Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No i jak stawia się brzuszek to nie cały bęben tylko sama macicajakbys w dole po środku miała kamień w brzuchu a na około jest miękki ja często mam jak się nie wysikam kiedy trzwba i tak macica reaguje na pełny pecherz u nie między innymi na wysiłek i tak dalej pojedynczymi się nie martw bo to normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 22:52
Livia
Nela
Marcel
-
No i jak twardnieje czuć tez możesz ciągnięcie bo ciągnie Ci też więzadła takie nieprzyjemne uczucie blee
To może wzdęcie czy cuś przyłapało na chwile.? Z czas wyczujesz co to skurcz/stawianie/twardnienie/spinanie czy jak tam kto zwieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 22:58
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień dobry
Wstałam z nastawieniem ,że nie idę dzisiaj do szkoły tylko biorę dzieci na spacer niedługo skoczymy do sklepy i musimy pomyśleć co tu na obiad wpada ciotka ok.14 w końcu z siostrami jedna 8 lat druga prawie 7.5mscŚmiechem żartem mam taki sam tp jak cioteczka rok temu
Miłego dnia
Pier**l szkołę zostań ninja hahah ale tylko dzisiaj ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 07:26
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
cały czas podczytuje, ale rzadko mam czas cos napisać (nie usuwajcie mnie za te nieobecności)
Właśnie wyprawiłam małża na poligon i jakoś się nie mogę ogarnąć sama w domu.
Teraz będę na pewno częściej się odzywać, bo zamierzam przez kolejne 2 tygodnie nic nie robic, tzn. przeczytam jakieś książki i będę oglądać wózki, łóżeczka, ciuszki itp. na necie.
Gratulacje dla Pauliny i pamiętam, ze u mnie było identycznie, też czekałam na @ po poronieniu, zrobiłam test, a tam blada kreseczka i tak już prawie 16 tygodni:)trzymam kciuki. Miłej niedzieli kochane;)
Palinas89, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdalena91 wrote:Kurde nie za duże mam to NT?
Przy jakim CRL miałaś mierzone?
Ja miałam nt 1,6 przy 61 mm
Im dziecię większe tym nt rownież
Nie martw się!
PS: przypadkowo kliknęło mi się "lubię"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 09:07
FeliceGatto lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny