Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Zgrzeszyłam - byliśmy z mężem w Mc donaldzie... ale tak mnie naszło na niezdrowe żarcie, że musiałam
Fajne wózki dziewczyny, ja wybiorę jakiś camarelo - wszystkie są super, a niedaleko jest hurtownia także będzie w czym wybierać -
W ogóle nie ogarniam tych spraw z fotelikami i firmami z wózkami. Łóżeczko mam, bo kupiliśmy dla Lenki, leży na strychu jeszcze nie rozpakowane, ma szuflade i plozy bujane do zamontowania gdybyśmy chcieli z łóżeczka zrobić kolyske, a wózki oglądałam na allegro już za 600-700 zł można kupić fajny wózek 3w1 a jak oglądałam w sklepie to takie same tylko firmowe za 1500zł i to mi się wydaje trochę dużo...
Gość z widelcem wygrał internetyNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Marietta wrote:Baronowa- super piłeczka
To jedyny moment w życiu, kiedy oczekujemy "setki" w pasie
A co do hejtu- nie miałam w zwyczaju się gdzieś "wypuszczać" z krytyką wcześniej, ale tak jak pisalam, jest grupka na różowej, z której nie wiadomo dlaczego wywodzą się WSZYSTKIE takie niemoty. Z tamtąd była nasza Smerfetka, czika.mala, szcześciara i inne trolle (?). Trzeba mieć jakąkolwiek kulturę i słownik w domu, żeby uczestniczyć w internetowych forach... Nic broń Boże nie mam do lipcówek, jednych, ani drugich, ale są ze trzy dziewczyny, które są zwyczajnie głupiutkie i działają na resztę społeczeństwa jak płachta na byka.izizizi lubi tę wiadomość
Kazik :* -
kamisia88 wrote:Juz którys raz slyszę o Smerfetce a za diabła nie wiem co ona zrobiła, że dziewczyny jej nie toleruja?
Typowy trollNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Dariaaa88 wrote:można montować inne po prostu dostajesz adaptery
a foteliki są różne i te z bazą izofix i także z 4 gwiazdkami w testach adac.
-
Baronowa_83 wrote:Ja sie nad compassem zastanawiam bo wazy 11. Zobaczę co mi odpiszą
-
kkasya wrote:A powiedzcie mi - bo kilka razy przemknęło mi to przed nosem - pisaliście (rożne z was) o twardym brzuchu - często zazwyczaj w negatywnym wydźwięku (tak przynajmniej mi sie zdaje)
Czy twardy brzuch to powód do zmartwień? Jeżeli tak to dlaczego? I w ogole o co kaman?
Chodzi o skurcze Braxtona-Hicksa. Wszystko ok, jeśli pojawiają się stosunkowo rzadko (np 1-3 razy dziennie na chwile). Najczęściej występują od 20 tc (chociaż ja je już mam i z Margolą było to samo). Jeśli po prostu czasem brzuch jakby się spina (czujesz wewnętrznie, że twardnieje w taką kulkę) i zaraz się rozluźnia, to wszystko ok. Te skurcze czasem bolą,ale raczej są po prostu średnio przyjemne, a nie bolesne. No i ważne - nie są regularne i nie występują jeden po drugim. Wtedy są bezpieczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 22:39
helutka lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Moje kochane miśki kolorowe
Miałam dzisiaj z naszego forum taki ubaw, że śmiałam się i śmiałamI cieszę się, ze są te lipcówki, bo mam z nich taką frajdę
Baronowa - piękny brzusio, jakie masz chude zgrabne nóżki
Paulina - bez kitu, wybiła równo 21 i już zaczęły się tematy
Pati - nadal trzymam kciuki za mieszkanie:)
A teraz idę oglądać z moim nie-golijajkiem "Ja cię kocham a ty z nim"xpatiiix3, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Ja je mam od poczatku i w kazdej ciazy w pierwszej z tego powodu czesto w szpitalu lezalam na zastrzykach z nospy,papaveryny i magnez druga kila razy w trzeciej tez a w tej dzieki bogu nie bo sa znosne i nospa w tabl. Pomaga wiec jak sa takie jak pisze felice to ok prawidlowy objaw gorzej jak sa bolessne i dokuczliwie czeste.