Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NT 1,7 w 12t0d Crl 5,4
jeśli norma jest do 2,5-3 to się Magdalena nie martw
Zaczynamy dziś 5 miesiącod 6-tego planuje zakupy
juuupi!
Śniło mi się że dostałam porządnego kopniaka od Córuchny
Mam nadzieję, że niebawem poczuję ją w realu
kkasya lubi tę wiadomość
-
Lunka doskonale Cię rozumiem.. niestety po stracie ostry schiz ciąży wiecznie na naszej głowie - że coś nie tak..
Ja też się boję. Boję się, że znowu nic z tego nie wyjdzie, ale staram się myśleć pozytywnie, zająć czymś swoje myśli..
a mi się śniło jeszcze przed testowaniem, że idziemy z Rafałem i różowym(!) wózkiem, który był paskudny zresztą
Szukałam dziecka,bo cala gondola była jakby zasunięta, a tutaj jakby na przodzie takie okienko było w materiale, a tam taka mała dzidzia na brzuchu leżu i się patrzy przez tą dziurę i cieszy! haha
I ja mówię kurna, co się tak cieszysz, uważaj bo wypadniesz! i bach ją na plecy do wózka normalnie żeby leżała i wtedy się obudziłamAniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
luna91 wrote:Witam wszystkie
Paulina - masakra! Ale wiesz mojego też kiedyś zaatakowali, mój jak się napije to ma czasem takie akcje, że się obraża i wraca do domu sam. I raz się wybrał w sylwka i ja pojechałam taxą do domu a jego nie było, okazało się, ze go gazem spryskali i nie mógł trafić do domuTragedia.
Paris, Baronowa - ślicznie brzuchy!
Dziewczyny muszę Wam pomarudzić. Już 2 noc z rzędu śni mi się, że straciłam ciążę. Takie sny mam całą noc, męczą mnie a rano wstaję z bólem głowy takim wielkim, że teraz leżę i nie mogę nawet wstać. Nie mam brzucha takiego jak Wy, martwię się i panicznie boję, przecież tydzień temu byłam na wizycie i malec skakał i było wszystko ok. Ale mnie wzięło.
Luna mi się niedawno śniło że poronilam, w tym samym czasie ustały mdłości i nawet sobie wkręciłam ze brzuch mam coraz mniejszy...usg mam dopiero 30-tego i tez trochę panikuję...Chyba nie jesteśmy jedyneluna91 lubi tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Luna mi się niedawno śniło że poronilam, w tym samym czasie ustały mdłości i nawet sobie wkręciłam ze brzuch mam coraz mniejszy...usg mam dopiero 30-tego i tez trochę panikuję...Chyba nie jesteśmy jedyne
Ja mam 28.11 wizytę. No może to taka nasza wspólna ciążowa przypadłość, ze się martwimy.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Ja mam 28.11 wizytę. No może to taka nasza wspólna ciążowa przypadłość, ze się martwimy.
Ale postarajmy się, aby więcej było radości i cieszmy się tym, że wszystko do tej pory jest dobrze tam w naszych brzuszkach
LUNA bardzo współczuję straty i tym bardziej rozumiem skąd te sny itp.
Ale nosisz pod sercem Dziecko i 28-go pewnie pokaże jakie jest zdrowe, cudne i radosneWszystko będzie dobrze
trzymam za Was kciuki x
luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Luna spokojnie bo dzidzi zaszkodzisz tym stresem a maleństwo napewno chciałoby mieć mamusie szczęśliwa
wszystko będzie dobrze zobaczysz. Ja po wczorajszych urodzinach kuzynki taka zmęczona i bez siły a na 13 mamy obiad u siostry mego a ja jeszcze w piżamach pod kocem.. Zimno i pada
wolałabym zostać w domu
luna91 lubi tę wiadomość
-
A ja wczoraj zauważyłam ze mam na lewej lydce z boju zylaka...fakt pojawił sie w ciazy z Alkiem ale teraz jakby sie wiekszy robil... Nie poryczalam a maz mnie wysmial. Ja wizyte mam 9 grudnia jakos ta ciaze mam spokojniejsza i nawet podnosze dziecko no czasem trzeba choc piorkiem ti nie jest i sie ciesze z tego stanu. Wiecej dzieci nie myslimy miec wiec mysze brac jak najwiecwj poki moge
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:pokaże Wam swoją depresję, czyli foto z sierpnia i obecne... płakać mi się chce, bo mój brzuch jest typowo spożywczy
Daria, to nie jest tłuszczMnie podobnie "u góry" brzucha przybywa, głównie dlatego, że rozstępują się mięśnie brzucha, ja już wsadzę spokojnie dłoń między mięśnie. Ktoś wcześniej wrzucił, jak się przesuwają organy wewnętrzne. Tak ma być, nie załamuj się
Luna- to nie ten etap, głowa do góry, czytałam statystyki wczoraj, mnie pocieszająutrata ciąż w 1 trymestrze to 30% poronień, teraz jest może 1-2% ryzyka że coś się wydarzy. Nie masz żadnych złych objawów, nic się nie stanie złego!
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
odnośnie tej mojej umowy ...hmmm hmmm
no wiecie ja sie tak ciesze ze szok
i pomyslałam o jakims fajnym gescie z mojej strony
fajnie ze samo swieta idą
no wiec kierownika rejonowego nawet nie widzialam nie znam nie wiem jak wyglada poniewaz ja poszłam na l4 a on do nas przyszedł bo poprzedni odszedł ... więc ja jakto ja chciałam podziekować - przez telefon to głupio , alkohol kupować to tez nie fajnie no bo z jakiej racji ... ciasto jakies tez tak jakos nie zrecznie - bo co weźmie na wynospomyslałam o kartce swiąteczno -dziękczynnej
/Cassie mogłabym zamówić u Ciebie??? / oj tam kilka fajnych słów do kierownika ... zapewne sie z nim nie zobacze wiec fajnie by bylo gdyby wiedział ze jestem mu szalenie wdzieczna
no i druga sprawa jak jemu to i kierowniczce sklepu ... ale jej co ??? też to samo? czy moze upiec pierniczki -udekorowac swiatecznie i im wszystkim zaniesc ... doradźcie -
nick nieaktualnyoo np cos takiego
http://www.pakamera.pl/scrapbooking-kartki-okolicznosciowe-kartka-dziekczynna-nr949628.htm
albo ta tylko z napisem Dziękuję
http://www.pakamera.pl/scrapbooking-kartki-okolicznosciowe-kartka-swiateczna-bombka-nr1369821.htm
Cassie - odezwij się kochana moze by ci sie udało do 7 grudnia coś takiego wykombinować ... odezwij sie -
Dariaaa88 wrote:Mięśnie czuję na swoim miejscu, przestrzeń jeszcze się nie zrobiła. Ale tyję na całym ciele
ramię też już mam wielkie
odstawiłam luteinę, zobaczę jak waga będzie teraz się zachowywać. Z młodym taki brzuch miałam w 7mieciącu...
Palinas89, konwalijka lubią tę wiadomość