Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie mnie najbardziej śmieszy ze on gada ze ja go zdradziłam dowiedziałam się o tym dopiero po rozprawie... niby ktoś tam mnie widział jak z kimś się całowałam także tego :o a tak to zostawił bez słowa nic nie mówiąc no to kurde należało mi się wtedy chociaż małe wytłumaczenie dlaczego.. no to po prostu się okazało była intryga jego bratowej która najpierw udawała koleżankę a potem gadala znajomych ze Marcel nie jest Maćka itd razem z jego bratem... ale nie wie ze ja się dowiedziałam potem ze ona opowiadała tez ze ona zrobi wszystko ze on mnie zostawił żeby mnie się pozbyć z jego rodziny bo ona jest zazdrosna o mnie ze ja tam jeżdżę na weekendy i co ona swego dopiela myślałam że mam spokój a ona nie ma kontaktu ze mną ani ja z jej znajomymi żadnymi a wie więcej niż ja o sobie teraz co się u mnie dzieje także fuck lepsza od Konopnickiej i Rutkowskiego jest żeby nie była taka głupia dobrze by na tym zarobiła
Teraz drugiego dziecka oczekuje jakoś tak jak my pierwsze usunęła ale jak zobaczyła ze ja urodziłam syna i niby jakieś tam zainteresowanie było chwilowe to zaraz w druga ciążę zaszła i teraż w trzecia... Nie wiem tylko czego mi tak zazdrościła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:24
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczynki,ja już po wizycie, wszystko jest ok,dzidzia ma prawie 10 cm, puls 138 ,ale jestem troszkę zawiedziona. ..Mój wymarzony chłopczyk jest dziewczynka i jak mi gin powiedziała to dzidzia kiwala głową na tak. Wiem wiem nie plec jest najważniejsza, grunt ze wszystko jest dobrze,musze się po prostu z tym oswoić. Dziś lub jutro powiem córce ze będzie miała siostrę,ciekawa jestem jej reakcji,buziaki
Dariaaa88, xpatiiix3, Negra, i.am.chappie, katarzyna_d, katarzyna_d, Marietta, monaa, kkasya, FeliceGatto, mejbi, izizizi, Aniu_leczka, Carolq, luna91, pasia27, Eliana, Kłosia, bereda11, Sylika, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:ja nie wiem, tp z usg czy z om ważniejszy? nie chcę Ci zamieszania potem robić
Będziemy równo szłymi lekarka mówiła że wcześniejsze USG jest najważniejsze !!!
Bo później to już maluszki rosną różnie aż do 20 tyg mogą być rożne pomiary
Też bym mogła sobie 5 dni do przodu zmienić, ale po co ?
13 maj mi się podoba -
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Będziemy równo szły
mi lekarka mówiła że wcześniejsze USG jest najważniejsze !!!
Bo później to już maluszki rosną różnie aż do 20 tyg mogą być rożne pomiary
Też bym mogła sobie 5 dni do przodu zmienić, ale po co ?
13 maj mi się podoba
To ja 13 maja poproszę o poródKiedy masz następną wizytę z usg?
Co do parówek z serem- takie zachcianki ma mój mąż w mojej ciążyCodziennie lezę mu po świeże bułeczki, życzy sobie złożoną bułkę, w środku parówka, na to ser żółty i do mikrofali
edit- ale masz władzę Patimożesz nam ustalać terminy porodów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 15:01
xpatiiix3, katarzyna_d, Carolq, pasia27, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
Mi też pomału smaki wracają..
wczoraj zjadłam zupę pomidorową zaraz po tym zrobiłam sobie makaron z truskawkami i zagryzłam pizzą:)mój mąż był pod wrażeniem.. gdzie się to wszystko mieści
Ja właśnie kończę pracę i w końcu pójdę zrobić sobie małą drzemkę pod kołderka bo coś mnie głowa boli..
Miłosz
Honoratka
-
Pati i Sylika- ale historie, jestescie silne kobietki i super mamy!
Gratuluje udanych wizyt dziewczynki!
Ja dzis dostalam strasznego uczulenia, cale cyce mam czerwone i strasznie swedzapodejrzewam ze to przez oliwke bio oil albo krem palmersa bo tylko tym sie smaruje.
Co do tycia do ja juz wpadam w depresje, przytylam 3,5kg ale wszystko zamiast w brzuch idzie mi w dupe! Wizja wygladu jak Kim Kardashian w ciazy mnie przeraza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 15:31
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdzie się zjeść i spać na 2 godzinki i 3strony do nadrobienia masakra jakaś
Gratulację udanych wizyt
A co do sukienek ślubnych nie przejmujcie się jakoś dacie radęw ogóle nie wiem jak się zapatrujecie na kupno nowej czy używanej ale na fb są z 3 fajne grupy dziewczyn które odsprzedają suknie i na prawdę można znaleźć perełki w fajnej cenie . Kiedyś też widziałam że jakieś Panie w ciąży się pytały i też im fajne wybrały ja mam wesele kuzynki w kwietniu i sama się zastanawiałam czy jednej nie kupić ale była biała długa i do ziemi więc średnio wypada iść
FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:U mnie też bo tyję wszędzie, tyłek to mi pewnie wybuchnie hahaha ja tu się śmieje ale przed porodem będzie płacz.
Właśnie pochłonęłam placki ziemniaczane z cukinią i to nic, bo jeszcze sernik na mnie zerka.
Chwila, chwila... Daria, obiad bez deserku to nie obiad!!!U mnie słodkie zawsze po jedzeniu
))
FeliceGatto, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Drugi trymestr jest wspaniały!
Brak mdłości, nic mnie nie boli.
A tak w ogóle to chciałam Wam polecić jogę dla kobiet w ciąży, zaczęłam chodzić i bardzo sobie chwalę.
Mam Usg dopiero 30.11. i chyba do tego czasu dostanę świra bo w brzuchu nadal spokój niemiłosierny.
Ale za to jakiś tydzień później połówkowe więc się naoglądam za wszystkie czasy!
i.am.chappie lubi tę wiadomość