Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariaaa88 wrote:fotosik.pl
Takie na szybko jakoes stronki byly -
Właśnie śmieje się w głos z obkiślonych majtów!!
Luna to Ci się przytrafiło, przy śniadaniu hahahamasakra
a co do pytań do mnie- dzisiaj testu nie robiłam, jutro rano zrobię
tylko kurna nie lubię tak sików wstrzymywać, zawsze w nocy wstaję chociaż raz na jedno
a lutkę brałabym 2x dziennie gdybym tylko tyle jej miała
nie starczy mi do piątku w takiej dawce, więc wolę brać tylko jedną na wieczór i w piątek wyżulić receptęAniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Ja jednak dochodze do wniosku co nas obcodza laski z jakies wątku?, chca to sobie tam siedzą, nie narzucają soe nikomu na innych wątkach to czemu my sie mamy wpierdzielac w ich?
Przeciez krzywdy nikomu nie robią. -
Baronowa_83 wrote:Ja jednak dochodze do wniosku co nas obcodza laski z jakies wątku?, chca to sobie tam siedzą, nie narzucają soe nikomu na innych wątkach to czemu my sie mamy wpierdzielac w ich?
Przeciez krzywdy nikomu nie robią.
Juz odpowiadamBo są tak niemożliwie beznadziejne i zwyczajnie głupie, że aż śmieszne. Ja tam teraz wchodzę, bo od razu mam banana na buzi, jak je czytam. To raz. A dwa, wciąż i wciąż nie mogę uwierzyć, że one tak serio
Ps: jak mi któraś będzie jechać per "kochana", to walnę focha z przytupem i nie będę przez tydzień golić nógPalinas89, pasia27 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Pokaże wam mojego bebzoka bo zaraz dojde do 100 w obwodxie;)
http://zapodaj.net/8e67bd60a3935.jpg.htmli.am.chappie, Palinas89, Marietta, Kłosia, luna91, kamisia88, Sylika, Anjaa, Eliana, bereda11, helutka lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Juz odpowiadam
Bo są tak niemożliwie beznadziejne i zwyczajnie głupie, że aż śmieszne. Ja tam teraz wchodzę, bo od razu mam banana na buzi, jak je czytam. To raz. A dwa, wciąż i wciąż nie mogę uwierzyć, że one tak serio
Ps: jak mi któraś będzie jechać per "kochana", to walnę focha z przytupem i nie będę przez tydzień golić nógtola2014 lubi tę wiadomość
-
Baronowa- super piłeczka
To jedyny moment w życiu, kiedy oczekujemy "setki" w pasie
A co do hejtu- nie miałam w zwyczaju się gdzieś "wypuszczać" z krytyką wcześniej, ale tak jak pisalam, jest grupka na różowej, z której nie wiadomo dlaczego wywodzą się WSZYSTKIE takie niemoty. Z tamtąd była nasza Smerfetka, czika.mala, szcześciara i inne trolle (?). Trzeba mieć jakąkolwiek kulturę i słownik w domu, żeby uczestniczyć w internetowych forach... Nic broń Boże nie mam do lipcówek, jednych, ani drugich, ale są ze trzy dziewczyny, które są zwyczajnie głupiutkie i działają na resztę społeczeństwa jak płachta na byka.FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Jako że jest już po 21 pozwolę sobie zacząć zbereźne tematy, a propo kółek na piździe itp, ale w męskim wydaniu.
Oto co właśnie znalazłam w necie
"Od razu odpowiadam- to autentyczne zdjęcie. Na nietypowy sposób używania widelca wpadł pewien 70-latek, który zgłosił się na oddział ratunkowy po umieszczeniu w swojej cewce moczowej widelca celem autostymulacji seksualnej. Szczęśliwie udało się go wyciągnąć za pomocą specjalnych kleszczy i szczęśliwy pacjent wrócił do domu."
Zdjęcie: Naidu K, Chung A, Mulcahy M. An unusual urethral foreign body. International Journal of Surgery Case Reports. 2013;4(11):1052-1054.
to jest dopiero fujWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 21:01
Paulisia lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc