X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • malvva Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ale tu wielka dyskusja dzis widze o polityce, dobrze ze mimo odmiennych zdan nie dzieli to was.

A u mnie dzis na obiadek upichciliśmy z partnerem to http://www.fotosik.pl/zdjecie/eed8cb3addbd9f8d Wyszła pycha

dzidziusiowi chyba tez smakowało brzuszek nieźle wywaliło ;p

http://www.fotosik.pl/zdjecie/3973cf81c6e40fb0

mejbi, Marietta, Negra, luna91 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Mejbi-gdzie kupiłaś ciężarówkę? Własnej na Allegro? Cena mnie powaliła! Zwlaszcza, że księgarnie sprzedawały ją za trzydzieści kilka-pięćdziesiąt złotych (tylko ostatnio wszędzie była już niedostępna). Wydaje mi się, że druk był na jakiś czas wstrzymamy i sprzedający to wykorzystali....

Znalazłam na olx. Luknęłam teraz i dopiero co ktoś wystawił za 39zł w stanie idealnym, nówka. Do odbioru w Wawie lub wysyłka za około 11zł. Jak dla super okazja i jak chcesz ja mieć to dzwoń tam koniecznie i szybko bo one momentalnie znikają. Ja dzwoniłam pół godziny po wystawieniu oferty i udało się a babka mi potem powiedziała że dostała chyba jeszcze z 6 telefonów po mnie ;) takze chyba jest na nią branie :) cena na ksiażkach jest nadrukowana 46zł ale faktycznie w księgarniach ich nie ma i trzeba polować na oferty od osób prywatnych

http://olx.pl/oferta/kaz-cooke-ciezarowka-przez-9-miesiecy-CID751-IDcJWn5.html#71b2171b1c

Edit : już niekatualne się pokazało a nie minęła godzina od wystawienia, cbyba że którejś z Was się udało ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:42

Negra lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach.... miałam jeszcze napisać o lezaczkach- mieliśmy taki: http://www.smyk.com/tiny-love-lezaczek-wibrujacy-z-regulowanymi-palakami,p1052153203,swiat-niemowlaka-p
    i byliśmy z niego zadowoleni- synek również. Tak jak większość rzeczy 'poszedł w swiat' i muszę go teraz odzyskać. Wg nas spełnił swoją rolę- maluch pięknie zajmował się zabawkami z pałąkow, a kilka razy zdarzyło mu się nawet w nim przysnać. Nigdy nie wiedziałam, o co chodzi z wibracja (nie włączalismy ich). Leżak poruszany stopą pełnił funkcję bujaczka :) szukając go trafiłam na o wiele bardziej bardziej wypasioną wersję 3w1 (leżaczek, bujaczek i łóżeczko):
    http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-18-kg,p1052156769,swiat-niemowlaka-p

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Hej dziewczyny ale tu wielka dyskusja dzis widze o polityce, dobrze ze mimo odmiennych zdan nie dzieli to was.

A u mnie dzis na obiadek upichciliśmy z partnerem to http://www.fotosik.pl/zdjecie/eed8cb3addbd9f8d Wyszła pycha

dzidziusiowi chyba tez smakowało brzuszek nieźle wywaliło ;p

http://www.fotosik.pl/zdjecie/3973cf81c6e40fb0

Rany ale piiiizzzzaaaaa :) Narobiłaś mi smaka ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam od dłuzszego czasu wiec dziś zrobilismy :)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mejbi- ja już ją na szczęście mam, tzn tak jakby- dostałam w pierszwj ciąży od męża i pożyczyłem kumpeli, ona ją pożyczyła następnej i teraz muszę ją odzyskać.

Już czytałam, ale wiele razy poprawiala mi humor i teraz też by się przydała :) fajnie, że upolowalas w sensownej cenie. Patrzcie, ile to dziewczyn Polsce jest w ciąży :)

BTW: w ciąży z synem mąż obsypywal mnie prezentami (książka, poducha matherhood itd), a teraz NIC! Chyba mąż mi się zepsuł... Muszę się upomnieć- chociaż o takiego kwiatka, jak Marietta! :D

mejbi, Marietta lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dziś placki ziemniaczane, poszłam na łatwiznę :P
    Ranyyy przysneło mi się przed tv chyba na 20 min i czuję się jak flaki dziś, a o 20 jadę na miasto że znajomymi, nie chce mi się ale już dużo razy odmawiałam i nie widzieliśmy się od września chyba.

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:51

Negra, mejbi, Marietta lubią tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Leżaczek najbardziej przydał się mezowi, gral na konsoli a noga bujał Małą :-)
    Mój też! Jak mały wyrósł z leżaczka, mąż konsolę oddał mojemu bratu, bo nie miał już jak grać- mały absorbowal każdą wolną chwilę i już nie chciał siedzieć w miejscu :)

konwalijka lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:05

Marietta lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva - pychota :P a jaki brzuszek! :)

Co do ciężarówki to też mam ochotę poczytać, ale na allegro poniżej 80 zł nie schodzą a trochę mi żal na książkę 80 zł wywalić. Może właśnie na olx :)

No tematy polityczne to potrafią skłócić nawet najbardziej zgodną rodzinę :P

A co do prezentów w ciąży to niech na ten temat wypowie się Marietta :D :D Wczoraj dostała "kwiatka" od męża :D

Ja teraz zaczęłam kupować w necie, bo jak łażę po galeriach to mi się w głowie kręci. Spodnie ciążowe to chyba muszę przymierzyć, ale kupuję książki np. :)

Negra, mejbi lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta, dobra historia z Magentą :P Mój eks jest drukarzem offsetowym i ja te wszystkie kolorki mam obcykane dzięki temu ;)

Ale mamy wojnę w domu. Dżizas.... od początku ciąży mam libido minusowe. Nawet nie od początku ciąży, ale nawet ze dwa miesiące przed się zaczęło. Na początku drugiego trymestru napisałam tu cała w skowronkach, że libido wróciło i nawet zaliczyliśmy dwa seksiory jednego dnia (na nas to szał :P), ale to był skok jednorazowy. Non stop P. za mną łazi i jęczy, że nie ma seksu, że on ma dosyć, że w sumie od roku jest do dupy i tylko trzy minuty gdzieś w kiblu czasem (no kurwa, jaki facet, takie libido) itd. No i dzisiaj pękłam (w zasadzie wczoraj wieczorem) i wyjechałam z litanią, że nie czuje się jak kobieta, że cmokniecie w policzek po pracy i 3sekundowe przytulnie co dwa dni, nie sprzyja wzrostowi libido (tak jak gadanie o lipnym seksie od dawna, czy bieganie po kąpieli z gołą dupą, machając penisem i pytając z miną totalnego zboczucha, czy jestem zainteresowana obejrzeniem, jak ogolił jajka). Że powinno mu dać do myślenia, czemu z nim nie sypiam, że takim gadaniem sprawia tylko, że czasem po prostu rozłoże na te 3 minuty nogi, żeby się odczepił, a nie, bo mam ochotę itd. No hardcore. Ten wyjechał z tekstem, że w takim razie to on pójdzie do burdelu, ja, że proszę bardzo, ale najpierw się rozstaniemy itd. No kurwa.
    I tak sobie myślę, że w sumie nie wiem, czemu na ten seks nie mam ochoty. Jak mnie najdzie, to wolę sobie poradzić sama, mieć szybki orgazm i cześć (wiem, porażka). Może rzeczywiście to brak czułości i jakiegoś zainteresowania? Nie mogę się nawet przytulic, bo u niego to od razu podtekst seksualny. Kurwa. Zła jestem dzisiaj. Nie lubię go. Głupi baran. Wrr. .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 17:13

Sylika lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, zmieniłaś awatar i nie wiem, kto pisze, hahaha ;)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna właśnie na olx są w rozsądnych cenach tylko trzeba pilnować :)
    Ja też bym nie dała 80zł za książkę która kosztowała jako nowa 46zł, no bez przesady :P

A co zakupów to wczoraj chyba się chwaliła któraś zdobyczami ciążowymi z ciucha i dzisiaj też zajrzałam, spodni co prawda nie znalazłam ale wiecie co, jak nigdy był ogrom takich pięknych pajacyków niemowlęcych, większość z nexta i wyglądały jak nówki. A za nowe 3packi pajacyków nexta trzeba w okolicach stówki zabulić. Jejku gdybym tylko wiedziała czy będziemy mieć chłopaczka czy dziewczynkę to bym brała! A że ja nakręcona jestem na chłopaka to się naoglądałam tych chłopięcych i prawie już je w koszyku miałam ale tak sobie pomyślałam "co ty głupia jesteś chyba, potem się okaże że baba a pół szafki chłopięcych ciuszków :P" z żalem odeszłam ale wrócę tam haha :D dobrze że rozsądek jednak wziął górę ale mówię Wam, cieżko było bo w ciąży to sie chyba racjonalnie nie myśli :P

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    de12e840dccc2f4am.jpg

rosnę chyba z dnia na dzień :)

Negra, kkasya, mejbi, Alicce, FeliceGatto, izizizi, maimama, xpatiiix3, Clio_99, katarzyna_d lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicce hehe sory ze sie smieje ale u mnie jest dokładnie to samo -wypisz wymaluj ... kazde moje przytulenie do niego on odbiera -- oo masz chęci >>>
    masakra - smiac mi sie juz z niego chce jak łazi za mną i łasi sie jak pies...
    nie mam parcia na to teraz i koniec i nic na to nie poradzę ... chyba jakies wino by mi tlko pomogło heheheh no,ale zakazane ...:P

Negra, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    de12e840dccc2f4am.jpg

rosnę chyba z dnia na dzień :)

jeny jaki fajny brzunio :) cudeńko ... :* no sporawy musze przyznac ...

Sylika lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice- nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale łącze się z Tobą w bólu- czytając Twój tekst miałam przed oczami sytuację z życia- choćby ten fragment o jajkach. Też się zastanawiam, o co kaman i co ze mną? Nie jesteś sama!

FeliceGatto lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika ale Tu masz fajna pupę :)

Sylika, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty*

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ