Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kkasya wrote:A i chciałam się pochwalić, "mamy" już coś dla malucha
Byliśmy dzisiaj w starej piwnicy mojego brata i mamy łóżeczko
Coś w tym stylu:
Łóżeczko do oczyszczenia, kupimy nowy materacyk i będzie jak ta lalaChociaż korci mnie, żeby je pomalować na biało
Na razie zostało w piwnicy, bo nie mamy gdzie go trzymać, ale jak tylko będzie opcja to je zabieram i "obrabiam"
Ma regulację wysokości i wykręcane szczebelki na przyszłość
Widzieliśmy jeszcze piękne bodziaki w TK MAXX, ale była taka kolejka, że brak słówStwierdziliśmy, że podjedziemy najwyżej w poniedziałek po wizycie u gina
-
kkasya wrote:A i chciałam się pochwalić, "mamy" już coś dla malucha
Byliśmy dzisiaj w starej piwnicy mojego brata i mamy łóżeczko
Coś w tym stylu:
Łóżeczko do oczyszczenia, kupimy nowy materacyk i będzie jak ta lalaChociaż korci mnie, żeby je pomalować na biało
Na razie zostało w piwnicy, bo nie mamy gdzie go trzymać, ale jak tylko będzie opcja to je zabieram i "obrabiam"
Ma regulację wysokości i wykręcane szczebelki na przyszłość
Widzieliśmy jeszcze piękne bodziaki w TK MAXX, ale była taka kolejka, że brak słówStwierdziliśmy, że podjedziemy najwyżej w poniedziałek po wizycie u gina
tez myśle o białych łóżeczkach
-
Hej ja też dziwnie dobrze się dziś czuję. Może taki dzień
luna91 ja też chciałabym pójść przed świętami i dowiedzieć się o płeć i zrobić usg prenatalne. Może się uda, bo to będzie jakoś 19-20 tydzień.
W środę mam wizytę, więc zobaczę co powie lekarz kiedy mam przyjść.
kkasya łóżeczko spoko. Moja córka miała podobne ale podczas przeprowadzki uległo uszkodzeniu i teraz będziemy musieli wykombinować nowe. Tylko materac mam
Dziewczyny, które są w kolejnej ciąży - czujecie ruchy? bo ja nie... myślałam że może już coś będę czuć - nie mogę się doczekać -
kkasya - wiesz co my tez mamy łózeczko zakopane w piwnicy - jest bardzo solidne, później można je rozłożyć na taką jakby kanapę dla dziecka starszego
Ale jest jeszcze ciemniejsze niż to na zdjęciu i też bym chciała pomalować. Moja mama mówi, ze widziała takie specjalne farby na allegro i nie wiem czy nie przemaluje...
kkasya lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dariaaa88 wrote:kurcze Wy już tu łóżeczka, a ja się zastanawiam gdzie dostanę w czarnym kolorze. już powoli mam ochotę kupować ale gdzie ja to będę trzymać i pewnie jakby już było to bym się wkurzała, że jeszcze tak długo trzeba czekać na malucha...
PS: czy Wy wiecie, że u nas na forum wieje nudą i nie mamy co robić? -
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:kurcze Wy już tu łóżeczka, a ja się zastanawiam gdzie dostanę w czarnym kolorze. już powoli mam ochotę kupować ale gdzie ja to będę trzymać i pewnie jakby już było to bym się wkurzała, że jeszcze tak długo trzeba czekać na malucha...
PS: czy Wy wiecie, że u nas na forum wieje nudą i nie mamy co robić?Negra lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Daria, no nieeee.... nie kombinuj czarnego łóżeczka
Odprawiać czarne msze i mordować koty możecie potem, a czarne łóżeczko strasznie się kurzy
tyle, że bardziej widać
Mój mąż jak mu o wózka opowiadam, to tylko pyta czy są czarne -
bereda11 wrote:tak Daria , czytalam , w ogole jak tam czytalam to oczy mialam ogromnie duze ze zdziwienia ze ktos podporzadkowal sobie kilka dziewczyn i nimi manipuluje ...szok