Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
josephinka84 wrote:dziewczyny,
takie kłucia w pochwie (jakby szpileczką) są normalne?
Josephinka, też ostatnio takie mam, nie wiem czy bym określiła, ze jak szpileczką, to takie trochę tępe uczucie i podobne do okresowego, ale bardzo krótkie i właśnie jak to dziewczyny mówią, tam na podwoziu)
Też z chęcią poczytam, co doświadczone dziewczyny o tym myślą
-
Wy się stresujecie ile przytyłyście ja się stresuje, że nic nie przytyłam, a w pierwszej ciąży miałam już na tym etapie 4 kilo na plusie.
Za dwie godziny wizyta - błagam o kciuki. Też chcę przynieść dobre wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 17:18
katarzyna_d, xpatiiix3, i.am.chappie, Eliana, bereda11, luna91, Marietta, Aniu_leczka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEfendis wrote:Wy się stresujecie ile przytyłyście ja się stresuje, że nic nie przytyłam, a w pierwszej ciąży miałam już na tym etapie 4 kilo na plusie.
Za dwie godziny wizyta - błagam o kciuki. Też chcę przynieść dobre wieści.
Trzymam kciuki !!!!!! bedzie dobrze
To stresujmy się obie bo u mnie tez waga stoi
Mąż sie pyta czy ja na pewno jestem w ciazy -
Efendis wrote:Wy się stresujecie ile przytyłyście ja się stresuje, że nic nie przytyłam, a w pierwszej ciąży miałam już na tym etapie 4 kilo na plusie.
Wielkie, gigantyczne kciukasyhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Efendis wrote:Wy się stresujecie ile przytyłyście ja się stresuje, że nic nie przytyłam, a w pierwszej ciąży miałam już na tym etapie 4 kilo na plusie.
Będzie dobrze, na pewno
A wagą się nie martw, u każdej jest inaczej.
Ja najpierw przytyłam 1kg a potem straciłam 2kg przez mdłości i wymioty więc w sumie jestem na -1kg , jeszcze zdążymy nadrobić -
Sylika panieneczka jedna przynajmniej jak nie dwie
Cieszysz się z wróżby.?
hehe Forumowa Cyganka będę
ale tak komuś jak nie raz gadalam i się spełniało juz której pisałam nie pamiętam tylko komu że córka będzie takie olśnienie mialam nagle ;P
Kciuki mocno zaciśnięteja jeszcze 5 dni ;P
Sylika lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eliana wrote:Josephinka, też ostatnio takie mam, nie wiem czy bym określiła, ze jak szpileczką, to takie trochę tępe uczucie i podobne do okresowego, ale bardzo krótkie i właśnie jak to dziewczyny mówią, tam na podwoziu
)
Też z chęcią poczytam, co doświadczone dziewczyny o tym myślą
Dzięki, że nie jestem sama:*, ale jak widać dziewczyny wolą pisać o innych tematach...