X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • malvva Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ale tu wielka dyskusja dzis widze o polityce, dobrze ze mimo odmiennych zdan nie dzieli to was.

A u mnie dzis na obiadek upichciliśmy z partnerem to http://www.fotosik.pl/zdjecie/eed8cb3addbd9f8d Wyszła pycha

dzidziusiowi chyba tez smakowało brzuszek nieźle wywaliło ;p

http://www.fotosik.pl/zdjecie/3973cf81c6e40fb0

mejbi, Marietta, Negra, luna91 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Mejbi-gdzie kupiłaś ciężarówkę? Własnej na Allegro? Cena mnie powaliła! Zwlaszcza, że księgarnie sprzedawały ją za trzydzieści kilka-pięćdziesiąt złotych (tylko ostatnio wszędzie była już niedostępna). Wydaje mi się, że druk był na jakiś czas wstrzymamy i sprzedający to wykorzystali....

Znalazłam na olx. Luknęłam teraz i dopiero co ktoś wystawił za 39zł w stanie idealnym, nówka. Do odbioru w Wawie lub wysyłka za około 11zł. Jak dla super okazja i jak chcesz ja mieć to dzwoń tam koniecznie i szybko bo one momentalnie znikają. Ja dzwoniłam pół godziny po wystawieniu oferty i udało się a babka mi potem powiedziała że dostała chyba jeszcze z 6 telefonów po mnie ;) takze chyba jest na nią branie :) cena na ksiażkach jest nadrukowana 46zł ale faktycznie w księgarniach ich nie ma i trzeba polować na oferty od osób prywatnych

http://olx.pl/oferta/kaz-cooke-ciezarowka-przez-9-miesiecy-CID751-IDcJWn5.html#71b2171b1c

Edit : już niekatualne się pokazało a nie minęła godzina od wystawienia, cbyba że którejś z Was się udało ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:42

Negra lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach.... miałam jeszcze napisać o lezaczkach- mieliśmy taki: http://www.smyk.com/tiny-love-lezaczek-wibrujacy-z-regulowanymi-palakami,p1052153203,swiat-niemowlaka-p
    i byliśmy z niego zadowoleni- synek również. Tak jak większość rzeczy 'poszedł w swiat' i muszę go teraz odzyskać. Wg nas spełnił swoją rolę- maluch pięknie zajmował się zabawkami z pałąkow, a kilka razy zdarzyło mu się nawet w nim przysnać. Nigdy nie wiedziałam, o co chodzi z wibracja (nie włączalismy ich). Leżak poruszany stopą pełnił funkcję bujaczka :) szukając go trafiłam na o wiele bardziej bardziej wypasioną wersję 3w1 (leżaczek, bujaczek i łóżeczko):
    http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg,p1052156769,swiat-niemowlaka-p

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Hej dziewczyny ale tu wielka dyskusja dzis widze o polityce, dobrze ze mimo odmiennych zdan nie dzieli to was.

A u mnie dzis na obiadek upichciliśmy z partnerem to http://www.fotosik.pl/zdjecie/eed8cb3addbd9f8d Wyszła pycha

dzidziusiowi chyba tez smakowało brzuszek nieźle wywaliło ;p

http://www.fotosik.pl/zdjecie/3973cf81c6e40fb0

Rany ale piiiizzzzaaaaa :) Narobiłaś mi smaka ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam od dłuzszego czasu wiec dziś zrobilismy :)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mejbi- ja już ją na szczęście mam, tzn tak jakby- dostałam w pierszwj ciąży od męża i pożyczyłem kumpeli, ona ją pożyczyła następnej i teraz muszę ją odzyskać.

Już czytałam, ale wiele razy poprawiala mi humor i teraz też by się przydała :) fajnie, że upolowalas w sensownej cenie. Patrzcie, ile to dziewczyn Polsce jest w ciąży :)

BTW: w ciąży z synem mąż obsypywal mnie prezentami (książka, poducha matherhood itd), a teraz NIC! Chyba mąż mi się zepsuł... Muszę się upomnieć- chociaż o takiego kwiatka, jak Marietta! :D

mejbi, Marietta lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dziś placki ziemniaczane, poszłam na łatwiznę :P
    Ranyyy przysneło mi się przed tv chyba na 20 min i czuję się jak flaki dziś, a o 20 jadę na miasto że znajomymi, nie chce mi się ale już dużo razy odmawiałam i nie widzieliśmy się od września chyba.

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:51

Negra, mejbi, Marietta lubią tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Leżaczek najbardziej przydał się mezowi, gral na konsoli a noga bujał Małą :-)
    Mój też! Jak mały wyrósł z leżaczka, mąż konsolę oddał mojemu bratu, bo nie miał już jak grać- mały absorbowal każdą wolną chwilę i już nie chciał siedzieć w miejscu :)

konwalijka lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:05

Marietta lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva - pychota :P a jaki brzuszek! :)

Co do ciężarówki to też mam ochotę poczytać, ale na allegro poniżej 80 zł nie schodzą a trochę mi żal na książkę 80 zł wywalić. Może właśnie na olx :)

No tematy polityczne to potrafią skłócić nawet najbardziej zgodną rodzinę :P

A co do prezentów w ciąży to niech na ten temat wypowie się Marietta :D :D Wczoraj dostała "kwiatka" od męża :D

Ja teraz zaczęłam kupować w necie, bo jak łażę po galeriach to mi się w głowie kręci. Spodnie ciążowe to chyba muszę przymierzyć, ale kupuję książki np. :)

Negra, mejbi lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta, dobra historia z Magentą :P Mój eks jest drukarzem offsetowym i ja te wszystkie kolorki mam obcykane dzięki temu ;)

Ale mamy wojnę w domu. Dżizas.... od początku ciąży mam libido minusowe. Nawet nie od początku ciąży, ale nawet ze dwa miesiące przed się zaczęło. Na początku drugiego trymestru napisałam tu cała w skowronkach, że libido wróciło i nawet zaliczyliśmy dwa seksiory jednego dnia (na nas to szał :P), ale to był skok jednorazowy. Non stop P. za mną łazi i jęczy, że nie ma seksu, że on ma dosyć, że w sumie od roku jest do dupy i tylko trzy minuty gdzieś w kiblu czasem (no kurwa, jaki facet, takie libido) itd. No i dzisiaj pękłam (w zasadzie wczoraj wieczorem) i wyjechałam z litanią, że nie czuje się jak kobieta, że cmokniecie w policzek po pracy i 3sekundowe przytulnie co dwa dni, nie sprzyja wzrostowi libido (tak jak gadanie o lipnym seksie od dawna, czy bieganie po kąpieli z gołą dupą, machając penisem i pytając z miną totalnego zboczucha, czy jestem zainteresowana obejrzeniem, jak ogolił jajka). Że powinno mu dać do myślenia, czemu z nim nie sypiam, że takim gadaniem sprawia tylko, że czasem po prostu rozłoże na te 3 minuty nogi, żeby się odczepił, a nie, bo mam ochotę itd. No hardcore. Ten wyjechał z tekstem, że w takim razie to on pójdzie do burdelu, ja, że proszę bardzo, ale najpierw się rozstaniemy itd. No kurwa.
    I tak sobie myślę, że w sumie nie wiem, czemu na ten seks nie mam ochoty. Jak mnie najdzie, to wolę sobie poradzić sama, mieć szybki orgazm i cześć (wiem, porażka). Może rzeczywiście to brak czułości i jakiegoś zainteresowania? Nie mogę się nawet przytulic, bo u niego to od razu podtekst seksualny. Kurwa. Zła jestem dzisiaj. Nie lubię go. Głupi baran. Wrr. .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 17:13

Sylika lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, zmieniłaś awatar i nie wiem, kto pisze, hahaha ;)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna właśnie na olx są w rozsądnych cenach tylko trzeba pilnować :)
    Ja też bym nie dała 80zł za książkę która kosztowała jako nowa 46zł, no bez przesady :P

A co zakupów to wczoraj chyba się chwaliła któraś zdobyczami ciążowymi z ciucha i dzisiaj też zajrzałam, spodni co prawda nie znalazłam ale wiecie co, jak nigdy był ogrom takich pięknych pajacyków niemowlęcych, większość z nexta i wyglądały jak nówki. A za nowe 3packi pajacyków nexta trzeba w okolicach stówki zabulić. Jejku gdybym tylko wiedziała czy będziemy mieć chłopaczka czy dziewczynkę to bym brała! A że ja nakręcona jestem na chłopaka to się naoglądałam tych chłopięcych i prawie już je w koszyku miałam ale tak sobie pomyślałam "co ty głupia jesteś chyba, potem się okaże że baba a pół szafki chłopięcych ciuszków :P" z żalem odeszłam ale wrócę tam haha :D dobrze że rozsądek jednak wziął górę ale mówię Wam, cieżko było bo w ciąży to sie chyba racjonalnie nie myśli :P

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    de12e840dccc2f4am.jpg

rosnę chyba z dnia na dzień :)

Negra, kkasya, mejbi, Alicce, FeliceGatto, izizizi, maimama, xpatiiix3, Clio_99, katarzyna_d lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicce hehe sory ze sie smieje ale u mnie jest dokładnie to samo -wypisz wymaluj ... kazde moje przytulenie do niego on odbiera -- oo masz chęci >>>
    masakra - smiac mi sie juz z niego chce jak łazi za mną i łasi sie jak pies...
    nie mam parcia na to teraz i koniec i nic na to nie poradzę ... chyba jakies wino by mi tlko pomogło heheheh no,ale zakazane ...:P

Negra, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    de12e840dccc2f4am.jpg

rosnę chyba z dnia na dzień :)

jeny jaki fajny brzunio :) cudeńko ... :* no sporawy musze przyznac ...

Sylika lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice- nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale łącze się z Tobą w bólu- czytając Twój tekst miałam przed oczami sytuację z życia- choćby ten fragment o jajkach. Też się zastanawiam, o co kaman i co ze mną? Nie jesteś sama!

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika ale Tu masz fajna pupę :)

Sylika, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty*

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ