Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak zlozylam o alimenty pierwszy pozew ktory sama napisalam i z nim poszlam na porade do adwokata okazal sie byc dobry kilka zdan musialam tylko zmienic a on mi grozil jak sie dowiedzial i moim rodzicom ze pozaluje mial niebieska karte zalozona ale policja w tym miescie obeznana i akta zniknely jak rozprawa miala wyznaczony termin i nie moglam dojsc potem pijaczynie prawko zabrali na podworku jak tylko wjechal i z ryjem do mnie ze ja na psy zadzwonilam jak ja bylam 27km od niego w pracy na drugiej zmianie potem wspolne auto o znak rozbil i felgi pogiete bo w kraweznik przywalil i wszystki moja wina byla a tesciowa do mnie ze to on przezemnie sie rozpil a ja mowie a co ja mu w gebe lalam ze przezmnie i w oczy powiedzialam maniery i nawyki z domu sie wynosi to mnie suka i jej pies w drzwiach przycisneli az moj starszy syn w wieku niespelna 3 lat krzyczal ratunku i plakal a ona za reke go cignela wtedy ze zlosci pierwszy raz w zyciu odwazylam sie osobe starsza i w ogole ja suke odepchnelam bo by dziecku reke wyrwala a oni twierdza ze ja im krzywde robie ale jestem przyzwyczajona bo za kazdym razem z blotem mnie mieszaja to im na zlosc druga sprawe o alimenty zrobilam niewiele udalo sie wywalczyc a pozew juz adwokat pisal i kolejna zaloze niech sie zesra mi nie zalezy na jego forsie ale raz ze to dla dzieci a dwa to jego najczulszy punkt
i to jest dla niego najwieksza zemsta.
-
Z innej beczki:
Dziewczyny, włączyłam sobie na komputerze muzykę klasyczną dla noworodków, słucham jej od godziny i ogarnęła mnie taka senność, że kładę się właśnie spaaaaaaaaćSłodkich snów!
Niech obiad sam się zrobi jak już wstanę!
https://www.youtube.com/watch?v=t2WUhaKFfV0
szarywrobel, Marietta, katarzyna_d, FeliceGatto, luna91 lubią tę wiadomość
-
Szarywrobel wiem ze lozysko w twojej sytuacji to naprawde zagrozenie ja bym sie bala ale w domu byc zupelnie samej w dzien i noc chyba tez bym sie bala ciezka sprawa bo podroz to jest wyzwanie nawet dla pasazera w twoim stanie bo dolki , hamowanie itp. No nie wiem ciezko mi doradzic cokolwiek .
-
Eliana wrote:Z innej beczki:
Dziewczyny, włączyłam sobie na komputerze muzykę klasyczną dla noworodków, słucham jej od godziny i ogarnęła mnie taka senność, że kładę się właśnie spaaaaaaaaćSłodkich snów!
Niech obiad sam się zrobi jak już wstanę!
https://www.youtube.com/watch?v=t2WUhaKFfV0
Nie wchodźcie w ten link!Ja po 3 minutach zrobiłam się senna
Co do zachcianek, ja jakoś specjalnie nie mam... jem wszystko co popadnieEliana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylika współczuję ci tego użerania się.
Co do podróży, to tak sobie myślę, że z domu do szpitala mam około 60km. Jak zacznę krwawić, to nie wiem czy będę w stanie zadzwonić po pomoc no i co z córą. A tak, będąc w samochodzie, właściwie co chwilę jakieś mijamy miasta. Ja i tak jeżdżę na wpół leżąco, bo od początku ciąży mam problem z komfortem w pozycji siedzącej.
Ostatnio znajoma adwokatka namawiała mnie bym wystąpiła o podwyższenie alimentów, bo dziecko duże i większe potrzeby (11lat) ale ja tchórzę, bo kontakty z eksem mam w miarę poprawne. Jeśli dłużej potrwa jego olewactwo to wtedy zaatakuję, tylko obawiam się, że to nic nie da skoro on jest za granicą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa z głowy wyleciało zaraz usunę
Felice rozumiem Ciebie ale ona o wszystkim wiedziała od początku jak mnie tylko poznała i na serio był świetny kontakt rozumiem że czasem ciężko nie skomentować ale każdemu różnie się w życiu układa w końcu sobie mam nadzieje poukładam czy rodzina będzie wspierać czy nie..
Daria mi 300 przyznali ze względu na jego dochody a on mieszka u rodziców i oni go utrzymują co ma to na przepicie non stop fotki z flacha z piwnicy...
My po szczepieniach juz Mery 16kg :o a Nelka nic a nic nie przytyłam 8600 ważykatarzyna_d, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati, 300 zł masz tylko? Toż to fundusz alimentacyjny daje 500, jak ojciec nie płaci. Żart jakiś
Ja mam od 10 lat 500 zł, ale nie podnosze, bo wiem, że serio exowi będzie ciężko. I tak ma chyba zaległe 3 tysiące.
szarywrobel lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
No ale on tego nawet nie płaci na Nele uda mi się może 500-600 bo Tomek mieszka u rodziców i pracuje na umowie chce jeszcze w tym roku złożyć papiery a z Mackiewicz muszerokość czekać aż zacznie prace na umowie sędzia mówiła ze wtedy od razy mam do sądu lecieć ona mi podwyższyć bo mnie żałuję a najlepiej żeby on z własnej woli zaczął mi 500 płacić bo i tak następna rozprawę przegra u komornika z wyrokiem byłam to mi powiedziała ze to nie to
i musze jechać znowu do sądu a to godzina autobusem... I skoczę przy okazji podrzucania pozwu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:42
Livia
Nela
Marcel
-
Daria właśnie sędzia jego też pożałowała i dała mu szansę temu tylko 300 chociazby z tym ze tylko ograniczyla prawa teraz chce odebrac moze i fakttcznie od razu o podwyzszenie dopisze mnie również pochwaliła ze byłam świetnie przygotowana ze teraz mało która młoda mama wie jakie wydatki ponosi się w gospodarstwie domowym jak i na dziecko..
FeliceGatto, szarywrobel lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel