Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:No ale on tego nawet nie płaci na Nele uda mi się może 500-600 bo Tomek mieszka u rodziców i pracuje na umowie chce jeszcze w tym roku złożyć papiery a z Mackiewicz muszerokość czekać aż zacznie prace na umowie sędzia mówiła ze wtedy od razy mam do sądu lecieć ona mi podwyższyć bo mnie żałuję a najlepiej żeby on z własnej woli zaczął mi 500 płacić bo i tak następna rozprawę przegra u komornika z wyrokiem byłam to mi powiedziała ze to nie to
i musze jechać znowu do sądu a to godzina autobusem... I skoczę przy okazji podrzucania pozwu
Wyrok to za mało. Potrzebujesz na nim stępel, że ma tzw. Klauzulę wykonalności.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:No ale on tego nawet nie płaci na Nele uda mi się może 500-600 bo Tomek mieszka u rodziców i pracuje na umowie chce jeszcze w tym roku złożyć papiery a z Mackiewicz muszerokość czekać aż zacznie prace na umowie sędzia mówiła ze wtedy od razy mam do sądu lecieć ona mi podwyższyć bo mnie żałuję a najlepiej żeby on z własnej woli zaczął mi 500 płacić bo i tak następna rozprawę przegra u komornika z wyrokiem byłam to mi powiedziała ze to nie to
i musze jechać znowu do sądu a to godzina autobusem... I skoczę przy okazji podrzucania pozwu
Nie musisz! Sąd bierze pod uwagę możliwości zarobkowe a nie czy ma pracę, bumelanci oczywiście robią z siebie biedne misie na garnuszku starych. Czyli jak nie jest kulawy i może za przeproszeniem zapierdalać choćby na budowie to ma to zrobić by się wywiązać z obowiązków wobec dziecka!
xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:U mnie też bo tyję wszędzie, tyłek to mi pewnie wybuchnie hahaha ja tu się śmieje ale przed porodem będzie płacz.
Właśnie pochłonęłam placki ziemniaczane z cukinią i to nic, bo jeszcze sernik na mnie zerka.
Ja juz 5,5 kg na plusi tez się teraz nabijam, a potem się okaże, że do ślubu się prześcieradłem owinę i będę robić za bezę
xpatiiix3, bimba, izizizi, Carolq, pasia27, Kłosia lubią tę wiadomość
A takie buty czyli z tym co mam wyrokiem tylko po pieczątkę.? No to jak tak to bez lipy bo tamtej babie ciężko było udzielić mi odp..
Daria ale dziad z Niego.. oooo ja taka odpowiedź na pozew dostałam ze myślałam że zejde ze śmiechu przebili Konopnicka napisali ze ja się wyprowadziłam razem z dzieckiem do faceta tym samym utrudniajac jemu kontakt ale ze on się dowiedział ze to nie jego dziecko to mnie z domu wyrzucił z dwójką dzieci :o całe życie w domu u siebie mieszkałam i lyso mu się zrobiło jak się dowiedział ze ten na spacery bierze i pomaga jak chodzę do szkoły jo parę razy tak było na plac jednej ręki policze ale powiedziałam to w sadzie i ze uznał córkę itd a Maciek jeszcze testów DNA rządał a potem wszystko wyjaśniał w sadzie i się przyznał ze to matka wymyśliłarazem z jego bratowa
Livia
Nela
Marcel
-
Pati, aleś debila trafiła. Powiedz, że chociaż ładny był
Tak, potrzebujesz pieczątkę na wyroku. Zadzwoń jeszcze do komornika i zapytaj, czy wyrok z klauzulą wykonalności starczy do wszczęcia ściągania alimentów. A potem zadzwoń do sądu i zapytaj, jak zdobyć klauzulę wykonalności wyroku dla komornikaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
kkasya - oglądałam wczoraj ten link, bo własnie zastanawiałam się jak się ułożą jelita, mam z nimi problem ogólnie i są bardzo rozproszone po brzuchu, dlatego się tym zainteresowałam.
Madziuśka - od ponad tygodnia mam to o czym piszesz, ból kręgosłupa i brzucha, lekarz kazał zwiększyć dawkę magnezu i doraźnie no-spe brać.
Dziewczyny Wasze przeżycia są mega, ehh, czasem to jakby się książkę czytało, ale wierze w to, bo moja siostra też miała takie i cały czas się to za nią ciągnie ...
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Felice hmm no nie był brzydki
Marcel tRoche do Niego podobny Nel do swojego ojca ale Tomek to ciacho dopiero było stąd i Nelka ładna zaraz na fejsa Wam wrzucę pokaże z resztą bo mam tylko po jednym zdjęciu dla dzieci trzymam..
Dzięki ja jeszcze biała w tym nie wszystko wiem mi coś komornik mówiła ze jakiś wyrok tylko odnośnie alimentów jednego punktu ma się tyczyć także nie wiem ale to jakaś taka nie wiem skąd się wyrwała także przedzwonię jeszcze tam jutro i się dowiem
Edit: tez mam podsteplowane to czyli chyba musi być jakiś inny wyrok ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:16
Livia
Nela
Marcel