Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypowiedzial 'ze nie jestem dla nich zadnym kosztem a dobrych pracowników tez traktuja dobrze ,a i nie ma zamiaru stosowac kobiecie ciezarnej jakichs tam sowistycznych przeszkód w rozwijaniu sie w pracy
czekamy tu na Panią 'proszę pamiętać
no anioł nie człowiek
konwalijka, xpatiiix3, mejbi, migussia, bereda11, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:dziewczyny czy Wy kupujecie rożki dla dzieci i leżaczki? zrobiłam listę potrzebnych rzeczy dla maluszka. i tak się zastanawiam nad tymi rzeczami.
Ja będę leżaczek kupowała,miałam przy pierwszym i zbawienie.Wszędzie go targałam nawet do łazienki, jak ćwiczyłam to co jakiś czas pyk i dzidek spokojny.Jeżeli chodzi o rożek to jak dla mnie nie potrzebny.
Co do rządu,kasy i tp się nie wypowiadam bo po przeczytaniu postów ciśnienie mi się podniosło i nie chcę by jeszcze bardziej skoczyło.
Miłego popołudnia dziewczynkitola2014, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam u lekarza na badaniu(niestety bez usg ale usg za tydzień wiec spokojnie poczekam)i wyobraźcie sobie,ze sie rozpłakałam
Nie wiem dlaczego...nie usłyszałam nic złego ani nic co byłoby dla mnie nowością. Lekarka mówiła,ze mam sie oszczędzać bo to ciąża bliźniacza itp....a ja w pewnym momencie zaczęłam płakać -
nick nieaktualny
-
I ja to samo hormony szaleją a jeszcze u Naszych trzypaków to już wgl podwójnie
Najważniejsze kochana ze wszystko dobrze
Alicce a ja z Tobą równie mocno się ciesze kurde dureń ze mnie popłakałam się ze są tacy ludzie ze tak ładnie Ciebie potraktował cud człowiekLivia
Nela
Marcel
-
Alicce! To wiadomość dnia
Super, cieszę się! Mówiłam, są jeszcze ludzie, któzy potrafią okazać dobrą wolę
Magenta- nie będę Cię pocieszać, bo to są ciążowo/hormonowe łzy- mam tak samoWczoraj to mnie wzruszył film z biografią Polańskiego
i też płakałam...
a'propo Twojego nicku- kiedyś pracowałam w sklepie z biżuterią. I paniusie zawsze wymagały ode mnie nie wiem czegoKiedyś wpadła panienka i się pyta, czy mam coś w kolorze magenty
na co ja mówię- niech się pani rozejrzy. (ja nie miałam bladego pojęcia co to magenta
) Laska się powierciła po sklepie i z oburzeniem mówi, że mam jej pomóc, bo mają wieczór panienski w kolorach megenty mają mieć dodatki. To w końcu jej mówię, że sory ale rozróżniam za mało kolorów i pytam jaki to magenta
Na co ta panienka oburzona mówi cichutko, że właśnie sama nie wie i wyszła
luna91, Carolq, mejbi, Magenta, FeliceGatto, i.am.chappie, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
Hej, wpadłam się tylko przywitać
Na tematy polityczne się nie wypowiadam ale widzę gorąco było
Ja w końcu mam w rękach "Cieżarówkę"gruba jest
zabieram się za czytanie od razu w wolnej chwili bo jestem jej mega ciekawa. Swoja drogą na allegro widać czasem niezłe zdzierstwo jak ludzie wystawiają nawet za 80zł
Alicce super wiadomość, cieszę się razem z Tobą
Miłego popołudnia
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Alicee- cieszę się, że masz ludzkie szefostwo- to w dzisiejszych czasach naprawdę dużo! Super, ze z umową się udało. Ja miesiąc temu byłam w pracy na rozmowie z dyrektorką- musiałam jej powiedzieć o ciąży, bo i tak wszyscy w pracy już plotkowali- nie chciałam, żeby dowiedziała się od innych. Też stresowalam się, jak nie wiem co.- tym bardziej, że byłam 4 z 12-osobowego zespołu, która zaciazyla
. Ale też na szczęście okazało się, że niepotrzebnie. Pogratulowala mi, powiedziała że się cieszy i będzie trzymać kciuki i żebym niczym się nie martwiła (bo jakoś sobie poradzą) i odpoczywała. Następnego dnia zadzwoniła kiero i też była niezwykle miła. Poinformowała, że mogę sobie zmienić opiekę medyczną z EnelMedu na Luxmed, jeśli tam będzie mi wygodniej, później wysłała mi na prywatnego maila informacje o przysługujących benefitach, żeby mi nic nie przepadło. Także też wszystko na plus. Są jeszcze ludzie na tym świecie!
mejbi, luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Mejbi-gdzie kupiłaś ciężarówkę? Własnej na Allegro? Cena mnie powaliła! Zwlaszcza, że księgarnie sprzedawały ją za trzydzieści kilka-pięćdziesiąt złotych (tylko ostatnio wszędzie była już niedostępna). Wydaje mi się, że druk był na jakiś czas wstrzymamy i sprzedający to wykorzystali....