Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak zlozylam o alimenty pierwszy pozew ktory sama napisalam i z nim poszlam na porade do adwokata okazal sie byc dobry kilka zdan musialam tylko zmienic a on mi grozil jak sie dowiedzial i moim rodzicom ze pozaluje mial niebieska karte zalozona ale policja w tym miescie obeznana i akta zniknely jak rozprawa miala wyznaczony termin i nie moglam dojsc potem pijaczynie prawko zabrali na podworku jak tylko wjechal i z ryjem do mnie ze ja na psy zadzwonilam jak ja bylam 27km od niego w pracy na drugiej zmianie potem wspolne auto o znak rozbil i felgi pogiete bo w kraweznik przywalil i wszystki moja wina byla a tesciowa do mnie ze to on przezemnie sie rozpil a ja mowie a co ja mu w gebe lalam ze przezmnie i w oczy powiedzialam maniery i nawyki z domu sie wynosi to mnie suka i jej pies w drzwiach przycisneli az moj starszy syn w wieku niespelna 3 lat krzyczal ratunku i plakal a ona za reke go cignela wtedy ze zlosci pierwszy raz w zyciu odwazylam sie osobe starsza i w ogole ja suke odepchnelam bo by dziecku reke wyrwala a oni twierdza ze ja im krzywde robie ale jestem przyzwyczajona bo za kazdym razem z blotem mnie mieszaja to im na zlosc druga sprawe o alimenty zrobilam niewiele udalo sie wywalczyc a pozew juz adwokat pisal i kolejna zaloze niech sie zesra mi nie zalezy na jego forsie ale raz ze to dla dzieci a dwa to jego najczulszy punkt :) i to jest dla niego najwieksza zemsta.

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Jitka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto - ja też nie jestem na FB.

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:05

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice, wysłałam Ci zaproszenie tu na belly, bo mam facebooka i jestem w naszej grupce tam, ale nie dostarła do mnie wiadomosć od Ciebie, to pisz tutaj :)

f2w3vfxm5403940g.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beczki:

Dziewczyny, włączyłam sobie na komputerze muzykę klasyczną dla noworodków, słucham jej od godziny i ogarnęła mnie taka senność, że kładę się właśnie spaaaaaaaać :) Słodkich snów!:) Niech obiad sam się zrobi jak już wstanę!:)

https://www.youtube.com/watch?v=t2WUhaKFfV0

nick nieaktualny, Marietta, nick nieaktualny, FeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarywrobel wiem ze lozysko w twojej sytuacji to naprawde zagrozenie ja bym sie bala ale w domu byc zupelnie samej w dzien i noc chyba tez bym sie bala ciezka sprawa bo podroz to jest wyzwanie nawet dla pasazera w twoim stanie bo dolki , hamowanie itp. No nie wiem ciezko mi doradzic cokolwiek .

201604075381.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:53

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana wrote:
    Z innej beczki:

Dziewczyny, włączyłam sobie na komputerze muzykę klasyczną dla noworodków, słucham jej od godziny i ogarnęła mnie taka senność, że kładę się właśnie spaaaaaaaać :) Słodkich snów!:) Niech obiad sam się zrobi jak już wstanę!:)

https://www.youtube.com/watch?v=t2WUhaKFfV0

Nie wchodźcie w ten link! :D Ja po 3 minutach zrobiłam się senna :P

Co do zachcianek, ja jakoś specjalnie nie mam... jem wszystko co popadnie :P

Eliana lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam przedwczoraj na ogorki a najlepiej sok z nich a dzis kołtun na makowiec chodziłam aż znalazlam brzydki ale pyszny :)

201604075381.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika współczuję ci tego użerania się.
    Co do podróży, to tak sobie myślę, że z domu do szpitala mam około 60km. Jak zacznę krwawić, to nie wiem czy będę w stanie zadzwonić po pomoc no i co z córą. A tak, będąc w samochodzie, właściwie co chwilę jakieś mijamy miasta. Ja i tak jeżdżę na wpół leżąco, bo od początku ciąży mam problem z komfortem w pozycji siedzącej.

Ostatnio znajoma adwokatka namawiała mnie bym wystąpiła o podwyższenie alimentów, bo dziecko duże i większe potrzeby (11lat) ale ja tchórzę, bo kontakty z eksem mam w miarę poprawne. Jeśli dłużej potrwa jego olewactwo to wtedy zaatakuję, tylko obawiam się, że to nic nie da skoro on jest za granicą.

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    Macie zachcianki? Mnie co chwile na coś bierze a później się dziwie, że tyje.
    Ja już wczoraj pisałam, że kapustę kiszona kupiłam, zasmażaną zrobiłam i zagryzałam ptasim mleczkiem:)

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zachciankach jestem monotematyczna. Dotychczas na śniadanie chleb z białym serkiem i miodem, teraz od kilku dni chleb z żółtym serem, sałatą, kiełkami i rzodkiewką.

FeliceGatto lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio, nie mam zachcianek :) chyba mój żołądek się skurczył bo coś mniej jem :)

No i te sławne ogórki mnie już nie kręcą :P

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa z głowy wyleciało zaraz usunę

Felice rozumiem Ciebie ale ona o wszystkim wiedziała od początku jak mnie tylko poznała i na serio był świetny kontakt rozumiem że czasem ciężko nie skomentować ale każdemu różnie się w życiu układa w końcu sobie mam nadzieje poukładam czy rodzina będzie wspierać czy nie..

Daria mi 300 przyznali ze względu na jego dochody a on mieszka u rodziców i oni go utrzymują co ma to na przepicie non stop fotki z flacha z piwnicy...

My po szczepieniach juz Mery 16kg :o a Nelka nic a nic nie przytyłam 8600 waży :P

nick nieaktualny, FeliceGatto lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, 300 zł masz tylko? Toż to fundusz alimentacyjny daje 500, jak ojciec nie płaci. Żart jakiś :/ Ja mam od 10 lat 500 zł, ale nie podnosze, bo wiem, że serio exowi będzie ciężko. I tak ma chyba zaległe 3 tysiące.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale on tego nawet nie płaci na Nele uda mi się może 500-600 bo Tomek mieszka u rodziców i pracuje na umowie chce jeszcze w tym roku złożyć papiery a z Mackiewicz muszerokość czekać aż zacznie prace na umowie sędzia mówiła ze wtedy od razy mam do sądu lecieć ona mi podwyższyć bo mnie żałuję a najlepiej żeby on z własnej woli zaczął mi 500 płacić bo i tak następna rozprawę przegra u komornika z wyrokiem byłam to mi powiedziała ze to nie to :/ i musze jechać znowu do sądu a to godzina autobusem... I skoczę przy okazji podrzucania pozwu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:42

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkakrk wrote:
    Witam sie! Mam na imie Patrycja :) i termin porodu na 20.maja i z chęcią bym do was dołączyła.. Jest ktoś z Małopolski? Kraków lub okolice?

Pati- nie dopisałaś koleżanki do listy głównej :)

xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:06

cd9bskjojgq3qzff.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz że ja ostatnio nic nie dopisywałam bo dawno nie jestem na bieżąco przez te choroby dzieci teraz wyzdrowiały to i mam więcej czasu zjem obiad i zabiorę się za listę :P kogoś jeszcze dopisać.? :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria właśnie sędzia jego też pożałowała i dała mu szansę temu tylko 300 chociazby z tym ze tylko ograniczyla prawa teraz chce odebrac moze i fakttcznie od razu o podwyzszenie dopisze mnie również pochwaliła ze byłam świetnie przygotowana ze teraz mało która młoda mama wie jakie wydatki ponosi się w gospodarstwie domowym jak i na dziecko..

FeliceGatto, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 717 718 719 720 721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ