem ogólnie i są bardzo rozproszone po brzuchu, dlatego się tym zainteresowałam.

Madziuśka - od ponad tygodnia mam to o czym piszesz, ból kręgosłupa i brzucha, lekarz kazał zwiększyć dawkę magnezu i doraźnie no-spe brać.

Dziewczyny Wasze przeżycia są mega, ehh, czasem to jakby się książkę czytało, ale wierze w to, bo moja siostra też miała takie i cały czas się to za nią ciągnie ... =/

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:07

cd9bskjojgq3qzff.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice hmm no nie był brzydki :P Marcel tRoche do Niego podobny Nel do swojego ojca ale Tomek to ciacho dopiero było stąd i Nelka ładna zaraz na fejsa Wam wrzucę pokaże z resztą bo mam tylko po jednym zdjęciu dla dzieci trzymam..
    Dzięki ja jeszcze biała w tym nie wszystko wiem mi coś komornik mówiła ze jakiś wyrok tylko odnośnie alimentów jednego punktu ma się tyczyć także nie wiem ale to jakaś taka nie wiem skąd się wyrwała także przedzwonię jeszcze tam jutro i się dowiem ;)
    Edit: tez mam podsteplowane to czyli chyba musi być jakiś inny wyrok ;o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:16

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:08

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 718 719 720 721 722 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ