Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzial 'ze nie jestem dla nich zadnym kosztem a dobrych pracowników tez traktuja dobrze ,a i nie ma zamiaru stosowac kobiecie ciezarnej jakichs tam sowistycznych przeszkód w rozwijaniu sie w pracy :) czekamy tu na Panią 'proszę pamiętać :)
    no anioł nie człowiek :)

konwalijka, xpatiiix3, mejbi, migussia, bereda11, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aniu_leczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    dziewczyny czy Wy kupujecie rożki dla dzieci i leżaczki? zrobiłam listę potrzebnych rzeczy dla maluszka. i tak się zastanawiam nad tymi rzeczami.

Ja będę leżaczek kupowała,miałam przy pierwszym i zbawienie.Wszędzie go targałam nawet do łazienki, jak ćwiczyłam to co jakiś czas pyk i dzidek spokojny.Jeżeli chodzi o rożek to jak dla mnie nie potrzebny.

Co do rządu,kasy i tp się nie wypowiadam bo po przeczytaniu postów ciśnienie mi się podniosło i nie chcę by jeszcze bardziej skoczyło.

Miłego popołudnia dziewczynki :-)

nick nieaktualny, pasia27 lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Sylika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce gratulacje :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no normalnie szok ,radość , łzy . kurcze mam ochote wysciskac ich oboje :)
    zwariowałam :P

aby z małą wszystko dobrze było ...

Sylika, FeliceGatto, nick nieaktualny, xpatiiix3, mejbi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam iskierke nadzieji ale taką malutką tyci tyci prawie zadną
    a tu proszę taka wiaomość ... ryczę ,tańczę i cisnienie mam chyba 200/100 ufff

Sylika, maimama, xpatiiix3, mejbi lubią tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a zamiast leżaczka to fotelik z funkcja bujaczka da radę?

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:51

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia wrote:
    Dziewczyny, a zamiast leżaczka to fotelik z funkcja bujaczka da radę?

Jeśli samochodowy, to raczej nie. To zupełnie inny rodzaj bujania. No i fotelik nie jest tak wygodny, jak leżaczek.

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u lekarza na badaniu(niestety bez usg ale usg za tydzień wiec spokojnie poczekam)i wyobraźcie sobie,ze sie rozpłakałam :(
    Nie wiem dlaczego...nie usłyszałam nic złego ani nic co byłoby dla mnie nowością. Lekarka mówiła,ze mam sie oszczędzać bo to ciąża bliźniacza itp....a ja w pewnym momencie zaczęłam płakać :P

5bd5222f11.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magenta ale wszystko ok ?

201604075381.png
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ok,ale jestem w szoku jak hormony oddziałują na mnie... Nigdy nie byłam aż tak wrażliwa :(
    Lekarz opowiadał co mi wolno a czego nie i tak sie wkręciłam w to ze zaczęłam płakać :O

5bd5222f11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez teraz płaczę na zawołanie ...

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja to samo hormony szaleją a jeszcze u Naszych trzypaków to już wgl podwójnie ;)

Najważniejsze kochana ze wszystko dobrze ;)

Alicce a ja z Tobą równie mocno się ciesze kurde dureń ze mnie popłakałam się ze są tacy ludzie ze tak ładnie Ciebie potraktował cud człowiek ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokój tu dziś ... co to się dzieje ?

201604075381.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika no co Ty wcześniej wrzalo jak na targowisku ;)

A ja jutro do szkoły i w niedzielę a teraz czekam na babcie obiad będziemy robić zaraz :P

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce gratulacje!!Ciesze sie razem z toba :-)

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce! To wiadomość dnia ;) Super, cieszę się! Mówiłam, są jeszcze ludzie, któzy potrafią okazać dobrą wolę :)

Magenta- nie będę Cię pocieszać, bo to są ciążowo/hormonowe łzy- mam tak samo :P Wczoraj to mnie wzruszył film z biografią Polańskiego O.o :P i też płakałam...
    a'propo Twojego nicku- kiedyś pracowałam w sklepie z biżuterią. I paniusie zawsze wymagały ode mnie nie wiem czego :P Kiedyś wpadła panienka i się pyta, czy mam coś w kolorze magenty :D na co ja mówię- niech się pani rozejrzy. (ja nie miałam bladego pojęcia co to magenta ;)) Laska się powierciła po sklepie i z oburzeniem mówi, że mam jej pomóc, bo mają wieczór panienski w kolorach megenty mają mieć dodatki. To w końcu jej mówię, że sory ale rozróżniam za mało kolorów i pytam jaki to magenta :P Na co ta panienka oburzona mówi cichutko, że właśnie sama nie wie i wyszła :P

luna91, nick nieaktualny, mejbi, Magenta, FeliceGatto, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wpadłam się tylko przywitać :)

Na tematy polityczne się nie wypowiadam ale widzę gorąco było :P

Ja w końcu mam w rękach "Cieżarówkę" :) gruba jest :) zabieram się za czytanie od razu w wolnej chwili bo jestem jej mega ciekawa. Swoja drogą na allegro widać czasem niezłe zdzierstwo jak ludzie wystawiają nawet za 80zł :P

Alicce super wiadomość, cieszę się razem z Tobą :)

Miłego popołudnia :)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Alicee- cieszę się, że masz ludzkie szefostwo- to w dzisiejszych czasach naprawdę dużo! Super, ze z umową się udało. Ja miesiąc temu byłam w pracy na rozmowie z dyrektorką- musiałam jej powiedzieć o ciąży, bo i tak wszyscy w pracy już plotkowali- nie chciałam, żeby dowiedziała się od innych. Też stresowalam się, jak nie wiem co.- tym bardziej, że byłam 4 z 12-osobowego zespołu, która zaciazyla :). Ale też na szczęście okazało się, że niepotrzebnie. Pogratulowala mi, powiedziała że się cieszy i będzie trzymać kciuki i żebym niczym się nie martwiła (bo jakoś sobie poradzą) i odpoczywała. Następnego dnia zadzwoniła kiero i też była niezwykle miła. Poinformowała, że mogę sobie zmienić opiekę medyczną z EnelMedu na Luxmed, jeśli tam będzie mi wygodniej, później wysłała mi na prywatnego maila informacje o przysługujących benefitach, żeby mi nic nie przepadło. Także też wszystko na plus. Są jeszcze ludzie na tym świecie! :)

mejbi, luna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mejbi-gdzie kupiłaś ciężarówkę? Własnej na Allegro? Cena mnie powaliła! Zwlaszcza, że księgarnie sprzedawały ją za trzydzieści kilka-pięćdziesiąt złotych (tylko ostatnio wszędzie była już niedostępna). Wydaje mi się, że druk był na jakiś czas wstrzymamy i sprzedający to wykorzystali....

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
‹‹ 733 734 735 736 737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ